"סתיו ישראלי" גלי עטרי וחברים, מחר!

עדי 345

New member
"סתיו ישראלי" גלי עטרי וחברים, מחר!

שידור חוזר של ההופעה משנת 1998, לאחר יציאת האלבום "גלידה". בהופעה גלי מארחת את דנה ברגר, מיקה קרני, יואב יצחק ושלומי שבת. ערוץ 33, "נדודי שירה". למי שער בשעות אלו: בשעה 01:35 בלילה...וזה שידור מחזורי, כלומר חוזר על עצמו עד הבוקר (סביבות 9:00) תהנו!!!!

עדי 345

New member
והמשך שידורי "נדודי שירה"

"נדודי שירה - הרשימה המלאה לשבוע זה: יום שני 20/9/04 "ריח מנטה" ספיישל שלומי שבת - 00:00 "שירים עד כאן" נחום היימן - 01:30 יום שלישי 21/9/04 הצדעה למשה וילנסקי - 00:05 על הדשא קיבוץ עין השופט - 01:20 "שירים בצוותא" עם נתנאלה - 02:10 יום רביעי 22/9/04 "ריח מנטה בישוב" אשדוד - 00:15 "סתיו ישראלי" גלי עטרי וחברים - 01:35 יום חמישי 23/9/04 "שרתי לך ארצי"-קום והתהלך בארץ - 00:10 מועדון הזמר שרהל'ה שרון - שירי תנועות הנוער - 01:10 "כמו חצב" עם נעמי שמר - 02:15

R o b b i e D

New member
אוי ואבוי רק לא את ההופעה הזאת

בהופעה גלי נשמעה זוועה. כמעט בלתי אפשרי שזה יקרה אבל זאת האמת. הייתי שם ועד כמה שידוע לי גלי היתה חולה וגם היא לא מוכנה להזכר בהופעה הזאת. ודווקא ההופעה הזאת משודרת אין ספור בערוץ 33. מכה!!!

שרית7

New member
נכון אני זוכרת

ההופעה צולמה בחולון היינו שם ביחד. גלי היתה חולה ונשמעה רע נראתה מהמם ונשמעה זוועה... לא נורא זה קורה לרבים וטובים. הלואי שיקרינו בערוץ 33 גם תכניות ישנות לא רק שירים כמו תכניות ילדים ישנות... הלואי שהיו משדרים למשל את ראש כרוב...

עדי 345

New member
אני דווקא זוכר מההופעה הזו

שני דואטים אחד מדהים ממש עם מיקה קרני "במקום אתך", רק בשביל שווה לראות, שילוב הקולות שלהן לדעתי ממש מעולה!! ודואט שני נחמד עם דנה ברגר "מאהב".

שרית7

New member
כן בגדול השילובים טובים

אבל גלי לא נשמעה במיטבה... לר ראו עליה אבל היא היתה ממש חולה אני זוכרת שדברנו לפני ההופעה היא ממש לא הרגישה טוב היתה עם חום.

עדי 345

New member
בקשר למיקה קרני

השילוב של הקולות שלהן ממש מתאים והיא גם שרה עם גלי ועשתה קולות רקע בכל שירי הדיסק "גלידה"

אוף איזה באסה...../images/Emo4.gif../images/Emo59.gif

רציתי לראות את זה שוב דווקא מאוד אהבתי את זה בזמנו צילמתי תמונות, אבל הן יצאו באיכות ממש גרועה תתגברו

למעלה