סתוית 2 יקרה

צ ל י ל 8

New member
סתוית 2 יקרה ../images/Emo154.gif

אני מעתיקה לכאן את התגובה שלך מלמטה. תודה שחזרתם אלי במהרה. אבקש עזרה בניסוח השאלה. אני עוסקת בתחום הקוסמטיקה הנשית. וברצוני לשאול שאלה על השיפור התעסוקה והכלכלי. יש לי קלפים ריידר בבית. עים כמה קלפים לשאול. ואיזה שאלה תמציתית לשאול. תודה לך מראש וסליחה על הטרחה. אני חדשה בפורום. ומקווה ללמוד בהמשך. ושוב תודה תגדירי נכון יותר למה הכוונה" שיפור תעסוקתי וכלכלי". אם את מעוניינת, את יכולה לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי בחצי שנה הבאה? את התגובות שלך אנא שרשרי כאן.

סתוית2

New member
צליל היקרה

תודה לך שחזרת מהר משחשבתי. ביצעתי את הפעולות כמו שהמלצת. וכך יצא. שאלתי, מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי בחצי השנה הקרובה. וכך יצא מימין לשמאל. חמישה מטבעות האיש התלוי השטן שמונה מטבעות שני מטבעות כוח שמונה גביעים סיכום מגדל ושוב תודה,

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo185.gif הפריסה אינה נכונה..

ביקשתי לעשות פריסה קלטית של 10 קלפים. אנא פירסי שוב, ואם יש בידך קלפים, עדיף מאשר פריסה אוטומטית.

סתוית2

New member
לצליל היקרה

עשיתי פריסה מתוקנת כמו שביקשת. רק הסבר קטן.מה זה פריסה קלטית. ומה ההבדל במספרי הקלפים, תודה. שאלתי. מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי בחצי שנה הבאה. יצא לי כך מימין לשמואל. הנזיר השטן המוות המרכבה הקיסר 10 המוטות נסיך הגביעים יום הדין אס הגביעים הקיסרית ושוב תודה לך וחג שמח

היי סתוית2

אנסה את כוחי בנתינת פרוש לכלפייך, רואים ששאלתך באה מכיוון של דאגה לשיפור העסק והתיעלות ,נראה שישנו איזה מיכשול ,מומלץ לך לעשות פסק זמןלמחשבה כיצד לשפר וליעל את העסק על מנת להביאו להצלחה, כעת המצב נראה תקוע, רואים שאתבקיא בעינינים ובעלת מקצוע מנוסה ואוהבת חוק וסדר,אך את כורעת תחת עול בלתי יעיל ואת חשהכשלון ויאוש ,מבולבלת וחסרת יכולת לקחת החלטות, סביבתך חושבת שאליך להתפכח אך את חוששת לבצע צעד חדש ללא שיקול דעת יסודי והגיוני, קלף 10 הקיסרית-מצביע על פותנציאל מעולה להצלחה במידה ותקחי לך פסק זמן לתכנון ומחשבה מחודש להפעיל את העסק בצורה חכמה ויעילה, שיהיה לך בהצלחה

סתוית2

New member
חתול שחור לבן

כמו שאמרת יש מכשול,אבל אני לא יודעת מה הוא. אני בפסק זמן ססטטי, כבר תקופת מה. מה צריך לשפר, אני לא יודעת?. תקופת מה אני תקועה, ללא אפשרות לצאת מיזה. מה זה כורעת תחת עול בילתי חעיל? האים יש אפשרות לשאלה מסוימת מה עלי לעשות? ועל איזה צעד חדש עלי לבצע? תודה לך על התגובה ויש הרבה ממה שאמרת. רק על הסביבה לא ניראה לי. הודה לך אם תחזרי אלי. שבוע טוב וחג שמח

צ ל י ל 8

New member
וואוו ../images/Emo66.gif

מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי בחצי שנה הבאה. הנזיר השטן המוות המרכבה הקיסר 10 המוטות נסיך הגביעים יום הדין אס הגביעים הקיסרית עברו עלייך ימים קשים בתחום, אבל זה עומד להשתפר באופן פילאי. כרגע המצב התעסוקתי שלך נמצא בקיפאון. אין את ה"אקשן" שהיית רגילה אליו קודם. פחות קונים, פחות מתעניינים, דבר שאולי לא היית רגילה אליו קודם. נראה כי המצב התעסוקתי שלך עבר טלטלה קטנה. האם שינית משהו? האם שינית תחום? האם הוספת/גרעת משהו? משהו השתנה וכעת המצב שלך עומד בבחינת לצאת לדרך חדשה. את צריכה להפעיל את המושכות ולרוץ קדימה. אם לא תחזיקי את עצמך, תהיי בוסית, תנהיגי ותעמדי על שלך, את צפוייה לעומס משמעותי. אם יש לך עובדים בסביבתך, תעבירי להם קצת אחריות. את אוהבת את מה שאת עושה, הייתי משערת שאולי זה חלום שלך. הסביבה שלך חושבת שאת צריכה קצת "להתעורר", לפקוח את העיניים לגבי מה שנעשה מסביבך, אולי גם בגלל השינוי המהפכני שעברת בתקופה האחרונה. זהו שינוי שעשוי לעשות לך רק טוב. יש משהו שאת מעוניינת לעשות, להחליף, לשנות? משהו שאת מרגישה בתוך תוכך שאת חייבת לעשות מתוך רגש ואהבה? כי אם כן - רוצי על זה. צפויה לך הצלחה בתחום מדובר. את מלאת כשרונות.

סתוית2

New member
צליל8 תודה ושוב תודה

סתם לסקרנות, למה וואוו. צליל את גדולה כל מילה אמת. וחיה את זה יום יום. לשנות, לא שינתי. אלה רק הוספתי.דברים שקשורים לתחום. אני עובדת בעסק לבד ללא עובדים. שאלות לא ברורות. מה השתנה אצלי? להפעיל את המושכות ולרוץ קדימה? למה הכוונה? הסביבה חושבת שאת צריכה להתעורר ולפקוח עינים. הכוונה לצאת בפירסום? אים אני מעונינת להוסיף עוד דברים לעסק? אז כן. צליל תודה לך. רציתי לדעת אים אפשרי ליצור איתך קשר במסר שההיה יותר פתוחה וברורה. ושוב תודה לך.

צ ל י ל 8

New member
סתוית...

מעניין, אבל הנחתי כל הזמן שאת עוסקת בזה באופן יחידני, לא יודעת למה.. בכל אופן: 1. למה וואוו? כי יש פונציאל ממש טוב. 2. הוספת דברים הוא כמו "שינוי". 3. אם את עובדת לבד, אולי תשקלי לקחת מישהו שיעזור לך? את מרגישה קצת מעמסה? 4. להפעיל את המושכות ולרוץ קדימה- לקחת את העניינים לידיים, ללמוד מהניסיון של עצמך, ולבחור בדרך הנכונה שתוביל אותך לניצחון. 5. להתעורר ולפקוח עיניים - תחשבי. מה את מייעצים לך? מה הם אומרים לך לעשות/לא לעשות? כדאי לשמוע בעצתם. וכן - ייתכן גם פירסום גדול מבחינתך. אל תפחדי, לדעתי יש לך את הכישורים, האנרגיה וההצלחה המתאימים להמשך דרכך.

סתוית2

New member
צליל8 את זריזה

אמרתי לך שאת גדולה. אני לא יכולה לקחת אף אחד לעבוד איתי,כי העיסוק שלי זה אחד על אחד. עים עיצות אני מאוד פתוחה, ושוקלת אותם. אבל כל מה שאני רוצה לעשות משהו עוצר בעדי. צליל תודה לך אדם יקר.

למעלה