סרקתי את הכתבה אבל הקובץ גדול מדי

L oo Li

New member
סרקתי את הכתבה אבל הקובץ גדול מדי

מי שרוצה שישלח לי את האי מייל שלו אז הנה הכתבה: ההצלחה פנים רבות לה התאומות מרי קייט ואשלי אולסן - וזאת תוכל לספר לכם כל ילדה בת 11 - נולדו ב-31 ליוני 1986, לאחר שנבחרו מתוך שורה ארוכה של מועמדים, בזכות חיוכיהן החמודים, להשתתף לסירוגין בסדרת הטלוויזיה ´צער גידול בנות´ של רשת ABC, בתפקידה של התינוקת מישל טאנר. במסלול שעשו התאומות מ´צער גידול בנות´ אל ´מופע מרי קייט ואשלי´ ואל המותג שהן מוכרות, הפכו הבנות לבית אולסן, שלא מזמן חגגו את יום הולדתן ה16, לכוכבות-הילדות העשירות ביותר בהיסטוריה. "היום הן נכס, פרט להיותן בנות עם לב פועם" אומר רוברט ת´ורן, 47, עורך-דין בענף הבידור, שמנהל את הקריירה של הבנות מאז מלאו להן 4, ומשמש היום מנכ"ל דואלסטאר אנטרטיימנט המטפלת בכל מה שהשם אולסן מתנוסס עליו(ה´נכסים של החברה לא התראיינו לכתבה זו, שכן הן לומדות עכשיו לבחינות). כדי להבין את היקף העסקים של מרי קייט ואשלי, תארו לעצמכן את אופרה ווינפרי פלוס מרתה סטיוארט פלוס ברבי. דואלסטאר, שנוסדה ב-1993 כדי לנהל את הקריירה של הבנות, ייצרה 500 מיליון דולר במכירות קמעוניות בשנה שעברה, בעיקר מעסקי טלוויזיה והפקה. ב-2002 מצפה ת´ורן להכנסות של קרוב למיליארד דולר, בזכות קו חדש של אופנה ואביזרים. עד היום היו התאומות כוכבות טלוויזיה, וידיאו וסרטים; עורכות ראשיות של כתב-העת של עצמן; מעצבות אופנה; זמרות; מפיקות; כותבות; גיבורות של משחקי וידיאו ומודלים של מטאל. אם אין לכם ילדים צעירים, ובמיוחד בנות, תתקשו להבין את יכולת ההכנסות של הבנות לבית אולסן. נתחיל בעסקי ההסרטה ישירות לוידיאו: מרי קייט ואשלי הפיקו קרוב ל-40 סרטי וידיאו, מכרו יותר מ-30 מיליון עותקים, והכניסו קרוב ל-500 מיליון דולר במכירות קמעוניות, לפי וורנר הום-וידיאו. בשנתיים האחרונות הן עמדו בראש רשימת המכירות של סרטי וידיאו לילדים, ובשנה שעברה ניצב הסרט ´שפתינו חתומות´ במקום ה-11 ברשימת המכירות הכלליות של סרטי הוידיאו. יש המשך אבל הכתבה ממש ארוכה אני אנסה לסרוק עוד פעם ולחלק לחלקים קטנים או להעלות את התמונות לאינטרנט. בכל מקרה אתם תופסים כמה התאומות שווה(בכסף) זה פשוט מדהים!!! וכן - בכתבה היו כמה טעויות כמו ה-31 ביוני במקום ה-13 ובהמשך הם החליטו ש´טובות השתיים´ זה סרט קולנוע ועוד

L oo Li

New member
הנה חילקתי את הכתבה לחלקים קטנים

והכתבה הייתה בעיתון של אתמול (יום שלישי)

L oo Li

New member
חלק שישי

הייתה בכתבה עוד מסגרת: התאומות אולסן במספרים. המסגרת דיי חזרה על הכתבה והיא גם גדולה מידי אז אי אפשר להעלות אותה לפורום

rahelm

New member
יואו ת ו ד ה!!!

אבל חבל שלא אמרתם לנו אתמול אז הייתי קונה את העיתון !!!

ifonly16

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד

אני כל-כך שונאת את הבן אדם הזה " אני בוחר יעד ואנחנו הולכים עם זה" הוא גורם לכך שלבנות אין שום יד בעסקים שלהם הוא אומר להם והם עושות "יום אחד יזימנו אותו להרווארד" יופי שהוא לא מנפח לעצמו את האגו הוא לא זה שצריך לשיר לרקוד לשחק וללמוד בבית ספר הכל באותו זמן. לבן אדם הזה יש ממש חוצפה אני בהחלט לא חושבת שהוא היה ככה מהתחלה אלא הכסף עלה לו לראש כי אחרת אני לא מבינה איך ההורים שלהם נותנים לאיש הזה לדבר על הבנות שלהם כי אילו הם הרכוש שלו.

למה התאומות לא הסכימו להתראיין?

זה לא נחמד מצידן הן יכולות לשים את הבחינות בצד לשנייה מעניין שדווקא לעיתונים אחרים הן מסכימות אבל לעיתון ישראלי לא כעסתי שקראתי את זה מה הקטע להתראיין לכמה דקות? זה לא צריחך להיות יותר מידי קשה

motib4

New member
זה לא בלעדי אם לא שמת לב...

נראה לי שכתוב למטה שזה תורגם מאנגלית.

AM16

New member
תאמיני לי כשתהיה לך בגרות...

תדעי מה זה לעזוב את המבחנים. ובכלל מי אמר לך שהן התראינו לעיתונים אחרים בזמן המבחנים שלהן?

gsh10

New member
יש לי את הכתבה הזאת ו....

הוא לא חושב שהם כמו הילדות שלו פשוט הוא כבר היה איתם מגי 4! הוא די קשור אליהם את לא חושבת?

ifonly16

New member
להיות קשור אליהם זה דבר אחד

לקחת את כל הקרדיט על החברה שלהם זה כבר משהו אחר את לא חושבת. אם לא שמת לב בכתבה הוא מדבר כיאלו זאת החברה שלו לבד שהם רק עובדות שלו הוא קצת שכח את העובדה שבגללם הוא מרוויח כסף זה ולהגיד להם מה לעשות ולהחליט בשבילם נשמע ממש לא לעניין. נכון שהם היו עוד קטנות ולא הבינו ממש זה היה בסדר מצדו אבל ללכת ולתכנן להם את החיים עד גיל 20 רק כדי שהוא ימשיך לחיות על כספם זה כבר חוצפה במיוחד שהם כבר היו בנות 20 הם כבר לא ממש יהיו צריכות אותו כי הם אמרו שככל שהם יגדלו הם מעדיפות להיות בצד השני של המצלמה ולנהל את החברה. ודרך אגב גם בנות 20 אוהבות את הסדרות שלהם חברה של אחי הדול בת 20 והיא רואה את הסרטים שלהםואת הסדרות שלהם.

למעלה