סריגת תלתלים

haya53

New member
סריגת תלתלים

בנות האם מישהי זוכרת אולי איך סרגו פעם כובעים עם תלתלים ואם כן אנא בבקשה מכן תזכירו לי. אני זוכרת במעורפל שסרגתי את זה במסרגה אחת (קרושה).

דניאל 116

New member
תלתלים

שלום חיה, כשראיתי את הסריגה בברומסטיק זה הזכיר לי את סריגת התלתלים שפעם סרגנו, ונדמה לי שזה היה עם מסרג ועפרון.

haya53

New member
../images/Emo189.gifתלתלים

כן גם אני זוכרת מש/הו כזה אבל לא מצליחה לשחזר אולי תצליחי את ותעבירי לי את הידע תודה אולי את תהיי המלאך שלי את יכולה אולי לתת לי הסבר קצת על הסריגה בברומסטיק שמדברים עליו בפורום בימים האחרונים הרבה כי לי אין מושג על מה מדברים ואשמח ללמוד משהו חדש.

דניאל 116

New member
ברומסטיק

שלום חיה, הלואי ויכולתי להסביר לך, הייתי עושה זאת ברצון. אני רק יכולה להפנות אותך למקום שתוכלי לראות מה זה ברומסטיק, הכנסי ynet לפורום סריגה, בצד ימין תחת הכותרת -קרושה - רשום סריגת מטאטא, תכנסי ויהיה לך מושג על מה מדובר, אני יודעת שהיה עוד אתר, אבל לא מצליחה למצוא. בהצלחה

טובה ב

New member
במסרגה אחת עושים את זה כך:

רצוי לסרוג דוגמא של עיניים הכי נמוכות שאפשר, עין שטוחה- SS, או עין קרושה - SC. בכל עין בצד הראשון כורכים סביב האצבע המורה לולאה נוספת, ואז סוגרים את התך פעמיים. הפעם השנייה מיועדת לחיזוק הקשרים, ולמניעת השתחררות הלולאה הבולטת כלפי הצד הפנימי של העבודה. משחררים מהאצבע את הלולאה, וכך נוצר תלתל. השורה החוזרת נסרגת רגיל, שוב בעיניים הכי נמוכות שאפשר, והשורה החדשה שוב עם לולאות, כי הלולאות הבולטות רצויות רק בצד החיצוני. עוד עצה: רצוי לסרוג כובע כזה מחוט דק יותר מהמתוכנן, אבל כפול- כי אז יש יותר עושר של התלתלים. אני שולחת לך גם קישור עם הוראות באנגלית.

למעלה