סר ט הודי - יוצא ממש בקרוב כסינגל?

ZOOMALE199

New member
סר ט הודי - יוצא ממש בקרוב כסינגל?

היום השמיעו ברדיו 99 את סרט הודי. ולמה אני כותב את זה,כי הציגו את הסינגל כהשמעת טרום סינגל....אז לדעתי לא יעבור הרבה זמן עד שזה יצא לא יכול לחכות:)

השמיעו גם היום ברשת ג את סרט הודי

ואמרו - הסינגל החם של סוף הקיץ והחגים!

תחנות הרדיו קצת עושות חרם על "את מוכנה"

אבל בתמורה התחילו להשמיע הרבה את "סרט הודי" שלדעתי יהיה להיט עעעעעעעעעעעעענק משהו ברמה בינלאומית חבלז!!! שיר גדול !!!!

שני32889

New member
בהתחלה הוא היה נשמע לי

מזה לא משהו האמת כאילו מזה התאכזבתי אבל אחרי שהיום חרשתי עליו כמה פעמים בעבודה התאהבתי!

ללא ספק הסינגל הבא

עידן יניב הוכנס בגלל שהם רצו להיט.הוא מוכשר מאוד. גם היה ברור שאת מוכנה יצא בשלב מסויים.עוד מהימים שלפני הכל זה לטובה(הסינגל),כשמושיקו ספר לנו על ההתבלטות שקיימת בינו לבין את מוכנה.חייב לומר שהד ארצי עשו בשכל שאת מכונה לא היה הסינגל הראשון.

כל מי ששמע את השיר

התלהב ממנו. אני כרגע חזרתי הביתה ועם דיסק ביד. ולא מפסיק לשמוע אותו. כול מי ששמע את ה"סרט הודי" התלהב נורא!אני חושב שזה צריך להיות סינגל הבא. אנשים באמת אוהבים אותו!

TheMashMash

New member
ככה ככה על סרט הודי.. הוא מעולה אבל..

זה נשמע כמו סקיצה , מולבש. מרגישים שזה 2 רצועות שונות שהולבשו. אני חושב שדנה אכן צריכה להוציא אותו, אבל אני חושב שאם יש גרסא בלי עידן יניב, יותר טוב.

או שאולי להקליט מחדש

ולעשות את זה ביחד באותו אולפן... אני לא שמעתי את ההקלטה של דנה בנפרד אבל אני מאמין שגם היא שווה. אם דנה תוציא את הסינגל ביחד על עידן יניב זה רק יעשה לה טוב ויביא לה קהל חדש.

TheMashMash

New member
שיקליטו את עידן מחדש ויחברו מחדש :) לא בעיה.

חחחח =]]] אני הייתי עושה זאת בשמחה.

כפרות שלי , קצת מאוחר מדיי בשביל הקלטות חדשות

אתם לא חושבים ?

למעלה