סתיו ....מבועס ....

Master Stav

New member
סתיו ....מבועס ....

לרגל יום הנישואין ה11 שלי החלטנו לחגוג בארוחה במסעדה שקרובה + - לישוב שלנו למסעדה קוראים זינגרס והיא ממוקמת במבנה בית הכנסת היישן של בורגתא..... הזמנו מקום .... ואכן היה חשוב להזמין מקום מאחר והתפוסה הייתה על גבל המלאה לגמרי .... לשולחן הודשו לנו כוסיות עם פונצ' הבית ....עמוס בקינמון אז נימנעתי שלומית דווקא נהנתה ....אמרה שוואלה זה לא הליקרים שלי אבל זה ...בפסדר הזמנו מנה ראשונה כנפי עוף ברוטב פיקנטי מתוק .... הגיעה מנה של כ 8 כנפיים מפורדות יעני 16 יחידות על מצע של חסה טובלות ברוטב אדום חיפשתי את הפיקנטי ...לא היה
אכלנו ....נישנשו לא רצינו להתבעס בכול זאת 11 שנה ...... ואיזה 11 שנה אלו היו סוערות ....עליות וירידות ....מאורעות ואירועים .... למנה עיקרית שלומית הזמינה שיפודי סלומון וצ'יפס הבית ואני הזמנתי סטיק אנטריקוט מיושן 350 גרם מדיום ריר לכיוון הבלאדי ......ותפ"א בתנור .... חיכינו איזה 20 דקות ....והמנות הגיעו המנה של שלומית הייתה סבירה + - קצת קשה לקלק סלומון צרוב ....וציפס ....נו זה ציפס ולא משנה באיזה בית
המנה שלי .....התצפ"א התסבר כ5 תפוחים קטנים שנאפו בתנור יחד עם דברים נוספים כך ש ...הטעמים שלהם היו שם לא ממש זיהיתי מה זה היה אבל בתוספת נדיבה של חמאה ( שהייתי צריך לבקש משום מה ) והרבה מלח זה היה אכיל הסטיק .....מ350 גרם כניראה הצטמק ל200 גרם לכול היותר מבחוץ וול דן בפנים מדיום .... על פי הנסיון שלי מדובר בסטייק שהיה בהקפאה והפשר על האש ....או גוע מכך על מחבת ....היה טעם לוואי של מים ... תוספת של בקבוק מים מינרלים ....ועל הקינוח ויתרנו ..... 205 ש"ח .....הוספנו טיפם של 25 ש"ח ו....לם כבר לא נחזור ..... עצוב .... פשוט עצוב ומבעס

yiftah k

New member
מצטער בשבילך../images/Emo201.gif

אבל אני חייב להגיד שאני ממש מופתע. הייתי במסעדה פעמיים שלוש. אמנם זה היה לפני שנה-שנתיים, אבל אני זוכר את המסעדה לטובה. הסטייק שלי היה נהדר. אבל כמו שאמרתי, זה היה לפני זמן רב, מי יודע מה נהיה. יפתח.

Master Stav

New member
כמוני כמוך ....לפני שנים

אבל לפני חודש הייתה מודעה ....תחת הנהלה חדשה .....
מי יודע אולי התכונוו להנעלה ....והלבשה .....אנא אערף .

אחשל

New member
שלושה דברים לי אליך ../images/Emo13.gif...

זה פוסט לפורום ביקורת מסעדות, בוא תצטרף לחבורת הפיינשמעקרים (שאני נהנה להימנות עליהם
)
ביקרתי בזינגרס פעמיים, לפני די הרבה זמן. לא ממש התלהבתי, ובכלל הביקורות האחרונות נראות ממש גרועות
אנחנו שכנים לפריפריה הפרובינציאלית

Master Stav

New member
שלוש תגובות לי אליך ....

1. אבוא ואשים גם את הפוסט הזה שם ... 2. לצמערי אתה צודק 3. אני מצורן ואתה ?

אחשל

New member
../images/Emo9.gif

חדרה. הרבה יותר קרוב לך פורטרהאוס, ולפי מה ששמעתי גם הרבה יותר מוצלח. ביקרת שם

yiftah k

New member
פורטרהאוס מסעדה נהדרת לדעתי..

אבל לפעמים הידע של המלצריות טיפה לוקה בחסר, וזה לא עסק. נהנתי שם בכל הפעמים שביקרתי בכל אופן. יפתח.

Master Stav

New member
מכיר את הפורטרהאוס הייטב ../images/Emo13.gif

ולטעמי המחיר מצדיק את האיכות ....

eliya-l

New member
האמת היא סתיו שבזינגרס צריך לדעת מה להזמין

וכשמגיעים לשם צריך לדעת גם שהוצאת המנות שם איטית במיוחד. יש להם מנה של שריפס בשיפודים - לא רעה אבל מצומקת. אישית אני מעדיפה להזמין שם את ההמבורגר ולא להתעכב על סטקים וכו'. האמת היא שאם רצית כל כך סטיק עדיף כבר היה ללכת לפורטרהוס - באזור התעשיה בתל-מונד. אומנם יקר שם להחריד אך הסטיקים שלהם טובים (הכי טובים הם אלו שאני עושה לעצמי
אבל הנתחים שם גדולים ומרשימים. אני אוהבת לאכול שם כמנה ראשונה את שקדי העגל שיוסי מכין - נפלא לטעמי. המתאבנים שהם מגישים לשולחן חמודים - ממרח הכבד/כבד קצוץ טוב מאוד. התוספות ליד הבשר גם כן נחמדות צ'יפס או בטטה מוקרמת (לא זוכרת אם יש עוד משהו שם כתוספת) אך הבשר באמת טוב אבל יקרררררררררררררררררררררררררר חבל"ז - שני אנשים ומשאירים שם עם טייפ לפחות 300 ש"ח או יותר.

Master Stav

New member
לא רוצה לדעת מה להזמין ......

רוצה להזמין ולדעת שאקבל טוב .....בכול מה שאזמין ..... המבורגר אני אוכל אך ורק שאני מכין ....( אולי באמת אני צריך לתת פה מתכון להמבורגר אלה סתיו ) אנ תושב צורן כך שאת הפורטר האוס אנו פוקדים .....
לא מעט .....הוא ברירית המחדל שלנו והנה נקודת אור ... הבוקר קיבלתי מיל מעופר בעל הזינגרס ולהלן ההתכתבותש לי איתו אני מאמין שזה מראה על אדם שמוכן לומר גם אם אני מאמין שאני בסדר ואתה לא אני מוכן לנסות שוב .... ועל כך מגיע לו תודה .... קורא את שכתבת וגם לי די עצוב ומבעס..... חושב שמגיעות לך תשובות אחת-לאחת,גם בגין האכזבה ובעיקר בגלל שטרחת וכתבת. עניני טעם אישיים,כמו הרבה קינמון,או פחות מדי פיקנטיות- הם באמת עניין של טעם אישי. רוב רובם של אורחינו,אוהבים את האוכל ואת טעמיו. יכול להבטיחך , כי את הסטייק (לא פחות מ-350 גר) אנחנו לא מקבלים קפוא כלל,כך שאין עניין של הפשרה- והמקום היחידי שהוא ביקר בו הוא על הגריל-ולא במחבת. שמח שהסלמון היה לטעמה של שלומית. מאחל לך ולשלומית עוד שנות נישואין רבות ומאושרות. אם תבחרו לנסות ולעבור חוויה מתקנת-אשמח לארח אתכם (נא תאמו זאת איתי) עפר זינגר 054-2299447 -- זינגר'ס בורגתה 050-7404411 www.zingers.co.il להלן תגובתי אלי שלום עופר, תודה על מכתבך .... אכן טעמים הוא עניין אישי ....ועל כך לא הלנתי ..... אבל....שירות חובבני ...עד כדי שהוצרכנו לבקש מספר פעמים דברים טרוויאלים כגון מלח או חמאה עבור תפוחי האדמה ....וכדומה הוא ....לא בסדר הסטיק ....היה פחות מ350 גרם ....וזה בוודאות לפי דעתי קיבלתי סינטה 200-250 גרם ולא אנטרקוט ....היה חסר לי רצועות השומן ..... אני נחשב למי שמבין בבשר ....ולולא שלומית שהייתה איתי היתי מעיר ומאיר את העניין אבל ככתוב לא רציתי לבעס את יום הנישואין עוד יותר לגבי העניין שהסטיק לא הופשר על הגריל ....איש יקר....אם כך החלף את הטבח ....קיבלתי סטיק שהיה צרוב בחוץ אדום מיובש ולא עסיסי בפנים כאמור הזמנתי סטיק מדיום ריר על גבול הבלדי ....צורת הגשה שיחסית קל לבצע .....ומה שקיבלתי היה במקרה הטוב מידיום ריר במקרה הרע נתח בשר שחטאו לו ..... אכן המקום שלך היה מלא ....הרבה לקוחות שהגענו ועוד שזרמו למקום תוך כדי ...אני מאחל לך בהצלחה ..... כמי שהיה חבר במועדון הקרניבורים ....וביקר בלא מעט מסעדות בשרים החוויה שלי אצלכם הייתה וובכן מבאסת .....אולי הסטנדרטים שלי גבוהים יותר תודה על ההזמנה לחוויה מתקנת ....אשאל את שלומית אם כי אני בספק היא קלטה .....וסיכמה את זה ב...נו טוב בפעם השלישית ....מיצינו ....בפעם הבאה נלך לסטייק נקודה קום או לעד העצם .....הם מתמחים בבשר .... ושוב תודה על המענה ..... סתיו יום טוב לכולם

Master Stav

New member
למען הגילוי הנאות

קיבלתי מיל מעופר בעל המקום שבסיכומו של עניין מציע חוויה מתקנת .... לא שאני מתכוון לנצל זאת כי מיציתי אבל זה לזכותו .....

למעלה