סתכלו איזה שירשור ארוך....

spake

New member
סתכלו איזה שירשור ארוך....

ואף אחד לא הזכיר שהייתה רעידת אדמה ופקיסטן-הודו......(חבל תשמיר) ואף אחד לא הזכיר את ההוריקנים במרכז אמריקה....... כניראה אלו אנשים סוג ב'.....כי כשקרה את מה שקרה בניו אורלינז לא הפסיקו לשדר משם..... בכל מקרה כל מחפשי הצדק בעולם הינה דבר להפגין כנגדו: גרימת נזק כלכלי עצום לכל מגדלי האווזים בישראל (שכניראה בשנה הבאה יצטרפו למעגל העוני) בגלל איזה חוק חדש שיצא.....(אני לא מדבר על בעלי העסקים להם אני פחות דואג אלא לעובדים) ותחשבו על זה..... אה כן, צום קל וגמר חתימה טובה לכל אנשי הפורום הזה....

tamar brandy

New member
תעשה לי טובה=\ ../images/Emo163.gif"בוב"

תפסיקו לנסות להיות צדיקים... אין שומדבר שמצדיק סבל של בע"ח.. באותה הגישה אני יכולה לבוא ולהגיד שניצול הילדות הקטנות בקרקס הכרחי כי בעלי הקרקסים מקבלים כסף, ושאסור להתנגד למכירת נשים כי המון אנשים עוסקים בזה ואם הם לא יעסקו בזה (אפילו שזה לא כחוק והמדינה לא יודעת על רובם) הם יהיו מובטלים ויגיעו במהירות לרחוב. אז צום קל גם לך, מקווה שתחשבו קצת על מה שאמרתם פה בזמן האחרון ומי צודק ומי לא=\

spake

New member
זה כל העיניין!

שאווז זה לא ילדה! תכניסי את זה לראש! אווז זה בעל חיים..... ילדה היא בת אדם! אני יודע שנורא קשה לך לקבל את העובדה הזו אבל ככה זה בטבע... אולי תקימי תנועת מחאה: תנו לחידק לחיות? עם כל הכבוד ויש כבוד אווז נועד להיות על הצלחת שלי!

Dark faith

New member
אז לך להילחם למעם הילדה...

(
) אם היא כל כך חשובה לך- לך להילחם ותפסיק רק לדבר. נורא קל לדבר, אבל שזה מגיע למעשים

shiroosh999

New member
אשכרה.

אנשים שמאבדים את פרנסתם. כאילו כמה זה מפריע, זה לא שווה את הסבל של כל כך הרבה אווזים.

Dark faith

New member
שיר,

הסבל של האווזים בא על חשבון הפרנסה של ההורים שלך? לא....מה ההקשרים האלה שאתם עושים?! ואל תגידו לי משפחות המפטמים סובלות, מסודבר כולה ב-24 משפחות, שהחליטו להתפרנס על חשבון סבל האווזים- מקומם לא כמובטלים בחברה- מקומם מאחורי סורג ובריח בחברה. מה שהם עושים הינו פשע מוסרי ומלבד זאת גם פשע על פי החוק.

Dark faith

New member
ונראה לי שאני לא הבנתי אותך,

אם כן- סליחה!!!!!! חשבתי שזאת הודעה צינית.....

MS6

New member
אגב...

לגבי פיטום אווזים אני גם לא כ"כ בעד (למרות שעם היציאות השמאלניות החדשות של אירגוני הבעלי חיים למיניהם.. יש לי חשק להיות דווקא בעד) אבל אל תדאג למגדלים, הם יעבירו את הפעילות שלהם לירדן. אבל אני מסכים איתך.. אין ספק שתושבי אל סלוודור, פקיסטאן והודו הם סוג ב', אחרת לא ניתן להסביר איך סיקרו את סבלם של האמריקאים בצורה כזאת ולעומת זאת כמעט ולא מסקרים את מה שקורה במרכז אמריקה או בתת היבשת ההודית. יש דוגמאות אחרות לכך.. על מלחמת קונגו שמעת? בחמש השנים האחרונות חמישה מיליון אנשים נרצחו בקונגו במלחמה ששוררת שם, אני מדבר גם על הוצאות להורג המוניות ועל מעשי זוועה כולל אפילו בישול של אנשים (לא לצורך אכילה..) לעומת זאת כשצה"ל פוצע פלסטיני אחד בטעות כל העולם על הרגליים.

tamar brandy

New member
משה....../images/Emo163.gif"בוב"

אולי לארגונים יש נטיות שמאלניות שאתה מתנגד אליהם (מאבק אחד למשל..) אבל מה הקשר לעזעאל??? אין קשר בין זה לבין סבל בע"ח, שני הנושאים האלה רחוקים מאוד אחד מהשני... קצת שכל לא יזיק

MS6

New member
אני שם לב דווקא שזה קצת חסר לך...

בכל אופן.. הוכחת את זה עם הבנת הנקרא מדהימה פשוט (לקח לך רק 4 הודעות להבין רעיון אחד פשוט.. בהנחה שהבנת אותו). ברגע שלארגון יש נטיה שמאלנית אוטומטית לא אתמוך בו, המאבק על ארץ ישראל הרבה יותר חשוב בשבילי מהמאבק למניעת פיטום אווזים.. זו הסיבה שאני הולך להפגנות על ארץ ישראל ולא להפגנות של צער בעלי חיים.. חשוב לי למנוע פיטום אווזים או האכזריות בגידול עגל רך אבל יותר חשוב לי למשל למנוע טרנספר של יהודים. כשהארגון הופך לארגון שמאל אני לא תומך בו. לכן אם לדוגמא מחר יבוא אליי מישהו ויבקש ממני לחתום על איזשהי עצומה או משהו (כמו שחתמתי בעבר) אני לא אחתום.

MS6

New member
רותם...

הייתי מוכן שכל העופות בעולם היו נרצחים בצורה מזוויעה ומזעזעת בשביל לשמור על יישוב אחד מארץ ישראל.. זה עניין של סדר עדיפויות. בעלי חיים חשובים לי אבל ארץ ישראל הרבה יותר חשובה לי, לכן אם ארגון של בעלי חיים יוצא נגד ארץ ישראל- הארגון הזה הוא ארגון שלעולם לא אתמוך בו.

Dark faith

New member
לא הבנת את הנקודה שלי...

שוב, אם אתה אוהב את אבא זה אומר שאתה לא אוהב את אמא? התשובה הינה- שאין בכלל קשר בין שני הדברים

Dark faith

New member
משה,

אני אפילו לא אגיב, בגלל שהמשאל מגעיל אותך האווזים צריכים לסבול? בושה. ובקשר לאזרחים סוג ב'- בעיני האנשים למעלה אולי....אני לא רואה אותם סוג ב'

למעלה