סתם, אני צריכה לפרוק...

סתם, אני צריכה לפרוק...

כל פעם שהחבר של הבת שלי עושה משהו לא בסדר (מבריז מביה"ס, או לא עונה על ציפיות ההורים שלו באופן כל שהו) אמא שלו מתקשרת אליה ונוזפת בה... הילדה דווקא מתמודדת לא רע עם העניין ולוקחת את הדברים ב"קוליות" ראויה לשבח, ואני לא רואה טעם להכנס באמצע שם - אבל זה מרגיז אותי ביותר - מה פתאום שמשהו ישתלח ככה בילדה שלי???

Angel lips

New member
אויי איזה מצב מוזר...

למההבת שלך צריכה לסבול בגלל הטעויות שלך החבר??? דווקא הגבר זה שצריך לשמור על הבחורה, לא? :) כל הכבוד לבת שלך על הסבלנות, אבל לדעתי החבר צריך להעמיד את הוריו במקום שבטענות על מעשיו באים אליו ולא לחברה שלו.

faith2

New member
../images/Emo4.gif

גם אני חושבת ככה, הילדה שלך לא צריכה לקבל הרצאות- על דברים שככל הנראה היא בכלל לא חלק בהם. זה כמו שתנזפי בילדה הגדולה שלך בגלל שהאח שלה הבריז מהלימודים....האחריות היא לא על הבת שלך- אלא על ההורים של הנער... מה את יכולה לעשות לפי דעתי, פשוט מאוד- כמו שהם יודעים להתקשר לבת שלך, פשוט מאוד תיזמי שיחה איתם, ותסבירי להם, שלא הבת שלך אחראית על אורח החיים של הבן שלהם, ואת באמת מבקשת שיניחו לה בעניין הזה....

ר ו ח ל ה

New member
נסי לדבר עם הילדה, עוצי לה עיצה

שלא תהפוך לשק איגרוף של "חמותה" שקרוב לודאי תמצא מקום בעתיד להאשים אותה ב"התקלקלות" של בנה. שתמצא דרך נעימה להפנות את חמת האם (אם החבר)לכתובת הנכונה.

למעלה