|סשאלה חשובה מאוד!!!! (לי בכל אופן)

|סשאלה חשובה מאוד!!!! (לי בכל אופן)

שמעתי שתעשיית הבשר בזבזנית מאוד, וצריכה המון מים, ואם יגדלו במקום זה אוכל צמחוני יהיה הרבה יותר אוכל. אוקי, הגיוני, אבל אם יגדו במקום הפרות אוכל צמחוני, איפה יהיו הפרות? אפילו שצורת גידול הפרות מאוד לא מוסרית, היא בהחלט מצמצמת את כמות המקום שהפרות היו צריכות בטבע. אם נשחרר אותן, לא יהיה מקום לגדל אוכל, יהיה אפילו פחות מקום. אם יש לכם מידע בנושא איך בשר פוגע באוקולוגיה ובבני אדם (כלומר מגדיל רעב, לא איך שהוא פוגע בבריאות) בבקשה תמסרו לי אותו, וכמובכן גם תענו על השאלה. אני פשוט צריך להרצות על הנושא 5 דקות ביום חמישי. תודה

Neta558

New member
יהיו פחות פרות...

אם לא נאכל פרות, לא נגדל פרות... פרות נולדות היום כתוצאה מהרביה מבוקרת שהאדם עורך. אם לא יהיה ורך שכזה, ההרביה לא תתבצע ולא יהיו כל כך הרבה פרות. בנוסף, החישוב שלך אינו נכון. שכחת פרט קטן, והוא שגם הפרות שקיימות היום אוכלות צמחים. (ואני אציין כאן פרות, אך מדובר למעשה על בע"ח בכלל). החיסכון במעבר לתזונה צמחית הוא ברור. כרגע אנו מגדלים צמחים, נותנים אותם לחיות ואוכלים את החיות. אילו היינו אוכלים ישירות את הצמחים, היינו חוסכים משאבים רבים, ביניהם גם מים הנדרשים לגידול הצמחים ובע"ח. הרי המזון משמש את בע"ח לא רק לגדילה, אלא גם לתהליכים שונים. כך "מתבזבז" חלק מהמזון. ישנן פגיעות נוספות באקולוגיה כתוצאה מתעשית הבשר. אני אכתוב מאורח יותר אם לא ישיגו אותי. ואמנם כתבת שאתה לא מסתמך על אנונימוס כמקור, אבל בהחלט ניתן למצוא באתר שלהם מאמרים גם בנושא הזה.

נכון אבל...

אם נוכל ישירות את התזונה הצמחית לנו יהיה יותר אוכל, אבל הפרות, גם אם יהיו פחות, יצטרחו לאכול משהו גם.

Neta558

New member
כל הגורמים נלקחו בחשבון...

ובכל זאת מחקרים מראים שמעבר של העולם לתזונה צמחית יגרום לחיסכון בכמות המזון. פחות פרות שאוכלות צמחים=חיסכון במזון. יותר אנשים שאוכלים צמחים במקום פרות=חיסכון (כל אכילת פרה שקולה לאכילת הרבה יותר צמחים מאכילת צמחים). פחות גידולי פרות=יותר שטח לגידולים חקלאיים=יותר צמחים. הפרות שכן יהיו אמנם יחיו במקום כלשהו, אך לא בהכרח יהיה זה על שטח של גידולים חקלאיים...

למעלה