סריגה

יפעת47

New member
סריגה

קניתי חוט כותנה לסריגת גופיה חשוב לי מאוד שהחלק התחתון של הגופיה לא יהייה "מדובלל" מבקשת רעיונות

פרפרית 4

New member
החולצות יפהפיות, במיוחד השחורה עומד

עומדת להיות פצצה אמיתית. אז זכרי רק שהחיפזון מהשטן. אני רק עכשיו חזרתי מהעבודה, ונהנית מעבודותיך.

אמאליאו

New member
חס ושלום - מכוער?? הלוואי עלי...

חולצה מקסימה! וגם השניה נראית מבטיחה..., הלוואי שיכלתי לסרוג משהו בשבילי- הכל לוקח לי כל כך הרבה זמן, שאני מתמקדת בילדים...(וגם אז, בדרך כלל זה מגיע לעונה הבאה...)

דניאל 116

New member
השחורה מאד יפה, ואת הדוגמא של החומה

לא רואים, אפשר אולי צילום נוסף, אישית מאד אוהבת תחרה ב 2 מסרגות.

iris3111

New member
קליאופטרה חמודה למה אין לך סבלנות?

אולי הבנות עסוקות ולא נימצאות? ואולי.... ואולי... תאמיני לי הסבלנות משתלמת בסופו של דבר. ולתגובה שלי את העבודה הראשונה אהבתי את הצבע. לא הצלחתילהבין את הדוגמא או שזו סריגה חלקה יש אפשרות לצלם מעוד זוית? ככה נוכל להנות יותר מהיצירה. העבודה השניה מצאה חן בעיני ולפי הצילום אני רואה שזה תחרה בשתיים הלוואי ואני ידעתי לעשות.... ניראה שיש תוצאה מבטיחה את הפרס הגדול דוז פואה.....

10הילה10

New member
החולצה השחורה מאוד מיוחדת

ומעניינת ובתור חובבת תחרה אני מחכה לראותה גמורה...את החומה מאוד קשה לראות

אתן באמת צודקות נולדתי בחודש השלי

השלישי.....החולצה החומה זו חולצה מזהב ..אני צריכה ללבוש אותה ואז שמישהו יצלם אותי וזה יהיה יותר יפה....תודה לכם ואיתכם הסליחה.. שיהיה לכם אחלה של שבת

iris3111

New member
קליאופטרה היחידה בוקר טוב

אמרתי לך שהסבלנות משתלמת
אל תישכחי שזה סוף שבוע וכולן במרתון עבודה ובית ולהספיק לפני שבת כדי שהשבת .......תיהיה פנויה למחשב ולסריגה......... יהיו עוד תגובות. בנתיים סיקרנת אותי עם החולצה החומהומחכה בסבלנות ליאות אותה מוצגת ברוב תיפארתה. שתיהיה לך שבת שלום ועם הרבה סריגה.....

תודה חמודה שיהיה לכולכם שבת נהדרת

היות ואני לא רק סורגת אלה גם אופה אז הנה מה שיצא הרגע מהתנור בורקיטס על טארת הגבינה..

iris3111

New member
קליאופטרה את לא הוגנת זו מכה מתחת

לחגורה הריח הגיע לי עד כאן ואני לא מצליחה לטעום.....

דניאל 116

New member
גם אני מאד אוהבת אפיה ובשול

אשמח מאד לקבל את המתכון לבורקיטס. תודה ויום נפלא

למעלה