סתיו סטרשקו.

am i am i

New member
סתיו סטרשקו.

לפני כשבוע התחילה עונת ה-VIP של האח הגדול, ולשם נכנסה סתיו סטרשקו:

http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-season2/housemates/Article-c6d1ee9d2dc3d41006.htm

בהתחלה כשהקשבתי לתוכנית האח הגדול ב-live ראיתי את סתיו וישר חשבתי שזאת בחורה, אז סתיו דיברה ושמעתי קול גברי, אז הבנתי שסתיו היא טרנסקסואלית (כנראה), ואז היא דיברה על עצמה בלשון זכר, ואז הלכתי לאיבוד.

האם מישהו יכול להסביר יותר טוב? האם סתיו נולד כגבר או שאולי נולד כאנדרוגינוס? ואם הוא נולד כגבר והוא בעצם מרגיש שהוא אישה בגוף של גבר, אז למה הוא פונה לעצמו בלשון זכר?

הלכתי לאיבוד, אשמח לקצת סדר.

hatzilonit

Member
מנהל
(עד כמה שידוע לי ולציבור הרחב) סטרשנקו הוא גבר

או יותר מדויק, גבר-סיס ( cis . בניגוד ל"גבר-טרנס"), ז"א בעל מגדר זכר וסימני מין ראשוניים ומשניים זכריים מלידה.

יש לו מראה אנדרוגני ומיוחד והוא עובד בדוגמנות, לעיתים גם כדוגמן של בגדי נשים.

am i am i

New member
אני עדיין מנסה להבין את ההגיון.

כי זה באמת מסקרן, אם הוא מתלבש כמו בחורה, מתאפר כמו בחורה אז זה לא אומר שהוא מרגיש כמו אישה בגוף של גבר?
&nbsp
"מגדר" זה אומר המין שאדם מרגיש שהוא שייך אליו?

hatzilonit

Member
מנהל
אגב, נימוס בסיסי זה לפנות לאדם בכינויי גוף שהוא מעדיף

ז"א, אם אדם מדבר בלשון זכר, ראוי לדבר אליו\עליו בהתאם - "הוא\אתה", בלי קשר למה שנדמה לך שאתה רואה.

כמו שתפנה לאדם בשם שהוא מעדיף ולא תמציא לאנשים שמות שנראים לך מתאימים.
זה בדיוק אותו דבר.

אם אתה לא בטוח, תשאל בשקט את האדם עצמו מה הוא מעדיף, כמו שתשאל אדם זר לשמו...

am i am i

New member
אני לחלוטין מסכים, בהתחלה פניתי אליו בלשון נקבה.

מכוון שתיארתי את איך שחשבתי שהוא מעדיף באותה נקודת זמן בה צפיתי באח הגדול. ואז שיניתי בהודעה ללשון זכר מאותה נקודה שהבנתי שטעיתי.
&nbsp
אני מקבל את מה שאמרת.

hatzilonit

Member
מנהל
בחייו המקצועיים? כי ככה הוא מרוויח כסף. בחייו הפרטיים?

על זה הוא כבר ידבר ב"אח הגדול".
בנתיים,
אם אתה מרגיש צורך בעידכונים\ריכולים - יש פורום מיוחד "האח הגדול"

am i am i

New member
עדיין תעלומה בשבילי.

אמא שלו סיפרה שמגיל צעיר הוא התעניין בבגדי נשים ובאיפור, אני לא מאמין שמגיל קטן הוא התחיל להתעניין מתוך מחשבה על קריירה עתידית.
אקפוץ לפורום השכן ואקרא שם ריכולים....
&nbsp

סתיו סטרשקו הוא דוגמן

וזה לא משנה אם הוא נראה לך בחורה, או אם יש לו שיער ארוך, או אם הוא מתעניין בלבוש או באיפור של נשים. כל הדברים האלה לא הופכים אותו לאישה, ולא אומרים שהוא רואה את עצמו כאישה.

אתה צודק.. ואגב . .מעניין מה יהיה עם סתיו בעוד 10 שנים,

סתיו מזכיר לי במשהו אותי לפני 10 שנים (בגילאי ה 20),
הייתי בחור, רזה מאוד , שיער ארוך , לפעמים ברחוב מאחורה עוצרים אותי חושבים שאני בחורה. לא חיפשתי הגדרות ובחיים לא ראיתי את עצמי כטראנסית. בחור עדין . זהו.

עשור אח"כ , מתבגרים , מקריחים , כבר לא נראים עדינים. ואז התחלתי עם התהיות אולי אני צריכה "להתנשות" יותר וכו'.. ועם הבלבול מה אני ? כי כשהייתי בחור-בחורה - זה היה מצויין..
אבל אני כבר לא בגיל של בחור.. ולא מרגישה בחורה מאה אחוז...

מעניין מה יהיה עם סתיו עוד כ 10 שנים, 20 שנה .. אם יתחיל לאבד את המראה הזה.. אם זה יקצין גם את הרגשות שלו.

יכול להיות וגם עוד משהו יכול לקרות

לאנשים מפורסמים בדרך כלל יש כסף אז הם הולכים לרופאים ועושים כל מיני דברים כדי להישאר צעירים... אם הוא רואה שהוא מתחיל להקריח, אולי הוא ישר ירוץ לרופא למנוע זאת, ישים המון קרמים בפנים וכדומה. מי יודע. בכל מקרה, זה נכון, המראה שלו לא יישמר באופן הזה לכל החיים.

am i am i

New member
אני השתמשתי בספריי נגד הקרחה במשך שנים.

זה לא עזר ורק היה בזבוז של כסף, לא מאמין שיש דרך להמנע מקרחת....

אם משתמשים בזמן (בזמן !) בפרופסיה למשל או, לדעתי

אולי בהורמונים נשיים.. זה יכול למנוע התקרחות (אבל לא להשיב רעמה)

זה מה שאומרים. צריך לקחת כדור אחד כל יום

אם רוצים באמת לשמר את השיער כפי שהוא.

למעלה