סרט

matan_fla

New member
סרט

את הסרט הכנתי יחד עם עוד חבר במסגרת מיצג אומנותי. אשמח לקבל ביקורות או כל דבר אחר. הקטע באורך 9 וחצי דקות ושוקל 45 מגה. עדיף לעשות save target as

GGOODD

New member
מדהים!!

באמת סרט ברמה גבוהה מאוד, אני אישית לא מתחבר בגרוש לאומנות וכאלה אך הסרט באמת עשוי בצורה שמעבירה מסר מעבר לתמונות זזות... הערות קטנות: ישנה בעיה עם המשכיות בחלק מהתמונות קטעים שמתחילים נגמרים אחרת, בסוף הסרט כאשר הוא נכנס לקרון ומסתכל עליו, התמונה שהוא מסתכל עליו מצולמת ליד מבנה כשתמונה לפני כן ראו שהוא בכלל ביער... אבל רוב הזמן לא שמים לב לזה אז בסך הכל זה בסדר גמור! אני אישית לא הבנתי את המסקנה של הסרט, אבל אני לא אחד המוחות הגדולים והמופשטים שאי פעם היו... אם תוכל לספר על עשיית הסרט ולתת פרטים אומנותיים וטכנים על הסרט למה עשיתם אותו ככה וכיצד ואיפה צילמתם, אני אשמח.

matan_fla

New member
תודה, כמה פרטים

הסרט נעשה במסגרת עבודת גמר באומנות והוקרן בתוך חדר יחד עם פסל וציור שניתן לראות בסרט. התמונה לפני הקרון צוירה על ידי צייר מפורסם ושמה מלנקוליה של רחוב ואמורה להעביר רגשות ולא להיות זה למקום. הסרט צולם בקיסריה ובת שלמה. הסרט אמור להעביר את רגשות הגיבור ואת התיחסותו לסביבה.

edddie

New member
סרט יפה מאוד!!

מצטער שלא השטטפתי הרבה בפורום פשוט היתי עסוק. איך עשיתה את ה: 1)החלק במדבר 2)כשבחורה הולכת מביתו ונעלמת

matan_fla

New member
תשובות

את החלק בחולות עשינו בעזרת after effects. שינוי צבעים ובמסכה בתנועה על הגיבור החלק שהבחורה נעלמת הוא יותר פשוט. מצלמים עם חצובה את המקום בלי האדם ואז פעם עם האדם. שמים את הצילום של האדם בשכבה מעל ומשחקים עם ה opcity

yoni_10

New member
היי, שתי שאלות...

סרט יפה ומרשים. עם איזו מצלמה עבדתם? עם איזו תוכנה עבדתם? האם השתמשתם בתאורה? תודה

matan_fla

New member
שתי תשובות

dcr trv 950 premiere 6 ו 6.5 יש מעט תאורה בסצנה הורודה והבחורה בסוף

למעלה