סרט שביימתי.., כולם מוזמנים

עגיב

New member
סרט שביימתי.., כולם מוזמנים

שלום לכולם, שמי שי ואני חבר מהפורום השכן של אנימציה.. אני שמח לבשר שסרט שביימתי עבור טלעד - ישודר בערוץ 2 במוצ"ש הקרוב (ה19 לחודש) בשעה 17:45, בתוכנית שנקראת "הדרום שלי" (התוכנית כוללת 2 סרטים, שלי השני) הסרט נקרא "רק דגים מתים שוחים עם הזרם". בקצרה - הסרט הוא דוקומנטרי (אך לא טהור..עם נגיעה עלילתית (שמשלב בתוכו את ה making of), ואני מציג בו את אבי והיחסים בינו לאימי ולסביבה דרך העיניים שלי עם הרבה הומור ודגש על חיבתו (המוגזמת) לתחביב הדייג. ------------------------------------- האתגר הבא שלי הוא לביים סרט קצר או אולי סרט אנימציה,(העיסוק העיקרי שלי הוא בתלת מימד ואנימציה כיום) בשאיפה גדולה שזה יהיה כאן בארץ..(קשה..קשה..) :)

Free Smile

New member
בהצלחה מר בחור!

מה גם שרק היום, ממש לפני כשעה קלה, חשבתי על המשפט הזה "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" (יהונתן גפן) אצפה בסרטך, כבר נרשם ביומן!

100police

New member
אני אצפה בזאת!

הישאר איתנו, חביבי. מה שכן הוא שאני תמיד רציתי לעשות משהו, ולו המשהו הקטן ביותר, עם אנימציה, אבל אני פשוט צייר ומתכנן נוראי. אך אלוהים בחר שאהיה דיסגרף בודד.. ובכן, שילך לעזאזל, המניוק.

עגיב

New member
אווו.. תודה.. ../images/Emo9.gif

ההזדמנות לביים (עבור גוף גדול..כמו טלעד וכו) הייתה אצלי חלום ישן, תמיד נמשכתי (עוד לפני הלימודים) לעשיה הקולנועית, להתעסק עם ה"בגדול"..וכו.., אני כיום עוסק באנימציה בתלת מימד משום שזה שילוב מדהים בין 2 דברים שאני מאוד אוהב ומחובר אליהם - אמנות ומחשבים הרצון שלי הוא להתפתח לכיוון הבימאות (אם במחשב או בעולם האמיתי) אם זה מעניין מישהו (או מישהי (אכן,רווק :)) יש עבודות שלי ועוד כמה דברים באתר - www.3DFlyStudio.com רק אהבה (ותודה).

למעלה