סתאם בשביל לדעת!

miromiro

New member
סתאם בשביל לדעת!

האם יש פה עוד מישהוא(חוץ ממני) שהיה בהופעה "החומה" על החומה בגרמניה 1990? שאף אחד לא יקלל אותי בגלל שהיתמזל מזלי, הגעתי לשם ממש במקרה במסגרת עיסקיי הבסטות , לא היה ממש ממש מדהים אבל מדובר בסימון של וי ענק לרזומה . משהוא שמספרים עליו לנכדים.

meandmeandme

New member
אני לא יקלל

אבל אני יגיד שאני מאוד מקנא שאני לפחות לא הייתי שם או באף הופעה אחרת של הפינק פלויד למרות שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה. הייתי רוצה לנצל את הדיון הזה בכדי לשמוע עוד על הופעות שחברי הפורום היו בהם. אז אנא פרסמו מידע על כל איפה שהייתם, אם הייתם. תודה.

flenster

New member
הייתי לפני פחות משנה

בהופעה של ווטרס בברזיל...in the flesh

אההם אההם

עם האיחוד בין הגרמניות יצא רוג´ר ווטרס בפרוייקט שאפתני במיוחד ליצור מחדש את מופע החומה המונומנטלי של פינק פלוייד משנת 1980 והפעם עם אין ספור אמנים אורחים (כמעט כל שיר מושר ע"י זמר אחר), ההופעה הייתה מעין קיום הבטחה של ווטרס שלא להופיע עם החומה עד שחומת ברלין תיפול (נראה לי שהוא אמר את זה מתוך ציפייה שהחומה לא תוסר לעולם. בין האומנים שקיבץ וורטס ומפקי האירוע, שהיה מעיין יום עצמאות גרמני ענק, היו: אוטה למפר, בריאן אדמס, ואן מוריסון, סינדי לאופר, אלברט פיני (השחקן השיקספרי המשחק את "השופט" בסצנת המשפט, טים קארי, מריאן פיט´פול, ואחרים, והכל בליווי של להקת הליווי הישנה של בוב דילן the band המקהלה והתזמורת הפילהרמונית של רדיו מזרח ברלין. התוצאה, אותה ראיתי בשידור ישיר בטלוויזיה (הערוץ הראשון תאמינו או לא) הייתה ביצוע מביך לגמרי של יצירת המופת, בגודל המרשים של המופע, והחשיבות ההיסטורית שלו, גרמה לי להתעלם מכך ולרכוש את התקליט מספר ימים אח"כ, מכול מאות התקליטים קסטות והדיסקים שיש לי, זה אחד היותר מביכים שבהם.

למעלה