סרט תיעודי

• פותח הנושא Srain
  • פורסם בתאריך

Srain

New member
סרט תיעודי

בימים אלו אנו (שני סטודנטים לקולנוע) מפתחים סרט תיעודי אודות 'ויקה' ו-'פאגניזם' בארץ. הסרט עומד בשלב ראשוני מאוד ואנו עדיין בשלב התחקיר... נשמח אם ישנם כאלה היכולים לעדכן אותנו כיצד ניתן ליצור קשר עם חברי קבוצה, היכן מתקיימים טקסים בישראל ועוד ועוד, כל עזרה תתקבל בברכה. בתודה מראש.

קשה לי להאמין

שתמצאו קבוצה פאגנית כלשהיא שתסכים למשהו מסוג זה. אם כוונותיכם טובות, אני מאחלת בהצלחה עם הסרט

RainBird

New member
הגישה הוויקאנית/ פאגנית גורסת שבטקס כולם משתתפים, אין צופים מהצד. וזו הסיבה שלרוב הטקסים הם סגורים (אלו שנעשים בקבוצות). בנוסף אני חושד שציוד חשמלי ליד מעגל מאגי עשוי לשבש את שליחת האנרגיות המעודנות ורבות העוצמה שחברי הקבוצה משדרים (וזו סיבה מבין רבות שהרבה טקסים מתרחשים בטבע.) אני מניח שתוכלו לראיין פאגנים יחידים, אבל לא בפעולה טיקסית, וחלק מהדתות סודי או אישי מאוד, אז אל תצפו לתשובות חודרניות מידי- בנוסף ההגדרות לא אחידות לאמונות מסויימות וזו הסיבה שיש מספר הגדרות כמספר הפאגנים- כל אחד מייצג את עצמו בלבד, ולאו דווקא קבוצה שלמה. הפורום הוא עבור השאלות שלכם אני מניח. בהצלחה. ארדן.

hdawn

New member
אכן, ועוד...

אמת ויציב. מה גם שלא פותחים את דת המיסתורין לקהל הרחב. היא כדי לחוות ולא כדי לצפות, ושום מילים או תמונות לא יכולות לתאר את הדברים האלה.

TheBlueOne

New member
שלום

ברוכים הבאים ל
הקטן שלנו... כפי שכבר ענה לכם ארדן- בד"כ הקבוצות הללו סגורות . אבל יכול להיות שתוכלו להיות נוכחים ואפילו לתעד טקסים של ביה"ס "הרוח הגדולה" - בי"הס לשמאמניזם ותרבות אינדיאנית של טרה ודוב. (את זה תצטרכו לברר מולם). כמו כן- הפורום פתוח לשאלותיכם, תרגישו חופשי. (בשביל זה אנחנו פה
)

Srain

New member
תודה לכולם.

אנו עדיין מקווים למצוא קבוצה\קבוצות וחברים, אשר יסכימו לתת לנו להצטרף ולצלם מפגשים וכו', כמובן שכל זה רחוק ביותר. כעת אנו רק בשלב התחקיר, ובשלב זה בעיקר מעוניינים לבצע ראיונות עם חברי קבוצה... שוב, תודה לכולם

למעלה