סרט כעור מוקרן כעת בקו אוטובוס חרדי

סרט כעור מוקרן כעת בקו אוטובוס חרדי

כפיה אנטי חרדית. אני נוסע כעת באוטובוס אגד מירושלים לכיוון בני ברק, כמה מושבים לפני יושבים שני צעירים שנראים כלפי חוץ בחורים שומרי מצוות, הם מחזיקים מחשב נייד ענק וצופים בו בסרט פעולה עם תמונות שחץ וזימה מתועבות, מחזיקים את המחשב מוגבה כך שכל היושב במחצית האחורית של האוטובוס אנוס לעצום עיניים כדי שלא להחשף לזבל הזה. איכככס! מזל שלכל הפחות קולם לא ישמע, הם מאזינים באוזניות. לא קולט איך הם לא מתביישים `לזכות את הרבים` במחזות התועבה.

בSSטון

New member
כותרת מתאימה בבקשה

הכותרת בה בחרת אינה מייצגת את תוכן ההודעה. זאת משום שבעיון בכותרת משתמע כאילו חברת האוטובסים היא זאת שמקרינה סרט בעל כרחם של הנוסעים. ולא היא.

זהבי24

New member
פשוט דרמה

מזל! פשוט מזל שיש אנשים כמוך.כי מי יתקן את העולם עם לא אחד כמוך.מזל שישי פורום חרדים.

בלyדית

New member
זה באמת מעצבן.

אני שונאת שאני משתעממת באוטובוס ואחרים מעבירים את הנסיעה בכיף.

בלyדית

New member
צחקתי...

ואם נדבר ברצינות הפעם ובאופן בלעדי אני מסכימה עם אחד. מי שרוצה לראות שיראה בבית לא ליד כל האוטובוס.

שערים

New member
הוקרן? לא מסכים איתך.

בנסיעה באוטובוס יש מספיק דברים בשביל להתעורר בהם ולהיות קנאי. אבל אתה ברשות הרבים ואין מה לעשות, לאותם בחורים יש מקומות, הם יושבים שם בתשלום, מותר להם לראות סרט למרות שאתה לא חושב שמותר להם. למרות שזה אוטובוס חרדי, אתה לא צריך להסתכל. זה כמו שתגיד לי לכבות סרטים במטוסים. אותי לא מעניין סרטים במטוס, אז אינני מסתכל אלא יושב ומתעסק עם השטויות שלי וכו אתה צריך לסוע ולא להסתכל...

ולפי דעתי

הם ילדים קטנים אם הם מראים לכולם על מה שהם צופים,וסתם חברה אתם לא חושבים שיש כאן חילול ה`?

מזכיר לי אתמול

עמדתי על גג וראיתי מישו מנסה להתאבד, אז תפסתי אותו והאנשים התחילו לצעוק שאעזוב אותו כי זו זכותו לקפוץ. ולא אכפה עליו לחיות.

נגד הזרp

New member
אמרו לך שהינך צבוע? אם לא

אני אומר זאת אם זה סרט מכוער מפני מה צילמת והעלית לכאן?

למעלה