סרט של זינה בדרך

Ozarks

New member
סרט של זינה בדרך

מהאתר של מארי די. : The rumours are starting to come in thick and fast. Here is the latest one but keep in mind that as of last Sunday (9th Feb) nothing was concrete and unless someone in Hollywood has moved fast, this is still just speculation. This news is from from the Dark Horizons web site http://www.darkhorizons.com/news.htm "Xena: The Movie: ITV reports that the film will go ahead with not only "a stunning soundtrack provided by the series' original composer - Joseph Lo Duca" but a special Xena and Gabriel relationship them called "When I Look at You" by Mariah Carey.

gabrielle

New member
?!!?!?!?!?

זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!זה עם לוסי ורנה?!

YAELIKH

New member
זה מדהים-הלוואי שזה היה עם לוסי ורנ

ה!! למרות שלא נראה לי שהם יסכימו,שלא תבינו אותי נכון אבל אולי נמאס להן מהקטע של זינה.אני לפחות עם מחזיקה אצבעות

danazi

New member
../images/Emo188.gif

עם יהיה סרט בטעות זה לא יהיה אנמציה נכון? כמו הרקולס וזינה קרב האולמפוס......

Ozarks

New member
לא ברור

עד כמה זה מדויק, אבל אין ספק שזה יהיה עם לוסי ורנה. אף אחד, כולל מר טאפרט החמדן, לא יוותר על לגרוף עוד כמה ג'ובות מקהל הגרופיז שינהרו לבתי הקולנוע ויקנו חולצות/כובעים/פוסטרים ושאר קשקושים. כולם בעניין בשביל הכסף, בסופו של דבר. ולא לוסי ולא רנה יתנו לאף אחת אחרת לגלם את זינה וגבי במקומן.

למעלה