סרט על ג'קו

סרט על ג'קו

שלום בנות אני בימים אלו עורך סרטים ולומד את נפלאות העריכה לאט לאט. אני ממש רוצה לעשות סרט נחמד על ג'קו לא משהו של שעה או משהו על החיים שלו כזה סתם משהו שמשולב עם קטעי וידאו ותמונות נבחרות לכן אשמח לקטעי ווידאו אם תוכלו לצרוב ולשלוח לי לכתוב: ד.נ. מנשה 37840 קיבוץ משמרות לידי אור אבידור בכללי אני נהנה מאוד מחיי האזרחות ועדין מחפש עבודה בתחום חינוך והדרכה. מה שלומכן? אפשר שכל אחת תספר קצת מה קורה איתה בימים אלו

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifיפה לך אור

קודם כל מאחלת לך למצוא בקרוב עבודה מעניינת בתחום שאתה מחפש.. לגבי קטעי וידאו ..לצערי אני לא הכתובת.זה לא התחום שלי...אולי בנות אחרות.. לגבי לימוד עריכה ..האם זה לימוד עצמי או שאתה מתכנן ללמוד באופן מסודר ורשמי? וסתם נקודה למחשבה ..חוץ מסרט על ג'קו יש לך לא מעט אופציות לסרט מעולה גם במשפחה שלך וגם בקיבוץ המוזיקאלי שלך.. שבוע טוב

Nova5

New member
רעיון יפה - גם אני אשמח לראות סרט

על קיבוץ המוזיקאלי או על משחחתו של אור ובינתיים משהו אחר בזמן שנינת מנסה להרוס קלסיקות - הקאבר של נינט לרובי ויליאמס (רובי ויליאמס!!! אין לגברת גבולות...
) כוכב מזן אחר לגמרי יוצר קלסיקה בעלמו: Adam Lambert "Time For Miracles" - official video אבל מה זה משנה? המשפחה - הדבר הכי חשוב (או חשוף
) נינט טייב שקופה

Nova5

New member
../images/Emo52.gif

כנראה נינט ולמברט לא הולכים ביחד זה לא פסקול העשור
תיקון הלינק

אוי נינט....

מנסה ומצליחה להרוס. ואדם למברט - אני אוהבת אותו, משהו מיוחד. השיר קצת "קיטש", אבל זה לא משנה, אדם עצמו הוא תופעה נהדרת ומרעננת ביותר. תודה נובה!

Nova5

New member
השיר קיטש במיטבו

טקסט סתמי, מנגינה דביקה אבל למי איכפת ?... עם קול כזה? עם עיבוד כזה? שיתהפך העולם תרתי משמע וטוב שלא צריך לחכות ל-2012
ובכלל מתאים לאדם לשיר דברים גדולים ודרמתיים אך... גם לג'קו היה מתאים איזה סאונדטרק טוב...

את הסו קולד "קאבר" שמעתי

באתר אחר וסגרתי באמצע
ככה לעשות לרובי המגניב? לא כל דבר שמתחיל שקט ובסופו יש צרחות הוא "מיוחד". אני מבינה שהיא מנסה קצת לחקות את תיתי אבל.. זה לא סגנון ולא אותה גברת...אני מעדיפה אותה כמו בשיר שלה, "יחפה" ..בכל המובנים

שונית 7

New member
../images/Emo51.gif על..אדם למברט../images/Emo236.gif

ולגבי הגברת שאין לה גבולות מסכימה איתך זוועה..הרסה לגמרי.. אבל סתם שאלתי את עצמי מה יותר גרוע..זה שיש לך אומץ אבל פחות כישרון וגם אם אתה הורס תמיד יש את אלה שיגיבו ויגידו שזה ממש מדהים..כמו שראיתי בחלק מהתגובות... ואם יש לך יותר כישרון אבל אתה לא יוזם ולא מנסה דברים כי אין לך אולי מספיק
..זה לא פחות גרוע!!!

Nova5

New member
../images/Emo92.gif - שמחה שאהבת

אני רוצה להגיד שאני דווקא מפרגנת לנינה שהיא מנסה דרכים אלטרנטיביות. גם במקור Let Me Entertain You הוא אינו שיר פופ טיפוסי וקליפ עוד יותר רחוק מלהיות פופ (מחשזר הופעות של KISS ,סיגנון די בוטה וכו'). קליפ של נינט וקאבר שהיא עשתה מחדשים את השיר, מראים אותו מזווית אחרת ובאופן עקרוני זה חייב להיות טוב. לפחות מספיק טוב. אז למה הוא לא? כי זה נשמע ונראה קצת היסטרי ולכן די זול ולא אמין. אני מניחה שזולות נובעת מכך שבגיל 26 היא החליטה שבצע רוק ופאנק. מי שמכתיב לה או מפנה אותה לכיוונים שונים שכח להסביר לה שדברים האלו באים מבפנים ולא נחתים עליה ביום אחד בהיר כשהיא מחליטה או מחליטים בשבילה להיות מאעעעגניבבבבה. לכן היא נראית כל כך לא טבעית ופתטית. וכתוצאה גם נשמעת בהתאם. ואיפה ההוכחה? בקטנה פנקיסטית טרייה לא יכולה ללבוש לחתונה של מיטלמן בגד שבאבה לובה המצויה הייתה מאמצת בלי לחשוב פעמיים. רוק ופאנק לא מורידים עם האיפור כמו בקליפ החדש שלה. בכל מקרה אני שמחה שהיא מנסה סגנון שווה ולא הולכת לשיר לנו איזה "פס על הפסים". אולי בסוף ייצא מזה משהו.... ובכלל בא לי להגיד שבזמן האחרון אנחנו מדברים עליה יותר מדי. בזמן שאסף אבידן חורש ת'ארץ עם סיבוב ההופעות ודיסק החדש שלו בחנויות מ-9.9.09,מרינה מופיעה עם פורטיס בהופעה משגעת חושים, גבע אלון לקראת דיסק החדש, ברי סחרוף ורע מוכיח מופיעים בבית אופרה ואחרי "הפסרול האסור" התקיים בהצלחה אינדינגב ואנחנו בקוצר רוח מחכים לעלי באבה ... חוץ מנינה יש דברים אחרים במוזיקה ישראלית לדבר עליהם

שונית 7

New member
מסכימה לגמרי

הבעיה היא שמכל המועמדים לפרס MTV נבחרה דווקא הגברת כשלכ-ו-ל-ם , לכל האחרים היה הרבה יותר מגיע להבחרואני מתכוונת למועמדים ראויים ומוכשרים שעם כל הכבוד לה אני אוהבת יותר ממנה כמו אמדורסקי ,אינפקטד משרום טרי פויזן וכמובן כמובן אסף אבידן.. ולמה אנחנו מדבים יותר עליה???? כי דבר אחד בטוח היא עושה נכון ..עושה טוב או רע ..היא בתודעה! וזה לא פחות חשוב!!! אפרופו גבע אלון ..אפשר לשמוע אותו חינם ב-VOD של HOT וגם אלבומים נוספים שאפשר לשמוע או להוריד חינם כמו רונה קינן ועוד שזוכים לאין סוף השמעות.

הי אור,

כל הכבוד על היוזמה. אני אנסה לארגן כל מני סרטים ששמורים אצלי ולשלוח לך בדיסק, אבל זה יהיה בתחילת השבוע הבא. אוקיי
? ובהצלחה במציאת עבודה.. אבל קודם... תהנה קצת מהחופש...

Nova5

New member
אור - בהצלחה עם הסרט

כל החומרים שלי - במחשב הישן שעדיין לא קם לתחיה... אבל אני בטוחה שלאחרים יש ארכיון רחב יותר. אני מסכימה איתך - צריך לחפש עבודה או להתחיל ללמוד בזריזות ולא למשוך זמן אחרי צבא. שיהיה בהצלחה גם עם המשימה העקרית הזאת

למעלה