סרט על ה'אסטרטגים' של קדימה

bhnadav

New member
האם ראית את הסרט?

"מזעזע לראות את החבורה הקובעת גורלות במדינה"? אני אישית ראיתי כאן ניהול קמפיין, לא ראיתי שהתערבו לאולמרט בקבלת ההחלטות - לא בנושא המדיני, לא בנושא הבטחוני ולא בנושא הכלכלי. המעשה הכי "מעשי" שהם עשו זה ליצור לחיים רמון איזה צוות סיכול לממשלת ליכוד-עבודה, מעבר לזה הכל היה פלברה פלברה.

bhnadav

New member
מרוב מה שכבר כתבתם על אדלר,

אני לתומי חשבתי שנראה השפעה בקבלת החלטות, אדלר לצד אולמרט וכו' וכו', ובאמת התפלאתי מכל האמירות שלכם בנושא הזה וטענתי שיש פה חתיכת הגזמה. הסרט באמת הוכיח לי כמה שהכל זה פלברה.

טשאפק

New member
מה?!

שכחת את הכתבה שהתפרסמה בידיעות, כמובן אחרי הבחירות, ובה בין היתר דברים שאמר אדלר עצמו, כולל על קביעת חברי הרשימה?

bhnadav

New member
לגטימי שמפלגה,

שלא הייתה מסוגלת לעשות בחירה ע"י הציבור לגבי מועמדיה, בודקת דברים לגבי האנשים שהיא מרכיבה. אם רצון המפלגה, ובין היתר ע"פ דעת האסטרטגים, אנשי הקמפיין ועורכי הסקרים, הוא שיהיו שם אנשים מסויימים - זה מה שיהיה במצב כזה. הרשימה הזאת עמדה למבחן הציבור והוא בחר את 29 האנשים הראשונים. אם הציבור לא היה מרוצה, הוא היה יכול לתת גם רק 8 מנדטים.

bhnadav

New member
הקמפיינר לא קבע רשימה,

מי שקבע אותה היה תחילה אריאל שרון שרוב הבכירים גובשו אצלו, ומי שהשלים את הרשימה היה אהוד אולמרט. לגיטימי שכשמפלגה חדשה שלא עושה פריימריז רוצה להרכיב רשימה ראוייה, היא תתייעץ בין השאר עם אסטרטגים ועורכי סקרים באשר לפופולריות ולאהדת הציבור של האנשים האלה. אולי אתה לא מסוגל לקבל זאת, אבל לא רואה בזה שום דבר פסול. אם הציבור בחר באנשים האלה, 29 במספר, ורצה אותם - בבקשה. כשמרכז הליכוד קבע רשימה, יצא ממנה תמיכה של הציבור רק ב-12 הראשונים.

טשאפק

New member
יכולנו לצרף אידאולוגים

אבל העדפנו לצרף אפרוח כמו רונית תירוש. כך אמר אדלר עצמו.

bhnadav

New member
אדלר יכול לומר מה שבא לו.

בסופו של דבר, הציבור הוא זה שמחליט אם הוא בוחר את האידיאולוגים הגדולים שיש בליכוד ובעבודה (או בכל מפלגה אחרת) או את האפרוחים הקטנים והעלובים שיש בקדימה.

mean girl 16

New member
עצוב לראות איך שהאנשים האלה

שולטים לנו בחיים. מגוחך לראות איך קיימנו פה דיונים סוערים על ספינים שאדלר וחורב הגו בחצי דקה.

the first duke

New member
גם בארה"ב דומני שזה כך

גם בארה"ב היה את היועץ הידוע של בוש, קרל רוב אם אינני טועה והוא זה שהביא אותה לניצחון הומשיך לייעץ לו לאורך זמן עד שזה נגמר. גם ביבי שאת כה מחבבת נעזר המוןב שירותי פינקלשטיין ואחרים ואומרים שהוא ניתח המון עצדים שלו עם סקרים ויועצים וכו'. אין מה לעשות זה חלק מהפוליטיקה המודרנית השטחית....בן גוריון בוגין לא היו כ"כ כאלו....זה דור אחר. אגב ציפי שוב נעלמת ואת לא עונה......אם אתה רוצה אני במסרים (שלא ענית יל אליהם).

mean girl 16

New member
קטעים נבחרים! ../images/Emo13.gif

זה כל כך עצוב איך שהאנשים האלה שולטים לנו בחיים.. ועוד כמה דברים ראויי ציון -
איך שגיל סמסונוב שלח אנשים להוריד את יחיאל חזן שראשו הציץ מאחורי ביבי("להעיף את יחיאל חזן!!")
יועצי אולמרט לא זזים בלי עיצה מהמכשפות.
אנונימי לאדלר, בכנס קדימה, לאחר הצגת הסרטון: "דבר אחד שיעירו לך: שהוצאת את אוסלו מהסרטון" -חחחחח מה אתה נורמלי, שאני אכניס לך את אוסלו, מה אתה משוגע תגיד לי? אני ליכודניק"
גלעד ארדן וגדעון סער בקיוסק מתחת למצודה. - "זיתים ירוקים או שחורים?" סער: "הממ מה עדיף לי גלעד?" ארדן: אוחח אני לא יודע. בוא, תשב, תשב ותחשוב על זה, בינתיים שיכין לי." הכתבת: "בענייני הקמפיין יותר קל לו להחליט" ארדן: "כן, הוא מחליט יותר מהר. טוב, אבל שם זה ענייני ארץ ישראל, פה זה הטוסט שלו- מה קרה לך?"
הקמפיינר ממיין את הפוטו שוט החדש של ביבי. הכתבת: "הוא עובד יותר טוב על נשים, נכון?" -"כן, חבל על הזמן".
אולמרט: "ראובן, אני עומד כאן עם שאול מופז ועם.. ציפוש" (הלו!!)
לאחר צילומי התשדירים, חברי הליכוד שרים בספונטניות את שיר בית"ר. חוץ מסילבן שלא יודע את המילים, ועומד אילם.
צוות קדימה בפאניקה לאור הירידה בסקרים, יושבים ותוך דקה מגובש הספין הבא: ביבי, ליברמן וי.ל פרץ מתכננים תרגיל. מוקם צוות מיוחד(ודמיוני כמובן) בראשות רמון על מנת למנוע זאת. תוך 4 דק' הספין משוגר.
מדריכים את אולמרט בצילומי התשדיר "תפנה אישית לאריק- 'אני עומד כאן לבד..' " אולמרט: "אבל אני לא רוצה להראות כמו איזה ילד אומלל ומפוחד"
"אני רוצה להוריד אותו לגמרי! הוא מדמם לנו במים. מה עושה כריש כשמישהו מדמם במים? בואו נהרוג אותו. לשים את הרגל פה(מניח יד על העורף) וללחוץ- אה, אה, אה."(ארד על אהבת נתניהו)
4 שעות לפני המדגם, שטייניץ לסמסונוב: "שרק לא יהיה 12. שאם כבר 12, אז 11" סמסונוב: "אם 11, אולי עדיף שיהיה 9" שטייניץ: "לא, אתה יודע למה אני אומר 12, כץ" סמסונוב: "ו10 זה לימור" שטייניץ: "לימור זה פחות נורא, פחות נורא" סמסונוב: "פחות נורא? מה ששהיא מדברת, מה שהיא עושה, עזוב. מה שהיא עשתה במערכת הבחירות הזאת, עזוב, זה רצח.."
"לפחות 13!!
וואלה, לא!!
אויי ואבוי! איווט 13."(סערת רגשות. סמסונוב ומדגם ערוץ 10) לילה טוב

bhnadav

New member
הקטע עם הציפוש קרע אותי ../images/Emo9.gif

לא ידעתי שזה עד כדי כךךךךך

mean girl 16

New member
אני חושבת שכן

אולי לא שמתי לב כי המצלמה לא כל כך התרכזה בו. אבל יש לי מוקלט, אפשר לבדוק את זה.

קוב001

New member
והסיכול לכתבת הארץ?!??

לא לאפשר לה להיכנס לכנסים של קדימה.. זה לא פגיעה בחופש העיתונות?!? הם מחייבים את הכתבים שמעונינים לדבר עם ראה"מ, בכך שיכתוב רק אחרי שיביא את הדברים לאישורם... בחיים לא הייתה כזאת גסות רוח,ושחצנות בלשכת ראה"מ השחצן המכוער ארד,עוד הוסיף בלי בושה "כבר עשינו את זה בעבר" הוא אומר בפירוש שהוא חיב עיתונאים ליישר קוו עם ראה"מ בכדי שיקבלו יחס שווה לשאר העיתונאים!! בואו תסבירו מה ההבדל בין עיראק של סאדם לפה??!!? גם שם העיתונאים היו כפופים ישירות לארמון המלוכה!!

vantan

New member
ארד מתאים לאנטישמי הרומני טודור

שהוא שרת בתור 'יועץ'. זאת בושה למדינת ישראל שאדם מהסוג הזה מראה בכלל את פרצופו הנאלח בציבור.

ארד היה יועץ גם של נתניהו,

והוא אחד הסיבות שנתניהו היה אי פעם ראש ממשלה. אני מסכים איתך שהסגנון שלו די נלוז, אבל אולי זה האופי הנדרש כדי להצליח בתחום שהוא עוסק בו.

vantan

New member
זה היה לפני שהוא 'ייעץ' לטודור

אחרי פרשת טודור אין לחלאה הזה מקום בעם היהודי.

למעלה