סתימת אמלגם.

מיכל164

New member
סתימת אמלגם.

הרופא פסק כי יש לעשות לבני שתי סתימות בשינים אחוריות. הוא אמר כי ע"פ מדיניות מכבי בשינים כאלו עושים רק סתימות אמלגם כי הן יותר עמידות וכי הן בטוחות ובלתי רעילות. הייתי שמחה לקבל את דעתכם בנידון. אלו סתימות כדי לעשות לילד ואיפה אנחנו מתגוררים בירושלים.

razgalili

New member
ממליץ בחוזקה לא לעשות סתימות אמלגם

לכי לרופא שיניים באופן פרטי ועשו סתימות לבנות. כספית זה חומר שאפשר להכניס לגוף, אבל אי אפשר באמת להוציא אף פעם. הסתימות לא בטוחות וכן רעילות, וחבל שתתנו לשיקולים הכספיים של מכבי להחליט מה בריא בשבילכם ומה לא.

הרופא לא מעודכן

אפילו ה-FDA מעלה היום לדיון את בטיחות האמלגם בסתימות, אני אנסה למצוא לך קישור. חוץ מזה - כל מלה של רז. ממליצה שוב על ד"ר ירדן גולדשטיין, שעובד עם סתימות חרס. הוא בתל אביב ולדעתי שווה את הנסיעה. אם לא, גם סתימות קומפוזיט עדיפות על אמלגם. הן לא נטולות רעלים, אבל בסדרי גודל פחות מאמלגם. חבל לחסוך על זה... זו יכולה להיות בכייה לדורות!

נצלש טיפול שיניים בהרדמה

יותם עבר טיפול כזה בשבוע שעבר. עבר לגמרי בשלום והילד התאושש מהר יותר וטוב יותר ממה שהרופא חזה, והתחיל לדבר עוד לפני שהוא פקח את העיניים.... (אנחת הקלה)

טל 0 0 0

New member
נהדר לשמוע, תמי.

זה תמיד כל כך מפחיד לפני זה אבל, מנסיון, זה עובר יותר טוב ממה שחושבים.

סתימות חרס

אני לא יודעת עליהן הרבה. רק יודעת שהן קיימות ושזו האלטרנטיבה הכי פחות רעילה. למיטב ידיעתי הן גם לא מתאימות בכל מקרה, ולפעמים צריך להשתמש בקומפוזיט. אני מציעה שתתייעצי עם ד"ר גולדשטיין לגביהן. בינתיים מצרפת את הערך מוויקיפדיה.

טל 0 0 0

New member
ד"ר ירדן גולדשטיין -

שלחתי אליו את אחותי שנמצאת בהריון, והיתה חייבת באופן דחוף רופא שיניים. היא חזרה מלאת התפעלות ועם המלצות רבות - על היחס הנהדר, המקצועיות ואופי הטיפול. שווה ללכת !!!

למעלה