סריגים באופנה עכשיוית:))

• פותח הנושא tatia
  • פורסם בתאריך
יש עליונית מאוד דומה

קצרה יותר. מזמן שמתי עלי העין, רק טרם פיענחתי את הדוגמא

זהו. בשעה טובה התחלתי לסרוג את

העליונית. אני מאד מקווה להגיע למפגש לקנות חוטים להמשך העליונית.

אני עושה קצת שונה ממה שבתמונה

יש לי בכל ריבוע וזה בחלק אחד, 24 עמודים ב-3 שורות. אם אבוא למפגש אביא זאת כדי להתקדם.

taloosh1234

New member
אפשר הסברים?

אני סורגת חדשה ואני לא יכולה להעתיק מצילום מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה המהממת הזו?

בעיקרון זה בנוי מחלקים אבל מאחר

וקשה לי עם חלקים אני סורגת את זה שלם. מדדתי את עצמי והעליתי לקדימה = 7 ריבועים מכל צד. ומאחור אני סורגת 17 ריבועים. בין ריבוע לריבוע יש ריבועים ריקים. הריבוע שלי מורכב: 10 עמודים - 3 ריבועים מלאים. לפני כל עשיריה יש ריבוע ריק. ואז הריבוע הולך ככה: שורה 1 = ריבוע ריק, 10 עמודים, ריבוע ריק. שורה 2 = ריבוע ריק, 4 עמודים, 2 עיני שרשרת, 4 עמודים, ריבוע ריק. שורה 3 כמו שורה 1. בין שורת ריבועים לשורה הבאה אני סורגת רק ריבועים ריקים. זה הולך די מהר.

זה התרשים של הריבוע

הוא מאוד קל לסריגה. עשי שרשרת של 10 עינים וסגרי ללואה. בתוך השרשרת סרגי 24 עמודים. * הערה חשובה: לא לסרוג את העמודים לתוך עיני השרשרת אלא להקיף אותם. בושרה האחרונה את מסובבת את הסריגה, סורגת שישה עיני שרשרת, עמוד, עמוד וחמישה עיני שרשרת, שוב עמוד, עמוד ושלושה עיני שרשרת. וכך עד סוף השורה. השורה מסתיימת עם שני עמודים שמתחברים לשלושת עיני השרשרת.

taloosh1234

New member
איזה מסרגה וחוט?

ובנוסף הסבר מפורט יותר של השרוולים לא הבנתי את עניין העיניים והעמודים :) תודה רבה

taloosh1234

New member
טוב נתקעתי

עשיתי שרשרת של 10 עינים וסגרתי בשטוחה בפנים מעגל של 26 עמודים ועליתי למעגל נוסף של 26 עכשיו אני תקועה...איך העיגול הופך למרובע?

למעלה