סרט חדש של התאומות!

Alexis14

New member
סרט חדש של התאומות!

ועכשיו, שמשכתי את תשומת ה
שלכם- נגיע לנושא החשוב באמת- המפגש. כן, לא, איפה, כמה, למה ומדוע. המפגש. אני משרשרת לכאן רעיונות למקומות. מכיוון שאני משערת שכבר החלטנו שמפגש יהיה, רק לא החלטנו על מקום- אני מבקשת שרק כאלה שמתכוונים לבוא ישרשרו דעה בנושא. אני מאוד רוצה לבוא, אבל יש סיכוי שאני לא אוכל להגיע. אם גם אתם כמוני- זכותכם לשרשר! אוקיי... והנה האפשרויות: 1. ליד הבית של מור (מרכז מסחרי, מקדונלדס, גן ציבורי וכו´) 2. בית של מישהו אחר שאפשר לראות אצלו סרטים (צריך גם מישהו כזה..) 3. עזריאלי 4. אחר, פרטו! וזהו... אז תגיבו, אם אתם רוצים שהמפגש הזה יתקיים!

או.קיי, אז אפשר בהחלט לעשות את זה ב

עזריאלי. זה כמעט מרכז תל אביב, כולם יודעים איפה זה, יש שמירה ואבטחה בכל מקום, המקום גדול, אפשר לשבת בבית קפה, ללכת לסרט, לנצל את ההזדמנות לקניות או להגיע לשם ומשם לאיזה בית של מישהו שיכוחל לארח אותנו ונראה סרט של התאומות
LOVE U

doosie

New member
לפי דעתי....

כדי לדחות את המפגש הזה... אני מאוד רוצה להיפגש עם כולכם אבל, כדאי לכם להקשיב לחדשות, הכוננות עכשיו גדולה יותר משאר הפעמים, יש התראות חמות מאוד בכל הערים הגדולות. אז לפי דעתי כדי לא לקחת סיכונים, אני חושבת שאם באמת אכפת לנו אחד מהשני ומעצמנו אז עדיף שנמתין קצת.

יש לי כמה דברים להגיד../images/Emo9.gif

1. מי זו מור ואיפה הבית שלה
2.אני לא חושבת שמרכז עזריאלי יהיה כ"כ טוב כי הוא נחשב כמקום אידיאלי לפיגוע
3. אפשר לנסות בקניון אביב....
4. או אפילו בשנקין...

למעלה