סתירות בדמותו של שורק

itaym02

New member
סתירות בדמותו של שורק

נתחיל מזה שאני אוהב את הסדרה. יש סתירה בדמות של שורק שמפריעה לי. רציתי לדעת את דעתכם: בפרק הראשון הוא מאפשר את חיסולו של השגריר הצרפתי ללא הנד עפעף - אדם "קר", אך טובת המדינה קודם כל. בפרק השלישי או הרביעי, הוא מתיפייף ויוצא כנגד מכירת נשק לכל מיני אירגונים צבאיים בעולם השלישי. עכשיו טובת המדינה כבר לא בראש? יש איזה שהוא הסבר מניח דעת לסוגייה החשובה הזאת?

ziviki g

New member
ועוד סתירות...

א. כותבים סורק. ב. ומה עם זה שבפרק אחד הןא מכיר את רענן מגיל 6 , אבל צריך לספר לו שהיו שנים שבמהלכן הוא רזה 60 קילו? (משהו כזה) , ואירועים עם אחותו , וכו'. או שהם מכירים מילדות , או שלא. מאוד אוהבת את הסידרה. עדיין לא מבינה מה עושה שם גלית - שחקנית מתוקה , אבל למה היא כל הזמן מלווה את כולם במסדרונות?!

טיפטיפי

New member
אני הכי אוהבת שם את פינקוביץ

משחק מצויין ויש לו באמת פרצוף בטחוני כזה... חוץ מזה גם בקריאת כיוון הוא היה מעולה...
מה נסגר עם ליאור אשכנזי והכרס הזאת? היא תמיד הייתה?

אין סתירה

הוא פשוט לא רואה במחירת נשק לטרוריסטים טובת המדינה הגיוני מאוד מצידו לחשוב ככה. חוץ מזה, לא נראה לי שהוא מכיר את רענן מגיל 6

arbel100

New member
סורק-אדם חושב או "סכין בין השיניים"

איתי יקירי אם לא שמת לב, יש סתירות בכל הדמויות בסדרה-ובגלל זה הם שם! אנשים מן השורה אינם יכולים לעבוד במקום כזה. המעברים בין נסיון התנקשות ברב הראשי לבין כמה כוסות קלקר יש להם, העיסוק בין מעבר הקריה לדרום או פתיחת תקציב הבטחון לפיקוח כאילו זה תקציב של מפעל הי-טק לבין "מבחן גבריות" בין ה"ס" לבין חילבי-זאת הסדרה! וליאיר לפיד אני אומר-סחתיין!!! אחלה יצירה! (אתה גם שחקן אורח טוב-אבל אל תגזים). ארבל

למעלה