סריגת נעליים לתינוק אני מחפשת דוגמאות סריגה לנעליים לתינוק עד גיל חצי שנה בתודה חיה
H haya53 New member 4/3/06 #1 סריגת נעליים לתינוק אני מחפשת דוגמאות סריגה לנעליים לתינוק עד גיל חצי שנה בתודה חיה
8 88hentai88 New member 4/3/06 #4 תודה רבה טובה, הוסף למאמרים אם יש תמונה אני מאוד אשמח להעלות אותה גם. =)
ט טובה ב New member 4/3/06 #5 תמונה של אלה שאני עשיתי? רק ממצלמת פלאפון, או-בקרוב, ממצלמה של חברה, עם עוד עבודות.
H haya53 New member 4/3/06 #6 תודה תודה רבה על הדוגמה, אני ינסה לסרוג אותן ואשלח דוגמא של התוצאה הסופית.
H haya53 New member 4/3/06 #7 שאלה בקשר לנעליים לתינוקות לאיזה גילאים מתאים המידות של הנעליים?. ההוראות והתמונה של הנעליים מוצאות חן בעיניי ואני מתכוונת לסרוג אותן עוד השנה. שוב תודה רבה.
שאלה בקשר לנעליים לתינוקות לאיזה גילאים מתאים המידות של הנעליים?. ההוראות והתמונה של הנעליים מוצאות חן בעיניי ואני מתכוונת לסרוג אותן עוד השנה. שוב תודה רבה.
H haya53 New member 6/3/06 #8 נעליים תודה על ההוראות ואני מבטיחה לנסות לעשותן אותן ואולי אפילו עוד החורף הזה. שיהיה לך יום נעים חיוש
נעליים תודה על ההוראות ואני מבטיחה לנסות לעשותן אותן ואולי אפילו עוד החורף הזה. שיהיה לך יום נעים חיוש