סריגת אנטרלק לפי פולגת 1988
פ פרפרית 4 New member 28/5/06 #4 מי זורק כאלה דברים, יש לי את כל החוברות של פולגת, ויטלגו או כמעט, כי יתכן שהמושאלות לא חזרו.
א אמא של דפנה New member 28/5/06 #3 איך הזכרת לי נשכחות ישבתי עכשיו חצי שעה וסרגתי לפי החוברת שבבית. אומנם עשיתי כמה טעיות אבל בסוף יצא משהו. עכשיו עשית לי חשק לקנות חומרים ולסרוג לעצמי סוודר עם חזית כזו. אוף.
איך הזכרת לי נשכחות ישבתי עכשיו חצי שעה וסרגתי לפי החוברת שבבית. אומנם עשיתי כמה טעיות אבל בסוף יצא משהו. עכשיו עשית לי חשק לקנות חומרים ולסרוג לעצמי סוודר עם חזית כזו. אוף.
פ פרפרית 4 New member 28/5/06 #5 האם יש לך את החוברת, כי לא סרקתי (סרקו לי) את כל ההוראות לסוודר. רק הוראות לצורת הסריגה הזו. אם את צריכה תני קריאת כיוון, ואשלח הוראות מלאות.
האם יש לך את החוברת, כי לא סרקתי (סרקו לי) את כל ההוראות לסוודר. רק הוראות לצורת הסריגה הזו. אם את צריכה תני קריאת כיוון, ואשלח הוראות מלאות.
א אמא של דפנה New member 28/5/06 #8 בטח שיש לי את החוברת היא עכשיו פתוחה בדגם הזה כי אני עושה ניסויים לראות אם מבינה את ההוראות. את צריכה אותה?
בטח שיש לי את החוברת היא עכשיו פתוחה בדגם הזה כי אני עושה ניסויים לראות אם מבינה את ההוראות. את צריכה אותה?