סרט ישן

• פותח הנושא sefa
  • פורסם בתאריך

sefa

New member
סרט ישן

אני גם כרגע בנוסטלגיה.. נזכרתי באיזשהו סרט שראיתי ממש מזמן (שהייתי קטנה) הסרט הולך כך: זוג (נער ונערה) אחד נוסע בכביש שלפתע הם רואים ילד וילדה והם פתאום סוטים ומתנגשים בעץ, הם נכנסים לאחוזה שהייתה ליד ועכשיו הבעיה שלהם היא לצאת מהאחוזה.. ואני זוכרת גם שלנערה קראו מולי.. מישהו זוכר כזה סרט ?

Aeon

New member
../images/Emo171.gif

טעות בכיוון זה סרט בן $%#* אבל זה לא זה...!

רועי123456

New member
חחחחח לא

ממש לא אין סיכוי שזה טעות בכיוון ולמה אתם קוראים לזה טעות בכיוון קוראים לזה פנייה לא נכונה יש לי את הסרט בדי וי די ועל הפוסטר שלו כתוב פנייה לא נכונה ואם תחפשו באתרי הורדות תכתבו טעות בכיוון לא תמצאו תכתבו פנייה לא נכונה אז תמצאו וחוץ מזה קוראים לסרט Wrong Turn Wrong זה שגוי משהו לא נכון נגיד שזה טעות אבל Turo זה פנייה אין פה שום כיוון אז הכי הרבה זה טעות בפנייה אין פה שם כיוון בקיצור זה: פנייה לא נכונה

דם דם

New member
את זוכרת עוד פרטים?

אולי נניח שמות של השחקנים או משהו כזה...או מי היה מפיק הסרט,במאי, שחקנים, תאורן,מאפרת(חחח...לא סתם) אבל אולי עוד משהו שאת זוכרת מהסרט, או משהו שמזכיר את השם של הסרט.

sefa

New member
לא, ממש לא

אני רק זוכרת את זה.. היה שם גם דמות של זקן שכל הזמן חיפש את מולי (אמר לה שהיא מזכירה לו מישהי) ובסוף הסרט הם יצאו משם ופתאום גם זוג הילדים יצאו ועכשיו הם נראו מציאותיים כי בהתחלה הם נראו כמו איזה רוחות או משהו..

דם דם

New member
יואוו הזכרת לי סרט שראיתי

ראיתי פעם מזמן מזמן (אתמול-לא סתם) מין סרט מתח על שני אחים שחיים באחוזה גדולה וכול הזמן הווילונות סגורים באחוזה ואסור להם לצאת מהבית בכלל החוצה אלא רק בלילה, גם שם היה משהו עם רוחות וגם שם היה איזה זקן אבל הזקן הזה כול הזמן מנע מהילדים לטייל באיזור מסויים בחצר כי הוא הסתיר שם משהו, בכול מקרה, סרט באמת מרתק היה, ועכשיו הכנסת גם אותי לנוסטלגיה ואני לא זוכר את השם שלו, אוף איתך תראי מה עשית.

sefa

New member
שנה של הסרט

לא יודעת בדיוק, ראיתי את הסרט הזה לפני 7 שנים או יותר..

למעלה