סתימת פיות

• פותח הנושא KHM1
  • פורסם בתאריך

KHM1

New member
משלוח לחיילים

שלום לאנשי הישוב, המכתב למטה רץ במייל מה דעתכם שאנחנו נארגן במזכירות מהישוב איזה משלוח ענק לחיילים נא להעביר הלאה....... לכל הבנים שלנו שנשלחו למשימה אשר הופכת עם הזמן לסרט אימה. לכל הבנים שלנו שבשמירה על המולדת נדרשו לעמוד בשורה מאוחדת, ובשקט לספוג כל עלבון ומילה מאלה שאינם יודעים מהו חוק ממשלה. לכל הבנים שלנו,שלא חשבו לומר "לא" או "מה פתאום" וצריכים לספוג הכל מהציבור הכתום, שלקח את היהדות ושורשיה לעצמו והפך את השומרים עליו ,בנינו ,לאלה שאינם מעמו. לכל הבנים שלנו , שגם בטוב וגם ברע לא עומדת בפניהם אותה הבחירה האם לבצע את הנדרש או לאו או אם מתאימה המשימה לאמונתו או דעותיו. לכל הבנים שלנו , מגיעה מעט תשומת לב מאתנו הציבור ה א ו ה ב. אז יתאחד הציבור במקום מגוריו וידאג למשלוח תמיכה , לבניו דברי מתיקה ואפילו מכתב מעודד אחד יתנו להם להרגיש שהם לא לבד. (נא להעביר הלאה.....)

לארי

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif פוליטיקה בפורום ../images/Emo27.gif

צהריים טובים, אני מציע להשאיר את הויכוח הפוליטי ואת המחלוקות שלנו בעם כמאקרו, מחוץ לגבולות הפורום , מחוץ למיקרו-קוסמוס הישובי שלנו. הכנסת פוליטיקה לפורום עלולה להוביל לוויכוחים עקרים, ולדיונים רווי יצרים ופגיעות בציבורים שונים שלא לצורך. לכל מי שרוצה לדון בעינייני היום והשעה, פתוחה בפניו האפשרות להשתתף בפורומים המיועדים לכך כגון: "אקטואליה".
לארי

הרעיון מעולה אבל מה עם הבנות????

אם לא שמת לב יש גם המון המון חיילות וגם הם בנות ,חשוב להעביר להם חום תמיכה ודברי מתיקה אבל לא לשכוח שגם הבנות עובדות קשה שם.

אפשר גם לארח בערבי שבת

האחיין שלי משרת ליד המחסום של מכבים. היחידה שלו הוצבה בעבר בשטחים, קרוב לחברון קרוב לאלקנה ובעוד כל מיני אזורים דומים. מסתבר שבכל מקום שבו הם היו, הם תמיד הוזמנו לארוחות ערב שבת אצל ה"מתנחלים". דוקא פה, כל כך קרוב ליישובים עם זיקה צבאית מובהקת (רעות, עמותת לוחמי צהל..), אף אחד לא פונה אליהם. כדאי לנסות. מדובר בחבורה חמודה להפליא!

ובאמת שכדאי! :)

בתור אחת ששירתה גם במחסום מכבים במשך זמן מסוים,ומכירה את החבורה המדוברת,כמה שאני והמשפחה שלי,משפחה אחת ויחידה,יכולים לתת לחבורה גדולה שכזו-גם אם זה הכי הרבה,זה עדיין לא יגיע לרמות אם כמה משפחות או אפילו היישוב יחליט לאמץ אותם. והם כאן,מסתובבים כל שישי שבת בסיור וגם באמצע השבוע,חבר'ה טובים,מקסימים,פשוט מלח הארץ. כדאי ורצוי לפתח את הקשר הזה,במיוחד כשיש כל כך הרבה חיילים,כאן,מסביבנו. רק צריך לפתוח את העיניים ולראות,לפתוח את הלב ולחייך חיוך רחב. הוא לבטח יגיע. ואם צריך יד מקשרת-אני אשמח להיות לעזר ולהיות החוליה המקשרת. (אחרי הכל,שירתתי איתם,וכן,גם עם האחיין של ורדה).

satr

New member
לא הבנתי מכל זה אם יהיה משלוח או לא

בבקשה תפרסמו בברור , אני אשמח להכין עוגה או לשלוח דברים יבשים מה שיתבקש ורד

נכון לעכשיו אין שום דבר סגור

אבל אני אישית חושבת (ובמיוחד כחיילת שמכירה,מוקירה ואוהבת את הצ'ופרים שאנשי היישוב שאנחנו משרתים לידו נותנים לנו) שהחיילים לא יתנגדו להתקשרות הזו. בעיקרון צריך אולי רק מישהו אחד שידבר ויגשש,ואז האפשרויות הן בלתי נגמרות- אין כמו המראה של חיילים מחייכים ומאושרים,מעוגה ביתית וריחנית,שכמה אנשים טובים ונחמדים הביאו להם. ואפשר,גם,אם סתם רוצים,בלי שום עניין של התארגנות מראש,להכין כמה בקבוקי שתייה קרה( או כל דבר אחר)ולהביא לחיילים שנמצאים שעות על גבי שעות במחסום מכבים או ממש כאן לידנו,במחסום אחרי חשמונאים לכיוון נילי.בחום הזה של הקיץ הם יוקירו כל טיפה. השאלה היא,עכשיו,איך פשוט מקשרים-יש את כל המרכיבים שצריך. זו יוזמה ברוכה וטובה,ואני אישית חושבת שזה יעשה רק טוב. ועוד הצעה קטנה-אמנם עכשיו עדיין חופשת הקיץ,אבל לנסות ליצור קשר בין החיילים לבין בית הספר היסודי ביישוב יכול להיות דבר מפרה ונחמד מאוד לשני הצדדים. (ולא דווקא מבחינה חומרנית-ביקור של חיילים בביה"ס,שבו הם יושבים עם הילדים וקצת מסבירים להם מה הם עושים,יכול להיות מעניין מאוד!) לימור שמאחלת המון בהצלחה לאנשים שייקחו חלק במעורבות הברוכה הזו. יישר כח!

חבל שיוזמה כל כך הומנית מבורכת ו...

טובה,באה על חשבון שנאת חינם . נתינה צריכה להיות נקיה מפניות ,ה-e.mail המצורף מיותר, מפלג ,מתריס. היוזמה כנראה באה מבני הנוער בישוב ,וטוב שיש לנו כאלה,ויתכן שמכאן נובעת חוסר הרגישות ,אולי מהתלהבות יתר. כאשר באים לברך ולעשות מעשה טוב לא צריך לדרוך ולפגוע בציבור שלם. אהבת חינם תהיה סיסמתנו . אשמח גם לתרום.

סתימת פיות

כרגיל סתימת פיות לכתום כתבתי בתגובה ל KHM1 אם אינך רוצה פוליטיקה למה פרסמת את הגברת שמסתתרת תחת הכינוי KHM1

לארי

New member
משה שלום,

כפי שכתבתי לך במסר אישי אני לא חושב שמקומה של הפוליטיקה הינו בפורום. ההודעה שכתבת , בדיוק הוכיחה זאת , ולאחריה היה מתפתח כאן וויכוח פוליטי שלא זה מקומו. הפניתי אותך לפורומים המיועדים לכך, שם תוכל להשתתף בדיונים העוסקים בנושא כאוות נפשך. אגב, ההודעה המקורית בנוגע להתרמה הושארה, כדי להבין מהי הודעה שפוליטיקה שזורה בה באופן ברור (חלקה השני של ההודעה- המייל), קרי לאילו הודעות אין מקום כאן. ולסיום, כל אחד יכול להתרים כמובן עבור כל מטרה החשובה בעיניו, זאת ללא הכנסת המימד הפוליטי לעניין. יום טוב לכולנו, לארי

3 אפשרויות:

כבעל נסיון רב בתחום: 1. כשעוברים במחסום להשאיר שם באופן קבוע רוגעלך או משהו טעים אחר. 2. להחליט על מתנדב אחד שמרכז בימי שישי בצהריים את כל המשלוחים והציורים של הילדים ויוצא אל החיילים באופן קבוע לקראת שבת, לשמח את מי שנשאר שבת. 3. לפנות לאייל - ניתן לארגן על בסיס קבוע את עמדת הש.ג. כעמדת קפה לחיילים המסיירים באזור. לפעולה כזו יש יתרון נוסף והוא משיכת הסיורים לתוך הישוב ונוכחות מוגברת של כוחות צבא (מה לעשות, הצבא צועד על קיבתו...). החסרון הוא הצורך בהתמדה על בסיס יומיומי. הערה חשובה: יש להקפיד על אוכל כשר שידוע מה מקורו כדי שלא להכשיל בתום לב חיילים שומרי כשרות.

למעלה