סרט מותח בטירוף!!!

סרט מותח בטירוף!!!../images/Emo91.gif

אהלן חברה! זה אומנם יצא לקולנוע כבר לפני כמה שבועות אבל רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה אז אני ממליצה ב-ח-ו-ם! על הסרט גוטיקה הוא פשוט מפחיד אשמח לשמוע תגובות על הסרט סיון

Lady_in_Red

New member
לדעתי הוא לא היה כזה מפחיד..

וכל הסרט היה כזה צפוי... אני כבר באמצע הסרט ידעתי מי הרוצח.... ציפיתי ליותר, וגם לא הבנתי למה זה נקרא גוטיקה

בחצי הראשון

בחצי הראשון הוא לא היה כזה מפחיד אבל בחצי השני לא יכולתי לזוז מהכסא וזה דווקא ממש לא היה צפוי בשבילי בכל אופן ובקשר לשם שלו אני עוד יברר את זה

miss i

New member
יש אשכול שלם על הדיון בגוטיקה, בכל

מקרה, נראה לי שקראו לו גוטיקה, כי זה שם כוללני מאוד (!!!), בלשון המעטה, למכלול דברים אשר אינם מוגדרים כקונבנציונליים, או קלאסיים. המושג מופיע לראשונה בהקשר של השבטים האוסטרו-גותיים, שפלשו לאירופה מן הצפון, והוגדרו כברבריים, ומכאן, אינם קלאסיים. המושג הוא כל כך נרחב, ויכול להתייחס להרבה דברים, אבל העיקרי, הוא ביחס לאמנות הגותית באירופה, במאות ה-12-14, פחות או יותר. בכל מקרה, לדעתי קראו לו כך, כדי לאותת לצופים שיש כאן משהו חריג ובלתי קונבנציונלי. חוץ מזה, זה גם מתקשר לכל השינוי בתפיסת המחשבה של מירנדה גריי, שהייתה מדעית-ראציונלית, ולא הייתה מוכנה לקבל תפיסות שונות ופחות שכלתניות-קונבנציונליות.

x פ ר ת

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק! אבל זה באמת

עניין של טעם. לא שסבלתי כשראיתי את גותיקה... אבל אפשר להגיד שהסרט הזה התמוסס לו לתוך ים הסרטים שכבר ראיתי ואילו הצלצול שייך לקבוצת איים נבחרת שממשיכה לצוף על הערבוביה

creep14

New member
אם כל הכבוד לגוטיקה.......

אני חושב שלסרט היה פוטנציאל.... חבל שהם פספסו אותו...הסרט לא עשוי טוב, וכל הסוף שלו צפוי. הוא גם לא הפחיד במיוחד די התאכזבתי... הצלצול לעומת זאת סרט מעולה שעשוי טוב אין מה להשוות בין שניהם בכלל..

Mooa-Numi

New member
מה?! (Spiritfall)

מתי? איפה? איך? שמעתי שרק עכשיו הם מצלמים את הסרט... יש לך מושג על מה זה יהיה? יש טריילר?

i love usa

New member
הסרט יוצא עוד חצי שנה בערך

לפי דעתי כבר התחילו לצלם אותו אין לי מושג על מה זה ידבר ולא ניראה לי שיש טרייליר לסרט שעדין לא סיימו לצלם אותו (שאלתי מהתרגשות ולא שמתי לב אפילו את תאריך היציאה אז הנה אני עניתי גם לעצמי)

Spiritfall

New member
אז ככה

אני יודעת שאת הסרט התחילו כבר לצלם. בקשר למה שהוא יהיה יש לי פה כמה גירסאות, אין לי מושג מה נכון: 1. סמארה תמשיך להרוג בלי הקלטת כי עכשיו היא חופשייה. שזה דווקא נשמע לי ממש ממש מטומטם. 2. הסרט יהיו בעיקרון על איידן (הילד הקטן) שרואה את המתים. משהו סטייל "החוש השישי" 3. בגלל שזה הולך על פי סרט יפאני "רינג" אז סביר להניח שהסרט השני גם ילך על פי הסרט היפאני השני "רינג 2". עדיין לא ראיתי את "רינג" אבל אני חושבת שהוא יותר מפחיד כי לאמריקאים יש צורת סגנון מסוימת של סרטים מפחידים, ואם זה יפאני ועוד ישן זה נשמע יותר מפחיד... (אני מקווה שאני אוכל לראות את זה מתישהו...) אז אלה 3 הגירסאות שאני שמעתי, תחליטו מה נראה לכם...

ליעדון

New member
תשובות.

TWO יוצא לאקרנים ב 10/11/04. הצילומים החלו והבמאי הוא הידאו נאקאטה, הבמאי של הסרט רינג היפני הראשון. בנוגע לעלילה - לא רציחות ולא נעליים, הסרט יהיה בנוי מפאזל של פרקי זמן שונים של חייה (?) של סמארה, לפני הקלטת ואחריה. אגב: 1. הבמאי גור ורבינסקי לא חוזר לביים את רינג 2 כי הוא עסוק בפרוייקט שודדי הקאריביים 2 שלו. 2. נעמי ווטס חוזרת בתור רייצ'ל קלר, וכמעט כל הקאסט נשאר כמו בראשון. 3. במאי הפרסומות הישראלי-האמריקאי נועם מורו היה אמור לשבת על כסא הבמאי, לפני שבועיים פרש עקב "חילוקי דעות עם דרימוורקס", והוחלף, כאמור ביפני. 4. הסרט היפני המקורי - הדבר הכי לא מפחיד בעולם, תראו ותבינו, פשוט משעשע. אין מה לעשות, חשיבותם של פרטים טכניים בעינם עומדים.

Spiritfall

New member
תוכל להסביר יותר?

מזתומרת 'פאזל של פרקי זמן שונים של חייה של סמארה'? מראים אותה בתור ילדה? איך היא נולדה ודברים מוזרים שקראו לה בחיים? וזה בכלל יהיה מפחיד?

למעלה