סתאם משהו

*GormE*

New member
סתאם משהו

לא מושקע מדי אבל אני מחבבת את זה קבלו;

chatenoire

New member
חמוד ביותר

קבלי חח"ח (חי-חי-חי...) אחלה ארבעה פאנלים ראשונים - נותנים תחושה קלילה כזו של אבסורד בלי להעיק במוזרות-יתר. פאנץ´-ליין חביב ביותר, ואני אוהבת איך שהבחור מצויר בפאנל החמישי.

Humus_Chipsalat

New member
פשוט משובח !

רמה גבוהה בטירוף ! והבדיחה מוצגת בצורה ממש מעולה... קבלי 10/10 !

Scum Bunny

New member
היתה לי תגובה מתלהבת ומפורטת

אבל הפורום אכל אותה, כי הוא בדיור התאדחל או משהו. אז בקצרה: אהבתי לאללה.

*GormE*

New member
../images/Emo4.gif אני רוצה תגובה ארוכה

כולם מקבלים ורק אני לא .

Scum Bunny

New member
אז הנה תגובה ארוכה

קודם כל, אני מעריץ אנשים שטורחים לצייר רקע. כשאני מנסה הוא בדרך כלל בולע את האובייקט, אז אני מנסה כמה שפחות. אבל אצלך זה עובד מצוין. שנית, אני רואה שזה ציור עט. אז באמת זה היה עושה לו צדק אם היית נותנת לו קצת צומי בפוטושופ. כלומר, להעביר אותו ל grayscale ולשחק קצת עם ה brightness/contrast. זה הכל. ישר מקבלים רקע לבן (וחסר טקסטורה של דף) ודיו שחור ומושלם. שזה אחלה. בקשר לשאר- אני לא יודע מה כולכם כל כך לחוצים מאנטומיה. אני יודע שבקומיקס סופר גיבורים זה נורא נורא חשוב (למרות שאין אף אדם על הפלנטה שנראה כמו סופר גיבור של קומיקס, זכר או נקבה) בגלל השרירים והכל, אבל באמת. רוב הקומיקסים יכולים לעבוד בהצלחה גם אם לדמויות יש רק קשר סמלי למציאות, כל עוד הן זזות ומתנהגות בצורה משכנעת. ואצלך הן מולמות. התנוחות לגמרי לא מלאכותיות. אז בספר שלי כל מה שנראה בסדר במבט ראשון הוא באמת בסדר. זה אחלה.

*GormE*

New member
../images/Emo13.gif

הממ, אין לי פוטושופ. כל ציור שאני מעלה הנה לא עובד כמעט בכלל במחשב. מקווה שזה ישתפר השבוע (אחרי שאקנה תוספת זיכרון) והאנטומיה הפריעה לי מכיוון שציור גוף גברי תמיד זורם לי פחות אבל אני מאוד משתדלת שזה יראה הגיוני פשוט הייתי צריכה אישור ואולי למצוא דברים שלא עשיתי כמו שצריך, ללמוד לפעם הבאה וכו בקשר לרקע- רוב הרקעים שאני עושה ממש לא עובדים, פשוט כי אני לא נהנית לצייר אותם. הפעם הפתעתי את עצמי בפרטים שפשוט זרמו ממני (תודה לסימס הנפלאים שלי שאני כל כך אוהבת לעצב להם את הבית!!!) ואמבטיות בכלל זה נושא מאוד אהוב.

*GormE*

New member
דרך אגב

אם תבקרו את האנטומיה אני אודה מאוד אני לא בטוחה בקשר לריבוע ה3 או ה-4

apathic

New member
../images/Emo13.gif מצחיק...

....גם אני לא הבנתי מה בדיוק ניסית לצייר בריבוע השלישי. אני חשוב שהרביעי עוד איכשהו אפשרי, אבל יש סיכוי שציירת אותו רזה מדי. או שלא. לא יודע.. עכשיו נעבור לדברים החשובים באמת......... אהבתי את הברווז!

yonabarak

New member
פשוט וטוב.

למה? כי זה מדבר על החיים האמיתיים של אנשים צעירים מהוד השרון, זאת סיטואציה שאני מתחבר אליה מייד. לא מנסים להאכיל אותי בקלישאות שלא משכנעות ילדים (שפויים) בני שמונה. מזכיר את אייל B.

*GormE*

New member
אנחנו, ההוד השרונים, יודעים לעשות

קומיקס!!!! ואני מציירת ברווזים בכל מקום, החל מלפני שנה אני מקשקשת אותם בכל פינה אפשרית במחברת אפשר שהם משאירים אחריהם שורה מדוייקת ועדינה של פניני גללים לאורך דפים שלמים!

*GormE*

New member
שמתי לב היום לעוד משהו../images/Emo58.gif

הראתי לאמא שלי והיא גרמה לי לראות את הסטריפ הקטון והלא כל כך משמעותי הזה למשהו הרבה יותר כבד משחשבתי כשהיא אומרת "יכלת לבחור אמת" יענו הכוונה לספר להם את נטיותיו שהסתיר או משהו ולא סתאם משחק אמת או חובה כמה נחמד ואפילו לא חשבתי על זה

למעלה