סרט על דוקטור הו בבימויו של דיוויד ייטס

סרט על דוקטור הו בבימויו של דיוויד ייטס

I know, WTF?! |הינק|http://www.showblitz.com/2011/11/dr-who-gets-a-bigscreen-reboot-with-potter-helmer-yates.html כרגע אין יותר מידי, יש רק את הבמאי, שלאחרונה עשה את 4 הסרטים האחרונים של סדרת הארי פוטר [5, 6, 7א', 7ב'], ויודעים שזו הפקה של ה-BBC. בכתבה גם כתוב שכרגע מחפשים כותבים ושהם הולכים לעבוד על זה שנתיים-שלוש כדי להוציא תוצאה טובה. אני מניחה שהם רוצים לוודא שלא יהיה הפלופ שהיה עם סרט הטלוויזיה האמריקאי והמעפן הקודם, עם פול מקגאוון. מה אתם חושבים?

Blade Of Fire

New member
אוה אז זהו... שלא

הBBC שמעו על וזה ואמרו משהו "מה? אנחנו לא מכירים שום סרט דוקטור הו שנעשה בהפקתנו"...

ושוב, זה ממש לא נכון.

יש סרט. זו הפקה של ה-BBC Worldwide והלינק שצירפתי בהודעה הקודמת הוא של האתר הרישמי של ה-BBC. הנה הוא שוב: http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/news/bulletin_111115_01/Doctor_Who_Update אגב, התגובה שאומרת שזו שמועות בלינק המאוד לא רישמי שהבאת, היא של המגזין של דוקטור הו. מן הסתם, מגזין מודפס לא מעודכן מיד בהחלטות. אתה מוזמן לקרוא שוב את ההצהרה הרישמית של ה-BBC.

timetraveler900

New member
העיקר שיגיע לישראל.

שיבטיחו שיוציאו את זה לארצות אחרות (ולא רק ארצות הברית) ואז אני אתלהב באמת.

DontEvenBlink

New member
אה לא, דיויד היימן הוא המפיק

פשוט תמיד כשאני רואה הארי פוטר השם הזה בולט לי בעיניים. (זה במקרה גם השם של אבא שלי...
)

EladAvron

New member
היא גם הביעה שם את אהבתה לניל גיימן

ובכל מקרה, תגובת מופאט לכל העניין:
Announcing my personal moonshot, starting from scratch. No money, no plan, no help from NASA. But I know where the moon is - I've seen it.​
למרות כל ההתעללות הנפשית שלו בנו, אי אפשר שלא לאהוב אותו. כמו שמישהו בטאמבלר אמר: "הוא אולי טרול, אבל הוא הטרול שלנו!"

ailag

New member
No.. legal rights?

שלא כמו עם הירח צריך זכויות יוצרים בשביל להפיק סרט מהדוקטור..

ailag

New member
הקול שלה מדהים

אצל מאט יש קטע שהקול שלו בתוכנית שונה מהקול שלו בראיונות, כאילו האופי של הקול אחר. לקארן הקול דומה. אצל אלכס הקול שונה - אבל הצלצול המיוחד הזה נשמר. זה נחמד. כמו כן: אני רואה יותר מדי ראיונות

ailag

New member
סבבה..

בכל מקרה, לי אין בעיה עם זה. במקרה הכי גרוע זה יהיה כמו שני פרקים שהם פשוט fanfiction סטנדרטי, ברצף. זה לא שלא היו כאלו בעבר (אהמ, עונה 6, אהמ, הילד הנודניק) בכל מקרה אחר, הרווחנו סיפור נחמד. אני מקווה שאם באמת זה יקרה, זה לא יהיה הוליוודי. בכלל. הסדרה טובה מאוד בגלל בין השאר שהיא לא הוליוודית*. היא לא עותק חיוור של כל הסדרות האחרות, כמו שסרטים נוטים להיות עותקים זה של זה (ולא בגלל המדיום). אשמח אם, גם במחיר של תקציב נמוך יותר ואפקטים מגניבים פחות, פשוט יהיה סיפור נחמד בלי לחפש שכולם יאהבו אותו. * אם הם היו מחפשים להיות פופולריים בעולם הם לא היו לוקחים שחקנים עם מבטא סקוטי שהאמריקאים לא יבינו :)

למעלה