סרט תחזית על כוכב השביט Elenin.

franse

New member
סרט תחזית על כוכב השביט Elenin.

לשלושה וחצי חודשים הקרובים. מפחיד עד כמה שזה מציאותי. תיאור מדעי של כוכב השביט והסכנות הצפויות ממנו. תמצית: 1. לשביט יש זנב המכיל גז ציאניד. 2. כתוצאה ממבנה השביט הוא צובר מטען חשמלי כמו קבל גדול. 3. כתוצאה מההתקרבות לשמש השביט עלול לפרוק את המטען החשמלי שלו. אם זה יקרה ההילה תהיה בגודל של כוכב הלכת צדק. 4. כתוצאה מתופעות אלה עלולות להתרחש רעידות אדמה, התפרצויות וולקניות והתפרצויות של השמש. 5. את כל הדברים האלה נדע בחודש הקרוב: ספטמבר 2011. שיא הסכנה ב- 26.9.2011. 6. אם זה לא מספיק, כוכב השביט הוא רק הקדמה ל - Planet X שיבוא אחריו, על פי נבואת ההופי. 7. להתראות בגלגול הבא! Comet Elenin Forecast

tllebr

New member
../images/Emo13.gifנתראה בעוד שלוש וחצי חודשים

כשאני יצחק צחוק גדול כשלא קרה כלום. ובדיוק שניה אחרי זה אני יבכה שיש אנשים שאשקרה מבזבזים שנות חיים יקרות בלהאמין לשטויות האלו.
וזה לא שהאנושות מוגנה מפני סכנות מהחלל, ממש לא... גם לא מפני עצמה. אבל איך להגיד, אני מעדיף לבסס את הידע שלי על מקורות מידע אמינים ולא על נבועות של ההופי.

tllebr

New member
למען היושרה...

צפיתי רק ב20 דקות ראשונות. הדיבורים על ההופי, פלנטת X, נבועות ואדגר קייסי כבר עשו את שלהם. אני מצטער אם אני חסר סבלנות, אבל ברגע שמערבים דברים כאלה, אני ישר נוטה להתייחס בהתאם לתוכן המדעי(אם ישנו) שמוגש... אבל עזוב, זה אני... אני פשוט הייתי יותר מידי עד למקרים(כולם) שהייתה נבועה כזו או אחרת שלא יצא ממנה כלום. איכשהו זה גם תמיד קשור לכך שאותם אנשים "חכמים" ידעו הכול ונאס"א מסתירה הכול, זה כבר כל כך צפוי. יש בי כבר מנגנון הגנה מפני נבועות שקושרות עליהם את המאיה, ההופי, מצריים וכול ציביליזציה עתיקה ו"חכמה" אחרת.... אבל אני משאר שכבר נדע בעוד 3 חודשים ואחר כך ב2012 וכל זה...

למעלה