סתיו אלימלך חתם

DIANA10

New member
סתיו אלימלך חתם

לעעונה נוספת בקבוצה אני שמח מאוד! ושהקבוצה תרים ראש ותתחיל להתחיל תליגה שלנו לאט ובטוח ומוצרט אני מברח אותך על הכנסת לתפקיד המנהל erezmen מהאתר הרישמי ורי מיסטיריו כאן בתפוז כרגע אני אם המשתמש של אחותי

מוצארט

New member
ברוך הבא!

תהנה בשהותך כאן! אני גם מאוד שמח שתסיו סופסוף חתם, וגם אורן סגרון בדרך לחתימה, ואולי בסופו של דבר, ישארו כמה סמלים באר-שבעיים בקבוצה.

D a n n y b o y

New member
למה צריך סמלים?

צריך שחקנים שיודעים לשחק. אם כל הכבוד, סתיו ואורן כבר מזמן עברו את השיא. הפועל ב"ש צריכה להיות קבוצת כדורגל ולא בית אבות/גמ"ח.

AnakondA1

New member
אה נכון לא צריך סמלים

צריך קבוצה שלמה שמורכבת מזרים+שחקני רכש שאין להם שום זיקה לעיר ב"ש או לאוהדיה..סתיו מסמל בשבילנו את ההיסטוריה של המועדון,הוא זה שהניף את הגביע היחיד שלנו והוא זה ששיחק בקבוצה ברגעים הטובים של הקבוצה וברגעים הפחות טובים בליגה השנייה..מי שלא יודע לזכור את ההיסטוריה שלו אין לו עתיד! אז עזוב בשביל מה לקרוא לקבוצה "הפועל באר שבע" במילא אין בה משהו שמייצג אותנו. אתה מזכיר לי קצת את זינו: "בכדורגל כבר אין סמלים, הם שווים כקליפת השום, היום תמצא סמלים רק על מכוניות וחולצות "

D a n n y b o y

New member
לא אמרתי שצריך לשכוח.

אבל צריך לחשוב על העתיד. תזכור שפרט לגביע המדינה, באר שבע לא הגיעה לאף הישג משמעותי עם "הסמלים". בדיוק כמו שנבחרת ישראל פינתה מקום לצעירים, כך צריך לעשות גם בבאר שבע. דוד נצח את גולית עם מקלע ואבנים, אתה רוצה שגם צה"ל ישתמשו ברוגטקות? הרי זה מסמל את העבר שלנו, לא? אז זהו שלא! צריך להתקדם! צריך לשים את הרגשות בצד ולהיות קצת יותר פרקטיים. שים לב שלא קראתי למלא את הקבוצה בשחקני רכש וזרים. אני נגד זה, לטעמי צריך לתת לצעירים לשחק יותר (20 דקות בסוף משחק אבוד לא נחשבות לדקות משחק מבחינתי) ולהפוך אותם לשחקני ההרכב הפותח. כולנו יודעים שזה עובד, ע"ע יוסי בניון ואליניב ברדה. בשנים האחרונות הצעירים רק מחממים את הספסל. לגבי מה שזינו אמר- הוא טעה בגדול. יש סמלים ועוד איך. רק שאצלנו הסמלים האלה עומדים כמו פסלים על המגרש והגיע הזמן לומר להם יפה שלום.

AnakondA1

New member
זה בדיוק מה שאנחנו צריכים

להלחם עליו-היחס לסמלים!היחס לשחקני הבית!איך אמרת? לומר להם יפה שלום!!אתה ראית איך זינו אומר להם שלום?איך הוא נפרד מאסי רחמים?איזה יחס מקבל עוז יפרח?גועל נפש. אתה יותר ממוזמן לקרוא פה את שלל הביטויים של מר זינו בנוגע לשחקני הבית,הסמלים,ועוד..

D a n n y b o y

New member
אני לא מנסה להגן על זינו.

אני חושב שהוא לא יודע לנהל קבוצת כדורגל, למרות היותו איש עסקים מבריק (כך אומרים). זאת בדיוק הבעיה ,אגב. מעניין אותו הניהול מבחינה כלכלית, לא מבחינה ספורטיבית. לפי מה שאני רואה, הוא מתייחס להפועל ב"ש כאל מפעל ייצור לשחקנים. הוא לא מעוניין בעתיד הקבוצה (אחרת הוא לא היה משחרר כל כך מהר שחקנים כמו ברדה), אלא בכיס שלו. ככה בדיוק מורידים קבוצה ליגה. תמצית העניין: הוא אדיוט, הוא משחרר את השחקנים הטובים ומשאיר את אלו שלא עושים כלום- על זה אני כועס.

ברור שצריך סמלים אבל לא בכל מחיר

כל קבוצה, ובמיוחד קבוצה כמו באר שבע שבה הקשר בין האוהדים לשחקנים חזק ביותר, צריכה שחקנים מנוסים ועוד יותר טוב מזה- שחקנים מנוסים שנמצאים בה שנים רבות וקשורים אליה. סתיו הוא ללא ספק שחקן כזה: לא חסר לו ניסיון, הוא נותן את כל הנשמה שלו לקבוצה וגם דוחף שחקנים נוספים. יחד עם זאת ניתן לראות שסתיו ירד מאוד פיזית בשנה האחרונה. מעולם הוא לא הצטיין במהירותו ועכשיו הדבר ניכר בצורה משמעותית. צריך לזכור שמרבית העבודה שלו היא הגנתית וממש קשה לו לעקוב אחרי שחקנים יריבים. לכן הוא גם מרבה לעשות עבירות לא סימפטיות ולקבל כרטיסים. גם בהתקפה הוא מרבה לנסות ולבעוט ממרחק גדול וכמעט תמיד זה לא "מתלבש" לו (מתי היתה הפעם האחרונה שזה עבד?). זה נכון שבלי סתיו לא יהיה שחקן מנוסה שכזה (אחת מהסיבות שכל כך חבל שככה ויתרו על אסי) אבל עושה רושם שבזמן האחרון עם כל הכוונה הטובה הוא יותר מזיק ממועיל. אולי כדאי שייקח תפקיד ניהולי בקבוצה ויוכל לתת את ההשפעה הטובה שלו משם.

AnakondA1

New member
אתה צודק ,הבעיה שבהפועל ב"ש

מנסים להפטר ממנו בדרכים מגעילות(הצבת תנאים) במקום להתייחס יפה לסמלים(ע"ע ראובן עטר,ניר קלינגר,אוברוב והרשימה עוד ארוכה...)

למעלה