סרט מומלץ - The Secret

סרט מומלץ - The Secret ../images/Emo202.gif

אז לכל מי שראה את ה "בליפ" ולכל מי שלא... הדבר הבא כבר כאן. את הסרט The Secret (דובר אנגלית - ללא תרגום) ניתן לראות כרגע רק על מסך המחשב (מחיר צפיה 5$) או לרכישה ב DVD במחיר 30$ (בזיכוי של 5$ למי שהזמין את הסרט לצפיה באתר). הדרך היחידה כרגע (למיטב ידיעתי) לצפות בסרט היא דרך אתר האינטרנט של היוצרים בקישור http://www.whatisthesecret.tv/ סרט פורץ דרך לדעתי המגלה את הסוד הגדול של היקום - The law of atraction - חוק המשיכה/מיגנוט ליצירה של המציאות הרצויה. החוק העתיק על פיו פועל היקום, אותו הכירו ועל פיו חיו ופעלו האישים הגדולים של האנושות לדורותיהם. הסרט מתאר באופן נגיש לכל אדם את הדרך להזמנת מציאות באופן מעורר השראה, מלווה בעדויות, שיתופים והנחיה של אנשי רוח, סופרים, יזמים ואנשי מדע מתחומים מגוונים. מאחל צפיה מהנה וטרנספורמטיבית לכולם

isaacm

New member
מצטרף להמלצה

אני קורא לסרט כזה (אולי בהגזמה) סרט מתמיר. הילדים שלי עברו תמורה משמעותית אחרי שצפו בסרט. וגם בקשו לראות אותו שוב ושוב!

בקשר לסרט secret"

האם אותם יוצרים של הסרט "בליפ" הפיקו גם את זה? סיון בייבה www.magen4u.co.il

באתר הסרט

תמורת 5$, שווה כל סנט 5$ מופחתים ממחיר ה DVD במידה ורוצים אחר כך לקנות אני מתכוון לקנות אם את מכירה את הספר "חשוב והתעשר" של נפולאון היל אפשר להגיד שזו הגירסה המצולמת של הספר עבודה יפה והכי חשוב מעוררת השראה

למעלה