סתכלו לאן הפסיכי הזה הגיע
H Hypnotic Poi§on New member 24/4/03 #2 חיחיחיחי.... ../images/Emo163.gif ../images/Emo103.gif הוא שרוט!!! טוב אפשר להבין הוא באוף טופיק באוף טופיק יש רק אנשים שרוטים
חיחיחיחי.... ../images/Emo163.gif ../images/Emo103.gif הוא שרוט!!! טוב אפשר להבין הוא באוף טופיק באוף טופיק יש רק אנשים שרוטים
T The Macker Girl New member 24/4/03 #3 חחחחחחחחח אני לא יכולה יותר! אנשובי, אתה קרוע! ואני אומרת את זה מכל הלב!!!
א אנשובי New member 24/4/03 #4 ../images/Emo163.gif מה לעשות כשאני מתלהב ממש אני מתלהב ממנו מכול הלב אני שמח שאני משמח אותך וקוראים לי מאיר נעים מאוד מיכל אני אוהב אותך ושבקניק... איך הגעתה לפורום הזה
../images/Emo163.gif מה לעשות כשאני מתלהב ממש אני מתלהב ממנו מכול הלב אני שמח שאני משמח אותך וקוראים לי מאיר נעים מאוד מיכל אני אוהב אותך ושבקניק... איך הגעתה לפורום הזה
ש שבקניק מתלהם New member 24/4/03 #5 אני באייסיטי כבר איזה חודש היום נכנסתי לראשונה לפורום לבדוק ארועים ומה אני רואה שם?
H Hypnotic Poi§on New member 24/4/03 #6 אוהב אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif גם אני אוהבת אותך מתוקי
אוהב אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif גם אני אוהבת אותך מתוקי