סתם ארוחת צהריים חביבה, אבל מאד טעימה

Gidi Shemer

New member


מאד מאד פשוט

הזהבה בשמן זית של חצי בצל חתוך (אין צורך לקצוץ דק) ועלי ריחן קצוצים (או מה שיש).

מוסיף עגבניות. פה זה משתנה בהתאם למצב. אני קוצץ רק עגבניה אחת, מזהיב עד שהיא מתרככת ואחר כך מוסיף קופסא וחצי של עגבניות מקופסת שימורים (שלמות או קוביות). אצלי, עגבניות מאד יקרות אז אלו שאני קונה משמשות יותר לסלט. אם את יכולה פשוט לקנות הרבה זה עדיף (שימורים, מלח וזה). מערבב.

מוסיפים מעט מים רותחים לדילול. מי שאוהב להוסיף אבקת מרק (בטעם עוף) זה הזמן. אפשר לוותר.
מבשל כחצי שעה. אחר כך טוחן בבלנדר מוט.

מתבל בפלפל ומעט אגוז מוסקט. מוסיף 2-3 כפות של חלב קוקוס ומערבב. טועם ומתקן תיבול.

בדרך כלל אני אוהב להגיש את המרק עם בוטנים קצוצים מלמעלה. הפעם לא היו לי בוטנים קצוצים אז ניסיתי לראות איך תשתלב חמאת בוטנים בסיפור. שמתי בקערית קטנה כפית חמאת בוטנים והמסתי אותה עם מרק והחזרתי את החמאה המומסת לתוך המרק. יצא יופי. יש את הקיק הזה של הבוטנים שנחמד בעיני.

זהו
 

Gidi Shemer

New member
איזון זה כל כך 90s

איזון לא חשוב בארוחה, אלא בצריכה הכוללת (ולא לשכוח שיש שמן זית עם הפסטה ועם העמילניים
)
 
למעלה