סרט על בית"ר - דיון על גאידמק בערוץ 10 -

RoieL

New member
סרט על בית"ר - דיון על גאידמק בערוץ 10 -

ברקע הסולו השני של CN, בתחילת הפייד נכנס הסולו הראשון ואז שוב השני

holo

New member
גם אני שמתי לב

מה לעזאזל הקשר אני לא מבין... אבל שיהיה, תמיד נחמד לשמוע פינק פלויד בטלוויזיה.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif אגב, מתוך פורום אוהדי הפועל:

""אם אני מעודד יפה 30 דקות ונוהם שתי דקות, התקשורת מחפשת את הנהמות" תרגום לעברית - אם אני מנשק את אשתי שלושים פעם, אז מה אם בעטתי לה בראש פעמיים?" "אה, וללא ספק קטע ענק, שהוא למעשה תמצית אהדת בית"ר ירושלים: האוהדת ה"שרופה" עושבת משחק במחצית, כדי להספיק לראות את עצמה בטלוויזיה..." והייתה שם את המורה הגזענית הזו- פשוט בושה. לפטר ומייד.

bscom

New member
בערוץ 10 ובכלל בקולנוע ובטלוויזיה

אוהבים pink floyd בסרט של דני ענבר על אייל ברקוביץ גה השמיעו את Brain Damage אם התרגום "המטורף על הדשא המטורף על הדשא תנו למטרוף " The lunatic is on the grass The lunatic is on the grass וההמשך ....... אם החיבור לאישיות של אייל ברקוביץ זה נראה הכי נכון . בסרט "השתולים" מושמע CN בסרט "הילדים של מחר" מראים כל הזמן את החזיר המעופף מעל תחנת הכח (תמונת העטיפה של התקליט Animals) אתמול בסרט של ביתר ירושליים . בערוץ אחד שבוע שעבר הראו ב 24:00 בלילה איזה 30 דקות על גילמור . בסדרה הסופרנוס ראו את טוני שר את CN רק את הפזמון There is no pain ופעם אחת בסוף השמיעו את One of these days שזה גם קישור חזק לאופיה של הסדרה .

RoieL

New member
אתה רציני? חצי שעה על גילמור?

חבל שהם משדרים בלי לידע אף אחד. יש לי שביתה, הייתי שמח לראות. על מה סופר שם?

bscom

New member
על ה DVD החדש

הראו קטעים מה DVD , אני ראיתי את הקטע של Shine On You Crazy Diamond אם עוד מישהו (לא מובן לי מי זה היה)

הסרט הילדים של המחר מאוד מושפע מהמוסיקה

הישנה ובמיוחד מפינק פלוייד יש שם דמות בשם סיד,החזיר,רולינג סטונס מושמעים וקינג קרימזון ויש גם דמות בשם דילן... רואים שיש השפעה גדולה מהמוסיקה הישנה והטובה!

Jason2

New member
ועוד בסופרנוס (וזה ספוילר)

השיר CN מתנגן כשכריס מוצא את מותו. וגם בפמליה פינק פלויד זוכים לאזכור אם זה בתוך משפטים של דמויות בסדרה ואם זה בחולצות שלובשים שם.

למעלה