חוץ מזה ש"דחוף" יש רק על הדלת... ואני מחרימה את התוכנית, הגיע לצליל לנצח. לאף אחת שם אין אופי כובש כמו שלה... אני רק יכולה להתנחם בכך שגורל היקום לא תלוי בחבורת הטיפשות שמתחרות בתוכנית הזאת, אחרת גורלנו היה אכזר... וצליל, את מקסימה
חלק המשימות - שהבנות יורות אחת בשנייה במשימה האחרונה, תם. את הזוכה נבחר אנחנו ב-SMS אלה, נטלי, סשה וכנראה גם קטיה יתחרו בגמר שיהיה בשידור חי לפי דעתי ללא קהל
) בקריון עם חברה שלי.. הייתי צריכה כמה דברי קוסמטיקה שהיו חסרים לי.. אז ניכנסנו לחנות מי שמכיר "מי קוסמטיקס" .. פ ת א ו ם את מי אנחנו רואות ? לא לא את נטלי הבייאליקית..[[שד"א היא בין הפייבוריטיות שלי בתוכנית.. מדהימה]].. את לימור.. המציקה בכבודה ובעצמה.. היא הסתובבה בחנות.. כל הזמן עם הראש למטה "מחפשת דברים" רק שלא יראו אותה או משהו כזה.. בתוכנית האמת לא היה לי שום דבר נגדה.. גם לדעתי עם השיער הארוך היה לה ממש מתאים.. היה בי משהו שמאוד ריחם עלייה שכולם החליטו שם לצאת עלייה וזה.. אבל אתמול.. ראיתי אותה.. והבנתי למה הבנות שם חשבו שהיא צריכה ללכת.. שמעו היא לא יפה בכלל.. יש לה גובה עד השמיים.. רגליים ארוכות רצח.. היא היתה עם קוקו.. ולא יודעת.. חחחח מוזרה כזאת.. הייתי חייבת לפרוק.
לרב במציאות סלבס לא נראים כמו בטלויזיה... אז מה, נטלי במציאות נראית פחות שווה ? כנראה שהצלמים בצרפת צדקו והיא צריכה להיות יותר שחקנית מדוגמנית -> שזה בשפת הPC -> תודה ושלום.