סרט נוסף להורדה! :)

daksha2

New member
סרט נוסף להורדה! :)

היי בנות [ובנים]! =] זוכרות שהבטחתי לחפש סרטי התעמלות נוספים להורדה? אז 3 כבר הבאתי והם נמצאים באיזה אשכול פה בפורום, ובדיוק אתמול העלתי אחד נוסף, שעוד לא הספקתי לראות אבל אמור להיות סרט מקסים! לתפוס את הרגע [באיכות מעולה ותרגום עברי מובנה!]: http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=99096 מתחת לתקציר יש פרסומת, מתחתיה קישור: "אתר זה שולל שימוש בשיתוף תכנים לא חוקיים ברשת ולכן לא מציג אותם. ניתן לחפש קישורים באתר זה". תלחצו על הקישור ושם יש את ההורדה. אז מה כבר היה לנו? תקפצו לי, נדיה, גוף מושלם ולתפוס את הרגע. אני מנסה להשיג עכשיו את "ילדות קטנות בקופסאות יפות" אפילו ששמעתי שהוא לא משהו. אם יש סרט מסוים שאתן רוצות תבקשו ;)

אמא לה3

New member
הי DAKSHA

קודם כל תודה על הסרט, עכשיו, אם תוכלי להסביר לסתומה כמוני(...), אחרי שאני לוחצת על הקישור, מה לעזאזל אני אמורה לעשות? ללחוץ על הקובץ? ומה קורה אם אין לי אימיול (ראיתי שזה שולח לשם)? תודה בכל מקרה, מכל הסרטים שהבאת, את זה אני עדיין לא מכירה.

daksha2

New member
תשובה

כן, את אמורה ללחוץ על הקישור - במקרה הזה הסרט מחולק ל2 אז יש ללחוץ על שניהם. לצערי אם אין אימיול אין אפשרות להוריד דרך האתר הזה אבל אם תרצי, יש לי אפשרות להעלות את זה לשרת רגיל ואז אין צורך באימיול בכדי להוריד את הסרט.

N B I

New member
../images/Emo207.gif תודה+שאלה

תודה רבה רבה רבה מישהי (אולי מהותיקות יותר) זוכרת איך קראו לסדרהשהיתה פעם בערוץ הילדים שספרה על תיכון כזה לספורטאים מצטיינים? היו הם רוכבי אופניים, רצים, שחיינים וכמובן מתעמלות. קצת על המתעמלות, היתה שם אחת בת 18 שכאילו היתה אלופת העולם ועוד אחת בת 13 שאיימה על המעמד שלה ואז המבוגרת פרשה.... למישהו יש מושג על מה אני מדברת? תודה מראש

N B I

New member
לפני איזה 9-10 שנים

הצבעים של הבצפר היו שחור לבן, מעבר לזה אני לא זוכרת

PRIHADAR

New member
אני זוכרת את זה

אבל ממש לא זוכרת איך קראו לזה. אני יכולה לנסות לחקור.... אם אצליח - אודיע. :)

למעלה