Master Stav
New member
סתיו ....מבועס ....
לרגל יום הנישואין ה11 שלי החלטנו לחגוג בארוחה במסעדה שקרובה + - לישוב שלנו למסעדה קוראים זינגרס והיא ממוקמת במבנה בית הכנסת היישן של בורגתא..... הזמנו מקום .... ואכן היה חשוב להזמין מקום מאחר והתפוסה הייתה על גבל המלאה לגמרי .... לשולחן הודשו לנו כוסיות עם פונצ' הבית ....עמוס בקינמון אז נימנעתי שלומית דווקא נהנתה ....אמרה שוואלה זה לא הליקרים שלי אבל זה ...בפסדר הזמנו מנה ראשונה כנפי עוף ברוטב פיקנטי מתוק .... הגיעה מנה של כ 8 כנפיים מפורדות יעני 16 יחידות על מצע של חסה טובלות ברוטב אדום חיפשתי את הפיקנטי ...לא היה
אכלנו ....נישנשו לא רצינו להתבעס בכול זאת 11 שנה ...... ואיזה 11 שנה אלו היו סוערות ....עליות וירידות ....מאורעות ואירועים .... למנה עיקרית שלומית הזמינה שיפודי סלומון וצ'יפס הבית ואני הזמנתי סטיק אנטריקוט מיושן 350 גרם מדיום ריר לכיוון הבלאדי ......ותפ"א בתנור .... חיכינו איזה 20 דקות ....והמנות הגיעו המנה של שלומית הייתה סבירה + - קצת קשה לקלק סלומון צרוב ....וציפס ....נו זה ציפס ולא משנה באיזה בית
המנה שלי .....התצפ"א התסבר כ5 תפוחים קטנים שנאפו בתנור יחד עם דברים נוספים כך ש ...הטעמים שלהם היו שם לא ממש זיהיתי מה זה היה אבל בתוספת נדיבה של חמאה ( שהייתי צריך לבקש משום מה ) והרבה מלח זה היה אכיל הסטיק .....מ350 גרם כניראה הצטמק ל200 גרם לכול היותר מבחוץ וול דן בפנים מדיום .... על פי הנסיון שלי מדובר בסטייק שהיה בהקפאה והפשר על האש ....או גוע מכך על מחבת ....היה טעם לוואי של מים ... תוספת של בקבוק מים מינרלים ....ועל הקינוח ויתרנו ..... 205 ש"ח .....הוספנו טיפם של 25 ש"ח ו....לם כבר לא נחזור ..... עצוב .... פשוט עצוב ומבעס
לרגל יום הנישואין ה11 שלי החלטנו לחגוג בארוחה במסעדה שקרובה + - לישוב שלנו למסעדה קוראים זינגרס והיא ממוקמת במבנה בית הכנסת היישן של בורגתא..... הזמנו מקום .... ואכן היה חשוב להזמין מקום מאחר והתפוסה הייתה על גבל המלאה לגמרי .... לשולחן הודשו לנו כוסיות עם פונצ' הבית ....עמוס בקינמון אז נימנעתי שלומית דווקא נהנתה ....אמרה שוואלה זה לא הליקרים שלי אבל זה ...בפסדר הזמנו מנה ראשונה כנפי עוף ברוטב פיקנטי מתוק .... הגיעה מנה של כ 8 כנפיים מפורדות יעני 16 יחידות על מצע של חסה טובלות ברוטב אדום חיפשתי את הפיקנטי ...לא היה