סתם אינפורמציה לידיעתכם

סתם אינפורמציה לידיעתכם ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

וול, לפני שאני מתחילה - טיפה רקע - לפני חצי שנה בערך ראיתי בערוץ שלוש, מעין סרט תיעודי על צילום הסרט "מישהו לרוץ איתו", סרט המבוסס על הספר הנפלא של דויד גרוסמן. באותו זמן לא הייתי בטוחה אם זה סרט שכבר יצא או עתיד לצאת אז לא אמרתי כלום ואח"כ שכחתי מכל העניין לגמרי. לפני כמה ימים קראתי כתבה קצרצרה בעיתון על פסטיבל הקולנוע של ירושלים ובה היה כתוב שהסרט "מישהו לרוץ איתו" יפתח את הפסטיבל. עד כאן החפירה, עכשיו לפואנטה. מי שמכיר את הסרט מאת דויד גרוסמן, בטח זוכר את שי, האח המכור לסמים, של תמר [אחת מהדמויות הראשיות בספר]. ובכן, את אותו אח מגלם לא אחד מאשר יובל מנדלסון
. אי אפשר לומר שהבחור לא תפור לתפקיד. בסרט התיעודי שראיתי הראו ממש מעט קטעים שהוא משחק בהם וגם היה איזה ראיון של שנייה וחצי איתו, אבל ממה שראיתי הוא מתאים בדיוק לתפקיד, בעיקר בגלל הטאצ' מהאישיות שלו שהוא מכניס לדמות של שי (בקשר למשחק צריך לראות את הסרט כדי להחליט). הסרט יוצא לאקרנים מחר [הטרום בכורה] ומציג כמעט בכל הקניונים הגדולים [סינמה סיטי, עזריאלי, הגראד בחיפה, קניון איילון בר"ג ועוד]. ואם הגעת עד לפה, שיהיה לך ערב טוב ונהדר :]

אמ, ../images/Emo42.gif

אין לי מושג. כתבתי את השמות של בתי הקולנוע שהיו כתובים על הפרסמומת לרגל יציאת הסרט [שאולי אח"כ אני אמצא גם סורק כדי לסרוק] אגב עידן, אני זאת שדיברה עליך עם עינת. אולי עכשיו תקשר בין הבןאדם לניק :X

פרקשון

New member
חחחח סתם צחקתי לגבי הקניון

עכשיו אני יודע שאני מכיר אותך אז לא נעים להסתלבט
שלום

גוטשה

New member
הבכורה כבר הייתה

ממש לפני כמה שעות בפסטיבל הסרטים בירושלים. אז אם קרה שמשהו היה, שיספר לנו איך הסרט!

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifואי../images/Emo70.gif זה הספר האהוב עליי../images/Emo9.gif

אדיר!!! מי בא איתי לגראנד?

אפרת P

New member
מישהו לרוץ איתו../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

כמה קראתי את הספר הזה! רגע אבל. חברה שלי אמרה שידיד שלה משחק אותו נו שוין לאדעת אם אני אראה כי אני מעדיפה ספרים מסרטים..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהייתי אתמול בהקרנת בכורה

של הסרט.."מישהו לרוץ איתו" וואו זה היה מדהים!! יובל משחק כל כך יפה!! והוא כל כךך חמוד שם!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאני לא מאמינה שיובל היה

שם אתמול ולא ראיתי אותווו! :'( אני בחיים לא ייראה אותו..=\

קטרפי

New member
הו יפה! ../images/Emo110.gif

נכנסתי לכאן בלי קשר, אבל נחמד שראיתי. ארוץ לראות

למעלה