סתם אוכלת סרט..

dietoday

New member
סתם אוכלת סרט..

סתם בלגאן שמעיק עלי, בא לי לשחרר קצת קיטור.. רקע בקצרה: לפני 7 שנים בערך, היה לי חבר. לא הינו יחד הרבה זמן, אבל החותם הרגשי היה גדול.. הוא אמר שהייתי האהבה הראשונה שלו, והוא היה האהבה האמיתית הראשונה שלי.. מאז ומתמיד היתה לו נטיה להיכנס עם עצמו לסרטים.. נפרדנו כי (לטענתו) הוא לא יודע להתתמודד עם הרגשות האלה ושגדול עליו. המשכנו הלאה ונשארנו ידידים. במהלך השני היו לנו כמה מפגשים אינטימיים אבל אף פעם לא שכבנו. אני כבר תקופה בחו"ל, ולפני שעזבתי, שכבנו בפעם הראשונה (והיחידה). ועכשיו לעניין.. מאז שעזבתי אני חושבת עליו המון, והוא מצידו אחד האנשים ששומר איתי על קשר לעיתים הכי קרובות.. אנחנו מדברים במסנג'ר כמה פעמים בשבוע, לפעמים כל יום. הוא שולח הודעות שמראות עניין, שואל מתי אני חוזרת לבקר ומגשש לראות אם יש לי פה מישהו.. הוא אפילו אמר שיבוא לבקר בקיץ. היום דיברנו בפייסבוק, הוא ראה מהסטטוס שלי שעבר עלי יום מסריח ושאל איך הוא יכול לעזור, והחלטתי (האמת שהחלטתי כבר מזמן) שהגיע הזמן, עכשיו שאני רחוקה, לתת לעצמי להיפתח קצת יותר ואמרתי לו שאני חושבת עליו הרבה.. הוא שאל אם זה מאז ששכבנו ואמרתי לו שזה תמיד ברקע, הרבה לפני. עכשיו, אני יודעת שבפייסבוק אין טון או הבעות פנים, אבל התחושה שקיבלתי ממנו היא שהוא שוב מכניס את עצמו לסרט.. הוא שאל שוב אם אני חוזרת לבקר וכשעניתי שלא בזמן הקרוב, הוא פשוט נעלם.. הוא התחבר חזרה בזמן שכתבתי, ואמר שיש להם בעיה בחיבור. מקובל לחלוטין. אבל כמובן שעכשיו מנקרת בי התחושה שזה שוב ירחיק אותו, כמו שתמיד קורה כשהוא צריך להתמודד עם הרגשות שלו.. ולא בא לי להרחיק אותו, אלא להיפך.. אני יודעת להימנע ממצבים כאלה כי אני עושה את זה שנים, אבל לא בא לי להמשיך עם זה.. בא לי לקבל ממנו משהו מוצק, לאו דווקא כן או לא, אבל שיביע את הרגשות שלו בצורה ברורה ולא בעקיפין וברמיזות.. בקיצור, אין לי יותר מידי מה לעשות, כמו שאמרתי, בא לי לפרוק תיסכולים.. אבל אני אשמח לשמוע דיעות, רעיונות או סתם עידוד.. תודה..

הייייייייי

שנים! בקשר לפוסט שלך .. אין לי ממש מה להגיד. אבל .. מה שלומך??

אחרי כל מה שהיה בינינו? ../images/Emo13.gif

ברור שזוכרים אותך.. חוץ מזה תמיד אמרתי שניהיה ביחד מתישהו.

שלום

אם הוא נחמד בעיניך וטוב לך אתו, כדאי שתשמרי אתו קשר ותשקיעי בו. פתחו את הקשר לאט, בעדינות ומתוך אהבה, ואז יצליח יותר. מה שתרגישו יקבע מה יתפתח ביניכם.

GreenEyes82

New member
יש אנשים שמפחדים להרגיש..

ואחרים שלא יודעים איך או פשוט לא רוצים.. יש אנשים שרק מחפשים זיונים ומפחדים ממחוייבות ומן הצד השני של הסקאלה יש את אלה שכל שבוע עם בחורה אחרת, דון ז'ואנים כאלה, אבל בתוך תוכם הם כמהים לקשר רציני. בכל מקרה, יש לך מה לעשות, תדברי איתו על זה, בצורה ישירה, אבל לא בצ'אט בפייסבוק, משהו שנותן לו "הזדמנות" לברוח אלא בטלפון..

dietoday

New member
כאמור

אני לא גרה בארץ, ככה ששיחות טלפון ארוכות זה קצת יקר.. מה שכן, אני מנסה לאט לאט ליפתוח את הנושא, לא במכה כי כמו שכתבתי הבחור לא ממש טוב בקטעים האלה.. לגבי הקטע הראשון, מסכימה שיש כל מיני סוגים, אבל אני מקווה שאני מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת שהוא כן מעוניין.. הוא מספק מספיק רמזים, גדולים וקטנים, אבל אף פעם לא אומר ישירות.. אוף, למה לגברים כ"כ קשה לתקשר כמו שצריך?

SoulWandering

New member
אני לא מבינה משהו..

את לא נמצאת בארץ, ואת לא מתכוונת לחזור בקרוב.. אז למה את מעלה את זה בפניו ? את די מבולבלת עם עצמך, אבל את מבלבלת אותו בנוסף - אומרת שאת חושבת עליו, אבל לא מתכוונת לחזור.. אז מה הוא יעשה עם הידע הזה ? איך הוא יגיד לך אם הוא רוצה או לא, כשהוא מבין ממך שאת גם לא סגורה על זה?

dietoday

New member
מבחינתי

המרחק זה דווקא יתרון.. לתת לו לחשוב על העניין עם עצמו.. כבר שנים ידעתי שאני אעזוב, והוא תמיד אמר שיבוא איתי.. הוא לומד עכשיו, אבל רוצה לבוא בקיץ, ושוקל אולי לעבור ולעבוד פה.. אני לא רוצה תשובה של נחזור לקשר זוגי או לא, אבל שלפחות יגיד מה הוא מרגיש.. ואני יודעת שזה מבלבל, אבל זה לא שהתחלנו עכשיו עם העניין, זה קיים כבר הרבה זמן..

יואו..

זה סיפור קצת גדול מדי כדי שאגיד לך מה שאני חושבת,אבל בכל זאת אומר. פעם הייתי מאמינה גדולה באהבה,חושבת שמה שנועד לקרות-יקרה.אבל אני כיום קצת יותר מפוכחת,לפעמים אוהבים וזה לא מסתדר מעצמו,אם אכן לא הסתדרתם,והבנאדםא וכל סרטים בקשר לחוייבות,כנראה שהוא לא בשל לתת מעצמו בקשר. אני מבינה שנפלא לך איתו,לדבראיתו מעבר לים,לדעת שהוא עדיין חושב עלייך,ובייחודלו,שאת לא מתקדמת הלאה. אני ממליצה לך בחום להתקדם הלאה,לחתוך עימו את הקשר(אני אישית לא מאמינה שאפשר להשאר ידידים כל כך טובים אחרי קשר עם סערות וטלטלות ועם כל המשקעים שישנם..כמה שרוצים לעיתים,זה קשה להמשיך הלאה עם ידיעה שאולי משהו התפספס ואולי יש סיכוי אחרון לקשר נורמלי). את צריכה להבין שהיה לכם את הסיכוי ,את כרגע לא נמצאת בארץ.אנישוב,ממליצה לך להמשיך הלאה .לנתק את הקשר איתו,זה אולי מחמם לך את הלב לדבר עם בחור שמתייחס אלייך בחום והבנה,אבל מעבר לזה שום דבר לא מתקדם. למה להכניס את עצמך לקשר עם בחור שלא סגור על עצמו?אחרי שחוויתם קשר ארוך טווח ואת רואה ששום דבר לא הסתדר גם כשהייתם בקשר?? תקבלי את המחשבות עליו בהבנה אבל תמשיכי הלאה:) ובהצלחה!!

dietoday

New member
אוי..

זה כ"כ רחוק מהמצב שלי.. אני ממש לא חוסמת את עצמי בגללו, היינו יחד לפני כמעט 7 שנים, ומאז הייתי בקשרים רציניים יותר ופחות והוא אף פעם לא השפיע על אף אחד מהם.. הוא לא מהווה שיקול מהסיבה הפשוטה ששנינו יודעים שכרגע זה לא יקרה, גם בגלל המרחק וגם בגלל שהוא לא סגור על עצמו.. אני פשוט רוצה לדעת מה הוא חושב על העניין ומה הוא מרגיש..

אוקיי

אני הבנתי שהוא היה האהבה הגדולה שלך,זה הגיוני עבורך שלא אהבת אף אדם אחר כבר שבע שנים, למרות שיצאת עם בחורים אחרים וחווית קשרים אחרים? לי זה נשמע קצת מוזר. אבל שוב,אמרתי לך את דעתי,את לא חייבת לקבל אותה. אני לא בעד לחזור לקשרים מן העבר,ואם הם מכבידים עלייך,אז צריך להתנתק לחלוטין. את כן חושבת עליו,כי כנראה נשאר בך משהו ממנו,וזה בסדר גמור! אני לא מבינה למה חשוב לך לדעת מה הוא מרגיש ומה הוא חושב אם לא היית שוקלת לחזור אליו?

dietoday

New member
אני אנסה שוב..

כן, הוא היה אהבה גדולה, ואני עדיין אוהבת אותו כבן-אדם, וזה לא סותר אהבות אחרות. הקשר איתו ממש לא מכביד עלי (ממש כשנפרדנו הוא כן, כי היה לי קשה, אבל התגברתי והמשכתי הלאה..), ואני ממש לא רוצה לנתק אותו מהחיים שלי, כי כן, עדיין נשאר לי משהו.. אני מגדירה את זה כפינה חמה בלב.. זה לא שאני לא שוקלת לחזור אליו, אלא אני מודעת לזה שכרגע (ובשנים האחרונות) זה לא יקרה, אז אני ממש לא לוחצת או נלחצת.. ומי יודע, אולי כן נחזור ואולי לא, אבל יהיה נחמד לשמוע סוף סוף מה הוא מרגיש (ולא להסתמך על תחושות בטן) כדי לדעת איפה שנינו עומדים ולא רק אני.. מקווה שהבהרתי את העניין..

למעלה