סתו -

סתו - ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

בבוקר בבוקר התעוררתי לקול טיפות הגשם, בוקר קריר של סתו... עוד אני מתכננת לאוורר את השמיכות, התחילה להתנגן לי המנגינה של וילנסקי לשיר סתו.. "כבר נושרים העלים בשדות וגנים, כבר רוכבות במקום שירות עננים וכוכב אחרון שם נחבא אל כליו, - סתו... סתו..." מי שר את השיר היפה הזה? ועוד בית : "עיפים ולאים בגנים הצללים. והכל כה דומם, נעתקו המלים, כבר איננו אוהב האחד שאהב. - סתו... סתו..." בוקר טוףףףףף, נוסעת מפה !

יאללה שיבוא החורף מהר ואחריו...

...האביב ואח"כ שוב הקיץ... רוצה ללכת כל הזמן ב"SHORTS" וטריקו... לא רוצה להיות כמו בצל, עם קילופי הבגדים כשמגיעה... ולכן גם בחורף אני במינימום בד...

אטיוד5

Active member
דווקא הקילופים האלה

עושים לי את זה הצפיה הדרוכה היופי הנחשף טפח טפח אט אט איזה כף !

mמוש

New member
אז מי שר? - וגם את השני???

נחמה הנדל??? שאחר כך קראו לה הלנה? ששינתה את אמונתה ועברה לגור בגרמניה. אבל שבה כשהיא חולה - לארץ ונפטרה ברעננה? ואם שרים סתיו- מי זוכר מי יודע מי שרה? שיר שלכת אדומה????

magy

New member
פעם ידעתי..

כעת.....זה הפך למשהו מעורפל מאד....... אסנת.........וזה.....נתקע לי...........

mמוש

New member
פז...פז...

אסנת פז זמרת של שיר אחד שרה אתף שיר שלכת אדומה: שיר לשמש העולה שיר לארץ החמה ה... ושכחתי את ההמשך אבל הייה איזה חודשים במקום הראשון במצעד הפזמונים העבריים. זוכרים שהיה דבר כזה? והיינו מדרגים על גבי גלויות (רק על גבי גלויות) את עשרת הנבחרים להשבוע.

magy

New member
תודה על התזכורת....

פז פז ..........כן ממוש....... שיר אחד......שבו למדתי לראשונה שיש ציפור ושמה :צוצלת מי ידע עד אז על צוצלות??? כנראה ציפור אדומה....כי כל השיר אדום.... גם "הנשיקה הראשונה" של......אדרי, אדר, (ברח לי שמה הפרטי) מוצקינאית........היה שיר אחד של הזמרת...... ותפס את מצעדי הפזמונים דאז..... גילה......גילה אדרי..... מי עוד שר שיר אחד ונעלם? שרי ......מטירת הכרמל....????? שרה כמה שירים.....ולא מזמן עשתה קמבק.... אבל באמת שהיה לה........."דם חם"........

שקדי

New member
שהייתי ילד................

נסעתי לשבוע לסבתא שלי.......סבתא ברטה שגרה ברח אשתורי הפרחי בת´´א ויום אחד שמעתי תינוק בוכה ללא הרף רק אחרי זמן הסבירו לי שזאת צוצלת אצלנו לא היו אז הים הן מקננות אצלי בכל העציצים......ממש מפגע

נתיבה

New member
שיר שלכת אדומה שרה האממא של לימורי

שולמית לבנת.היתה מורה שלי [המורה לזמרה..להלהלהלה] בעממי אחוזה.מוזכרת גם למעלה בקטע על אצלנו בחיפה-איזה מקריות...בעלה חבר לח"י עזריאל וויס[לבנת באידיש]שברח מהבריטים ברחוב שושנת הכרמל ב-47,חטף כדור ברגל וניצל כשמשפחת דרזנר, שאני זוכר את הבית שלהם ברחוב נתנו לו מקלט בביתה. אח"כ היה מינהל של מוסד ´אחוזת ילדים´..באחוזה..שהיתה אז כולה חורשות.. ונגמרה במרכז חורב.. שולה אגב היתה בפלמ"ח, ימין ושמאל ימין ושמאל..

נתיבה

New member
אדום אדום הוא השטיח הנח לו בחדרי

נכון אסנת פז..רק ששולמית שרה שיר ייחודי לה..אולי משו אחר...ואולי גם.

magy

New member
אם ישנתי במלון ברחוב שושנת

הכרמל, בליל כלולותיי, זה אומר שיש לי קשר ללימור לבנת? אם כן, שתסדר לי איזה משרה באיזה דירקטוריון.......שמעתי שאין משרה טובה מזה....

magy

New member
זוכרת את אסתר עופרים

שרה בקולה הענוג.....אם איני טועה... אבל היו עוד כמה ביצועים , גם גבריים

גל-עמית

New member
נכון....אסתר´קה שרה את זה במקור....

אבל יש גם ביצועים נוספים: אני שמעתי את יודית רביץ גם, גידי גוב עשה ביצוע ב"לילה גוב"..... אגב, יש גם "סתיו" אחר....של אריק איינשטיין....... שניהם יפים..... בעצם - כולם יפים........

נתיבה

New member
ריטה..ורמי שרים ערב כחול עמוק

בהופעה..בדיסק חדש.משו משו. כמעט כמו ביצועיה של אסתר האחת והיחידה.

נתיבה - השיר מתוך המופע המשותף

שלהם. מאוד מאוד מומלץ! שילוב מרתק של שני אמנים.. כשלכל אחד מהם מקום של כבוד על הבמה.

עיניים

New member
סתיו בחלונות

"סתיו בחלונות ובלבבי לו רק לא נתתי לו ללכת" מישו זוכר את המילים ומי היתה הזמרת? למה תמיד מתקשר הסתיו לאוירה מלנכולית? בוקר טוב של סתיו.

magy

New member
שוב אסתרק´ה.....כמדומני....

עופרים....ואולי יש עוד ביצועים "פעם החמה זרחה גם לי ועתה נותרתי בשלכת" צריכה לחפש .....אתמול קרעתי את המחשב למצוא מילים של "הכל עובר חביבי" ולא מצאתי........ אחפשששששששששששששששש

שקדי

New member
ההופעה האחרונה של הזמרת...........

הזמרת היא כמובן נחמה הנדל או הלנה בשלב מאוחר יותר וסיפור אישי קיבוצי ערב שישי אחד היתה צריכה להיות אצלנו הופעה של הנ´´ל ונורא שמחתי כי זאת היתה הזמרת שאהבתי פעם פעם וזכורה לטוב מימי זמר נודד.....הדרך ארוכה היא ורבה ומלהקת בצל ירוק ורן ונמה ועוד כשבאנו בערב לח´´א לקבלת שבת קיבלה את פנינו ההודעה הלאקונית בגלל מותה של הלנה הנדל ההופעה מבוטלת יהי זכרה ברוך............

למעלה