קטעים נבחרים! ../images/Emo13.gif
זה כל כך עצוב איך שהאנשים האלה שולטים לנו בחיים.. ועוד כמה דברים ראויי ציון -
איך שגיל סמסונוב שלח אנשים להוריד את יחיאל חזן שראשו הציץ מאחורי ביבי("להעיף את יחיאל חזן!!")
יועצי אולמרט לא זזים בלי עיצה מהמכשפות.
אנונימי לאדלר, בכנס קדימה, לאחר הצגת הסרטון: "דבר אחד שיעירו לך: שהוצאת את אוסלו מהסרטון" -חחחחח מה אתה נורמלי, שאני אכניס לך את אוסלו, מה אתה משוגע תגיד לי? אני ליכודניק"
גלעד ארדן וגדעון סער בקיוסק מתחת למצודה. - "זיתים ירוקים או שחורים?" סער: "הממ מה עדיף לי גלעד?" ארדן: אוחח אני לא יודע. בוא, תשב, תשב ותחשוב על זה, בינתיים שיכין לי." הכתבת: "בענייני הקמפיין יותר קל לו להחליט" ארדן: "כן, הוא מחליט יותר מהר. טוב, אבל שם זה ענייני ארץ ישראל, פה זה הטוסט שלו- מה קרה לך?"
הקמפיינר ממיין את הפוטו שוט החדש של ביבי. הכתבת: "הוא עובד יותר טוב על נשים, נכון?" -"כן, חבל על הזמן".
אולמרט: "ראובן, אני עומד כאן עם שאול מופז ועם.. ציפוש" (
הלו!!)
לאחר צילומי התשדירים, חברי הליכוד שרים בספונטניות את שיר בית"ר. חוץ מסילבן שלא יודע את המילים, ועומד אילם.
צוות קדימה בפאניקה לאור הירידה בסקרים, יושבים ותוך דקה מגובש הספין הבא: ביבי, ליברמן וי.ל פרץ מתכננים תרגיל. מוקם צוות מיוחד(ודמיוני כמובן) בראשות רמון על מנת למנוע זאת. תוך 4 דק' הספין משוגר.
מדריכים את אולמרט בצילומי התשדיר "תפנה אישית לאריק- 'אני עומד כאן לבד..' " אולמרט: "אבל אני לא רוצה להראות כמו איזה ילד אומלל ומפוחד"
"אני רוצה להוריד אותו לגמרי! הוא מדמם לנו במים. מה עושה כריש כשמישהו מדמם במים? בואו נהרוג אותו. לשים את הרגל פה(מניח יד על העורף) וללחוץ- אה, אה, אה."(ארד על אהבת נתניהו)
4 שעות לפני המדגם, שטייניץ לסמסונוב: "שרק לא יהיה 12. שאם כבר 12, אז 11" סמסונוב: "אם 11, אולי עדיף שיהיה 9" שטייניץ: "לא, אתה יודע למה אני אומר 12, כץ" סמסונוב: "ו10 זה לימור" שטייניץ: "לימור זה פחות נורא, פחות נורא" סמסונוב: "פחות נורא? מה ששהיא מדברת, מה שהיא עושה, עזוב. מה שהיא עשתה במערכת הבחירות הזאת, עזוב, זה רצח.."
"לפחות 13!!
וואלה, לא!!
אויי ואבוי! איווט 13."(סערת רגשות. סמסונוב ומדגם ערוץ 10) לילה טוב