סתאם משהו שכתבתי מרוב שיעמום../images/Emo110.gif
בחן את עצמך
האם אתה פיקאצ`ו
מה אתה הכי אוהב בעולם
א. את התחת של מיסטי ב. ילדים קטנים ג. בנות וכסף מה אתה הכי שונא בעולם
א. את צוות רוקט... למרות שג`סי הרבה יותר כוסית ממיסטי ב. שאומרים לי לא להיתקרב להארי פוטר ג. שאומרים לי מה לעשות! מה הדבר שהכי חסר לך
א. מתי שג`סי חטפה אותי, היה עדיף ככה ב. האף שלי ג. טאי-סאן.... למה היא הייתה חייבת ללכת¿ איפה אתה גר
א. פעם גרתי בתוך פוכדור, אבל אני לא חוזר לשם יותר ב. בבית גדול עם לונה פארק לייד ג. בקניון מי יותר שווה, מיסטי או מיי
א. אותו דבר! ראיתם את החזה של שתיהם, ועוד בגיל 10! ב. אותו דבר, רק חבל שיש לשתיהם חזה כבר בגיל 10 ג. לא מכיר שום מיסטי, אבל את מיי אני מכיר. וכן, הייתי עושה לה טובה איך הייתה הילדות שלך
א. פיצ`ו קטן וחמוד ב. אחח, הילדות.... אם עוד הייתי ילד הייתי אונס את עצמי. ג. אתם חייבים לדבר על זה¿ מספיק אז חטפתי מכות מאבא שלי, עכשיו שהוא מת תעשו טובה ואל תזכירו לי אותו בכלל! מה היחס שלך למלחמות
א. כן כן רוצה קרב פוקימונים! אש בוא ניקרע אותם! ב. למה להילחם¿ בואו נעשה שלום כולנו ביחד! ג. דבר בלתי נימנע בעולמנו, חבל שאין דרך אחרת איך ניראה השיער שלך
א. כול הגוף שלי מכוסה פרווה צהובה ב. שיער שחור ארוך וחלק ג. שיער שחור ארוך וחלק, אבל הרבה יותר יפה מזה בתשובה הקודמת תעביר מסר לאומה
א. פיקה, פיקה ב. תיזכרו בימים קשים אלה, שחור יכול להפוך ללבן ג. תעשו מה שבא לכם! אל תקשיבו לאף אחד! תהיו סוציומטים! איך אתה מסכם את השאלון הזה במשפט אחד
א. לא נהניתי כול כך מאז הקרב האחרון עם צוות רוקט ב. לא נהניתי כול כך מאז הילד האחרון שישן אצלי ג. לא נהניתי בכלל! תגיד עידן, אין לך חיים¿ אם בחרת הכול א. כן, אפשר להגיד שאתה פיקאצ`ו אם בחרת הכול ב. אתה לא פיקאצ`ו, אבל אתה מייקל ג`קסון אם בחרת הכול ג. אתה לקס מ"השבט". ברכותיי!