סתם אחת שקוראת את הכול

סתם אחת שקוראת את הכול../images/Emo7.gif

את העבר אני לא אשכח,את העבר אשר כאב. איך היתי בודדה. ואיך היתי נדולה. יש אנשים שהם חושבים,שהכל יהיה כפי שהם רוצים. אך הם לא מבינים שלא זאת דרך החיים. אני עכשיו פצועה,אני עכשיו פגועה. אני לא יודעת אם זה ישכח. קשה לי האהבה,קשה לי הנישמה. אני כל כך רוצה,אבל לא מצליחה.אני לא יודעת מה לעשות.אני לא יודעת מה לחשוב.אני מיום ליום נעשית גדולה,אבל בפנים אני עדין מרגישה ילדה קטנה. עבר כל כך הרבה. היה כל כך הרבה.אף אחד לא האמין לך. היית לבד, הית בודדה. הית רק זקוקה לאהבה ולהבנה. כל זה לא היה לצידך.איך אנשים לא מבינים. איך אנשים יוכלים להיות רעים. חלמתי חלום,ופחדתי מאוד חלמתי שננטשתי,חלמתי ששוב נפגעתי אך אני כל כך חזקה,שלא ויתרתי כבר גדלתי ועברתי אני רוצה להשאיר את הכל מאחור. זה עדין כואב אבל אני אנסה לגרום לשזה יתרפא. מעכשיו אני אסתכל לעמעלה ואף פעם לא אתן לעצמי ליפול למעטה.הנה את מחייכת,אך בתוכך מבפנים נשמתך צועקת. אבל אינך שומעים גלי להם ילדה, מה פשר הדמעות,חזרי הביתה.אנשים לא מבינים גלי להם ילדה סודך נורא.שם מעבר סורגים לך יושבים ומדברים נפלאות החיים,אל תתני לסיוטייך,להמשיך עד עולם.גלי להם ילדה סודך נורא ותפלגי לחיים. פעם ראשונה בפירסום..................
להתראות ............. אני.. סתם אחת..............

femfatal

New member
התגובות כאן מאד מעמיקות ומורחבות

לרוב משאירות אותי ללא תוספות,אפילו בלי הדובדבן. אני בהחלט מסכימה עם הרעיון של הסידור.תנסי לקרוא את הקטע שאת כותבת מנק אובייקטיבית,ותנסי לזהות נקודות שהן לא ברורות מאליו לקרוא. *זה מה שאני עושה עכשיו*:) ד"א הסוף יתר מאורגן ולכן יכלתי להנות מנו יותר!

גוזלה

New member
כתוב עם הרבה כאב,

אולם אפשר לחוש בשפעת התקווה שעולה מהכתובים שלך...! הייתי עובדת מעט על שיפור הסיגנון, ועל הבהירות, אבל באופן כללי, אפשר לחוש בוודאות בנפש העדינה והרגישה שבך!!!!!! כדאי לעבוד על ההתבטאות, כי עם מבט רגיש כזה, את עוד יכולה להגיע רחוק!!!!!!! בהצלחה!!!

גוזלה

New member
כעת, אחרי מעט התעמקות.

רק שולחת לך
והמון אנרגיות. תהיי חזקה, ילדה, תהיי חזקה וזכרי שהחיים, אחרי הכל, יפים , ובטוח-- אבל בטוח-- שיש עבור מה לחיות!!!! ילדה, רק לא לפול. כי אחרי נפילה קשה וכואבת, מאוד קשה לקום.

שלום לכן../images/Emo182.gif

הטיפה מזכירה לי (דמעות). בוקר טוב... מורן א. גזלה . תודה רבה .... ותבונה וריגשות 12 ניראה לי לא זוכרת (קיבלתי איזה 6 הודעות). מקווה שעניתי לך....במסר אישי. גזלה יש לי שאלה! אם אפשר? טוב אני ישאל בכל זאת כי זה לא אישי זה אישי שלי... על ההתבטאות אני מבינה זה נכון... איך לשפר???? סיגנון???? אני לא יודעת או לא יוכלה אחרת באמת..(לא ראש קטן או משהו). ובהירות??? מה הכוונה??? תהיהי יותר ישירה רק
.... בצחוק...אם תוכל אודה לך אם תעני לי ... בתודה ויום טוב שיר...

גוזלה

New member
הסברים:

ראשית, אני רוצה לציין שכמו שמורן כותבת בסוף כל הודעה: "כתיבה היא לא דבר פשוט" אבל זו מיומנות, מיומנות שאפשר לפתח. כשאני מדברת על בהירות אני מתכוונת לעובדה שלא תמיד ברור עד הסוף מה קורה שם... כדי שיהיה ברור יותר תחשבי על קהל הקוראים כאנשים שלא מבינים ויודעים מה קורה, הם לא נמצאים בראשך, ועל כן כדאי לך להסביר להם את דבריך בדרכים הכי ברורות שאת יכולה, כדי שיוכלו גם הם להבין. סגנון, זה משהו שלך, ואני רוצה לציין שיש לך סיגנון מאוד מיוחד-- אין צורך לשנות אותו, צריך פשוט לעבוד מעט על ההתבטאות שלך, כך תוכלי לשפר את הסיגנון, אבל להשאיר בו אלמנטים שלך.... איך עושים את זה??? טוב, ראשית כדאי מאוד לשמור על זמנים קבועים ועל גופים קבועים-- מעט קשה לעקוב אחרי המעברים שעשית בסיפור שלך. דבר נוסף שכדאי לעשות, הוא לקרא את מה שכתבת, אחרי שכתבת, ולנסות לשכתב... מלכת השיכתוב מאוד חשובה בכתיבה!! וכמובן, הכי חשוב: לכתוב!!!! לכתוב, לכתוב ושוב לכתוב!!!!!!!! אחרי הכל, "ההצלחה באה לפני העבודה--> רק במילון!!" בהצלחה!!!! ושוב, תהיי חזקה ואל תפלי!!!!

למעלה