סריגה מיוחדת לשבועות- טנא,כמובן
א אמא של דפנה New member 3/6/06 #4 אז אגרתי מלא שקיות מכל מיני צבעים אבל שוב לא מצליחה לגזור כדי לגלגל לכדור ולסרוג. אולי את מוכנה להגיד לי איך את גוזרת את השקית לשרוך לסריגה. תודה. חוץ מזה הרעיון מקסים.
אז אגרתי מלא שקיות מכל מיני צבעים אבל שוב לא מצליחה לגזור כדי לגלגל לכדור ולסרוג. אולי את מוכנה להגיד לי איך את גוזרת את השקית לשרוך לסריגה. תודה. חוץ מזה הרעיון מקסים.
א אמא של דפנה New member 3/6/06 #6 בשלב 9 של הוראות הגזירה אני הולכת לאיבוד. מה הכוונה לגזור באמצע 2-2.5 ס"מ ולא עד הסוף. צר לי עוד לא הצלחתי שיצא לי שרוך. יונה - הצילו !
בשלב 9 של הוראות הגזירה אני הולכת לאיבוד. מה הכוונה לגזור באמצע 2-2.5 ס"מ ולא עד הסוף. צר לי עוד לא הצלחתי שיצא לי שרוך. יונה - הצילו !
G girit New member 3/6/06 #11 תגזרי בעיגול - בהמשכים תורידי את הידיות ואז תתחילי לגזור בסיבוב, כאשר סיימת סיבוב תרדי באלכסון קצת למטה ותמשיכי כך עד סוף השקית. גם אני לא הצלחתי לגזור לפי ההוראות האלו.
תגזרי בעיגול - בהמשכים תורידי את הידיות ואז תתחילי לגזור בסיבוב, כאשר סיימת סיבוב תרדי באלכסון קצת למטה ותמשיכי כך עד סוף השקית. גם אני לא הצלחתי לגזור לפי ההוראות האלו.
א אמא של דפנה New member 4/6/06 #12 תודה אני הולכת לנסות. שיטה משלי לגזירת שקית. שאלתי את סבתא שהיתה סורגת משקיות חלב והיא נתנה לי שיטה קלה מאד. ננסה אם יצליח נספר לכם.
תודה אני הולכת לנסות. שיטה משלי לגזירת שקית. שאלתי את סבתא שהיתה סורגת משקיות חלב והיא נתנה לי שיטה קלה מאד. ננסה אם יצליח נספר לכם.
א אמא של דפנה New member 4/6/06 #14 זהו, הכנתי סרטים והתחלתי לסרוג סורגת במסרגה מס' 6. לא הולך לי קל, קשה לסרוג שקיות בעצם כמו לסרוג רפיה אבל אני עושה. מה אתן להגיד אולי לעבור למסרגה מס' 10?
זהו, הכנתי סרטים והתחלתי לסרוג סורגת במסרגה מס' 6. לא הולך לי קל, קשה לסרוג שקיות בעצם כמו לסרוג רפיה אבל אני עושה. מה אתן להגיד אולי לעבור למסרגה מס' 10?
ע ענבל30 New member 3/6/06 #7 צבעוני ומקסים! אמנם לא סרגתי טנא שלם, אבל את הטנא של הבת שלי עיטרתי בפרחים סרוגים, וגם הידית היא בעצם צמה מחוטי צמר צבעוניים.
צבעוני ומקסים! אמנם לא סרגתי טנא שלם, אבל את הטנא של הבת שלי עיטרתי בפרחים סרוגים, וגם הידית היא בעצם צמה מחוטי צמר צבעוניים.