סתכלו על זה!!

טוי בוי

New member
למה שמו תמונה

כל כך גרועה בשער?!!?!?! כפר הירוק יש איזה 4 קיטנות שקשורות לסוסים.... איזה כי 2 מהם אצלינו בחווה...חחחחחחח

אממ...

עד כמה שאני הבנתי הרמת לימודים בכפר הירוק לא ממש גבוהה...(לא ברכיבה.. בלימודים של בצפר) והשאלה היא מה רמת הלימודים של הפנימיה הזאת??

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifהבצפר רע!!!

ממש רע למה לדעתכם שמו שם גם רכיבה על סוסים!? טוב אני יגיד כידי שאנשנים יבואו ללמוד שם! זה בצפר רע וברכיבה הם מתקדמים ממש לאט יש לה יום שלישי שהם בחווה שלנו בבוקר ולומדים עם שירית אני מכירה 3 אנישים משם שעובדו בחווה אבל היא רחוקה להם מידי כידי לבוא ללמוד בנוסף לבצפר שלהם כמו פשם אחת היתה אמורה לקחת פנסיון הם היו ה-3 הכי מתקדמים של הפנימיה הזו וגם הכי רציניים הם עוזרים איתי בחופשים בקיטניות שירית נותנת לנו טרמפ ביחד לחוווה והם ממש נחמדים אבל הבצפר שלהם רע ובגלל שהם רוכבים 6 אנשים בקבוצה הם מתקדמים ממש לאט...חבל... ויש בכפר הירוק גם סתם קיטנות של חופשים לא של בצפר שבאות לחווה שלנו ושירית ואני והילדים האלו מלמדים אותם לרכב [שירית מלמדת ואני והם שם עוזרים מוליכים, מעלים, מורידים, מאכפים, מפרקים כל מיני] הם לא עושים יותר מטרוט הם נורא מעצבנים הקיטנה שבאים אלינו בחופש הגדול ממש מפונקים וקרציתיים אוי לנו אם לא נביא להם את הסוס שהם רוצים הם יתקשרו לאמא ואבא.....הם נ-ר-א-י-ם!! בעיקר שאנחנו צריכים לעלות להוריד ולהולך אותם... הם תמיד אומרים שזה הקיטנה היכי טובה שהיתה להם אבל לא לנו העוזרים...חחחח ואולי השנה תהיה קיטנה פנימית של החווה וזה כבר סיפור אחר זה אנשים שמבינים ושהיתה כזו בפסח הסוסים קיבלו טיפול ממש ממש ממש יפה והם נראו מצוין!! לא שהם לא נראים כך עדיין!!

למעלה