===סרט על גיבוש 144 לקורס טייס====

טל עדתו

New member
===סרט על גיבוש 144 לקורס טייס====

עוד מעט בערוץ 2 הסרט על הגיבוש מספר 144 לקורס טיס...אותו גיבוש שרוני צוקרמן היתה בו - סתם לידע כללי... אז נכון שראיתי את זה כבר לפני שנה או שנתים...אבל אני רוצה לראות את זה שוב...אולי מנקודת מבט שונה...נקודת מבט של - אויש זה כל כך קרוב!!! לכל המורעלי טיס - זה עוד מעט בערוץ 2. טל.

ריקו`

New member
נגמר! ושמת לב שטישטשו? זאת רוני!

יש לי מוקלט בווידיאו, מהפעם שזה היה לפני שנתיים, שם זה עוד לא היה מטושטש מן הסתם הפנים שם לא מטושטשות, וגם כתוב השם שלה על התוויות בכותפות איזה חוקר אני :)

kitty

New member
כן! גם אני ראיתי...

וואי, הבנים היו כאלה חמוווווווווודים. והבנות כולן כלות!! הלוואי עליי... :)

ריקו`

New member
אומרים את השם שלה ואז "עברה"

ואז רואים אותה בפוקוס מחייכת איזה קטעים הפנים שלה נראים מה זה שונים מאשר הפרופיל שלה בעיתון(החלק שלא טישטשו

amir2070

New member
טוב, אז אם אתם כל כך חכמים......

אז אולי מישהו שמכיר אותה יזרוק לחבר´ה קצת פרטים חשובים כמו איך היא? פנויה או תפוסה? איפה היא מבלה? שחצנית וסנובית או אחת מהחברה? כל מידע דומה על הנווטות יתקבל בשמחה ממני, זה שמת להתחתן עם אשת צוות אוויר.......

el333

New member
אני לא מבין למה עשו סרט דווקא על ..

הגיבוש לטיס כי לפי דעתי יש גיבושים שפי עשר יותר קשים ופי עשר יותר קשה להתקבל אליהם כמו סיירת מטכל ושייטת וכל היחידות המיוחדות ואותי אישית היה הרבה יותר מעניין לראות סרט אליהם! אבל בכל זאת היה סרט פצצה!!!! עלו המשיכו והצליחו!

אולי בגלל שהם רצו להראות שגם

שם בנות יכולות להשתתף בגיבוש, מה שאין (לפי מיטב ידיעתי) כרגע בסיירת מטכ"ל ושייטת.

היה קצת עצוב

הקטע על ההוא שכל המשפחה שלו אמרה לו "אתה אפס! אתה בחיים לא תעבור!" והוא רצה להוכיח להם שהוא יכול לעבור, אבל הוא לא עבר...

Swoosh

New member
טל

אחלה סרט היה, יש לי שאלה אבל: יש לך מושג על האחוזים בגיבוש? כמה הגיעו כמה סיימו כמה עברו, בנים ובנות. תודה

טל עדתו

New member
כן

גיבוש טייס 144 (זה שעשו עליו את הסרט): 600 בנים היו, 300 בנים עברו. לא יודעת כמה בנות היו...וגם לא כמה עברו...אבל היחידה ששרדה את הקורס עצמו היתה רוני. גיבוש טייס 148 - פרחי הטייס החדשים שהתגייסו לפני שבועיים (בינהים מורג) היו 600 בנים, עברו 300. 13 בנות (לא בטוחה בזה) , ו4 בנות עברו. טל.

למעלה