סשההההההההההההההההה מעשנת או לא? אני לא מבינה אתכם....
X x Marina x New member 21/4/08 #2 ../images/Emo205.gif../images/Emo162.gifכנסי , 1.כן היא מעשנת . 2.מה זה משנה ?!?!?!?! 3.תפסיקי לפתוח שירשורים פעמיים ולשאול אותה שאלה מפגרת .
../images/Emo205.gif../images/Emo162.gifכנסי , 1.כן היא מעשנת . 2.מה זה משנה ?!?!?!?! 3.תפסיקי לפתוח שירשורים פעמיים ולשאול אותה שאלה מפגרת .
נ נעה של הצאט New member 21/4/08 #3 היא מעשנת? קבוע? 2 קופסאות ביום? ואיזה סוג? לייט? כדי שהיא לא תשמין... ולי זה משנה היא חשובה לי אני גדואגת לה ואוהבתתת אותה...
היא מעשנת? קבוע? 2 קופסאות ביום? ואיזה סוג? לייט? כדי שהיא לא תשמין... ולי זה משנה היא חשובה לי אני גדואגת לה ואוהבתתת אותה...
פ פנומן 72 New member 21/4/08 #7 ../images/Emo4.gif את לא רצינית, הא ? מה זה בכלל משנה ? אולי את יודעת מה מידת החזיה של נטלי ? זה נראה לי קצת יותר מעניין...
../images/Emo4.gif את לא רצינית, הא ? מה זה בכלל משנה ? אולי את יודעת מה מידת החזיה של נטלי ? זה נראה לי קצת יותר מעניין...
נ נעה של הצאט New member 21/4/08 #8 איככ את מי היא מעניינת.?? נטלי? טחחחחחחחחח ואותי סשה מעניינת ומאוד ואני מתה עלייה...