סתם אדם

ליזי38

New member
סתם אדם../images/Emo18.gif

אני לא יודעת אם אני צריכה לכתוב לך את מה שאני עומדת לכתוב, לא יודעת אם תקרא, לא יודעת אם תדע שמדובר בך, אך הדברים שורפים את נשמתי כבר למעלה משנה. הכרנו כאן בנט, המון שיחות טלפוניות אל תוך הלילה, אל תוך היום, ולבסוף התרצתי להזמנתך לכוס קפה. ישבנו באותו קפה קטן הקרוב לביתי הרי לא אלך לדייט ראשון רחוק מהמגרש הפרטי שלי, מה אגיד לך הוקסמתי, יש לך את זה הצלחת להפיל אותי בפח מיידית. לאחר שעתיים של שיחה שבמהלכה החמאת סובבת הפעלת את כל קסמייך הצעת לי לנסוע אליך הבייתה לקפה נוסף, ואני, למרות שהנני מנוסה ומכירה את כל הטריקים הסכמתי. יש לציין התנהגת למופת, לא היה בדבריך או במעשיך דופי, שתינו קפה והמשכת בעבודתך, המשכת לטוות את הקורים. תמימה שכמותי נפלתי ברשת, לא יודעת איךאבל יומיים אחרי זה הזמנתי אותך לבייתי לארוחת ערב עם ילדיי וכאן חשבתי נראה אם תעבור את מבחן ילדיי? ושוב הצלחת, קנית אותם בחלקת לשונך וקסם שלך מיידית. מכאן הדרך הייתה קצרה תוך 3 ימים מאותה ארוחה כבר בגדייך היו בארון שלי, חצי שנה, חצי שנה חיינו ביחד כל הסימנים היו שם ואני סירבתי לראות. גרמת לי לאהוב אותך ללא תנאים ללא גבולות. גרמת לי לבטוח בך להאמין בך, גרמת לילדיי לחשוב שהנה: יש להם משענת. ואז באותו יום שאמור היה להיות היום המאוד משמעותי במערכת היחסים ביניינו הרמת באדישות טלפון והודעת לי: אנחנו לא עוברים לגור ביחד אנחנו נפרדים. איזה פצצה הנחתת עלי, לא האמנתי למשמע אוזניי והסיבה, הסיבה שלך הייתה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי מימיי. לקח לי חודש וחצי לקום מהשבעה שישבתי עליך, לא עבדתי לא אכלתי לא ישנתי לא תיפקדתי לחלוטין ואז רק הבנתי: אתה זיוף אחד גדול. היום אתה מנסה בכל דרך אפשרית לחזור לחיי, אז שתדע לך שאין לך סיכוי להכנס לשם אפילו לא בדלת צדדית כי נתתי לך כל מה שהיה לי רוקנת אותי לחלוטין, ניפצת את ליבי לרסיסים ריסקת אותי לרצפה, והיום אני חזקה, כבר לא תמימה. היום אני יודעת שאתה פשוט סתם בן אדם

dril

New member
שלום לך

מישהי חכמה מאוד אמרה לי פעם שהאהבה הורסת... ואני מסכים עם זה לחלוטין אבל אני חושב שהיא גם מחשלת.

נפש הים

New member
לי נראה

שהוא הבין מה הוא איבד לאחר לכתו. בך זה פגע כי נתת את כל כולך. נראה כאילו הוא קיבל אותך כמובן מאליו, את האהבה שלך שכנראה הייתה מוגשת לו על מגש של כסף. אולי הוא נבהל ממחויבות, זה קורה לרבים. ואז כשהוא יצא ממנה הוא הבין אט אט עד כמה הוא רוצה אותה- איתך. אני לא יודעת מה את מרגישה כלפיו היום, אבל חושבת שאם את עדין אוהבת אולי כדאי לתת לו הזדמנות שניה כי היום הוא יכנס לקשר ביתר בהירות, לאחר מחשבה. סתם מחשבה שעברה במוחי מקריאת הדברים המעטים במכתבך.

ליזי38

New member
../images/Emo129.gif

אין סיכוי שבעולם שאחזור אליו, הרגשות מתו יחד עם ההכרה שלא מגיע לו אישה כמוני

למעלה