סרט Arrested Development בשנה הבאה?

gadgad0

New member
סרט Arrested Development בשנה הבאה?

כך מדווח בראיון עם ג'ייסון בייטמן בטיימס של לונדון.

gadgad0

New member
ביקורות טובות בארה"ב לסדרה The Middleman

סדרה חדשה של רשת ABC Family עפ"י קומיקס, העוסקת באישה המגוייסת בידי איש הנקרא כשם הסדרה, כדי לעזור לו לטפל בפושעים ובחייזרים. וזה הרבה פחות דבילי ממה שזה נשמע...

flymy

New member
מחזמר על בסיס משפחת אדמס

לילית' מפרייז'ר מועמדת לתפקיד פטרשיהי אדמס

assafTV

New member
ועכשיו בייטמן מסייג את עצמו

Jason Bateman: "Arrested Development" movie not a done deal yet "It's in the works," Bateman, with "gay lover" David Cross at his side, told pal Keith Olbermann. "The grownups are trying to work out the numbers."

hen chen

New member
הוא והשאר

די אמרו אותו דבר כל הזמן. זה היה קטע טוב D: . פשוט נתנו לו מסיר מוך ודחפו לבמה? P: דרך אגב ראיתי היום את הפרומו של הוט לסדרה. די נוראי. כן, הכתוביות נכונות וטובות אבל המוזיקה כל כך לא מתאימה וזורמת. ככה כל הפרומואים של הוט? וזה האמת מזכיר לי משהו שמציק לי כבר הרבה זמן. יש סיכוי שגם שאלתי וביקשתי בעבר בפורום (שהיה יס פלוס). היה פרומו לעונה השנייה ביס שהיא שודרה לראשונה, והיה בו שיר מסוים, ובגלל שזה קשור לארסטד הוא כמובן נתקע לי בראש עד יום זה!!! חייב לדעת!!! איזה! שיר! זה! והנה מה שאני זוכר ממנו: naaaa-na-na-na-na-na, na-na-na-na somebody... somethingsomething kill mee... נכון מאוד עוזר? כן. גם אני חשבתי ככה.

hen chen

New member
תודה רבה

אדוני, עזרת לגמד קטן בתוך הראש שלי שמזמזם את זה (ובאופן לא נכון) למשך הרבה זמן למות סוףסוף. RIP. יש סיכוי שזה היה עיבוד אחר או משהו, כי אני זוכר את זה קצת אחרת. אבל מצד שני גם זכרתי מילים שלא היו נכונות, אז... תודה רבה :)) !

למעלה