סתם באלי...שאלון וכאלה...

Hii BiTcH

New member
סתם באלי...שאלון וכאלה...

על בגדים... 1. מה היא החנות המועדפת עליך? TNT..ועוד מיני נו.. 2. מתי בפעם האחרונה קנית משהו מיוחד?קניתי חצאית מיוחדת כזו לחתונה של אחותי=\ 3. עם מי את\ הולכ\ת בדר"כ לקנות בגדים?אני לא אוהבת לקנות דברים עם אנשים,אני בוחרת לאט.:] 4. איך היית מגדיר\ה את הסגנון לבוש שלך (זרוק, מיוחד, ספורטיבי...)?ספורטיבי[?]. 5. מי הוא ה"FASHION ICON" שלך?הא? 6. מהו המחיר הכי גבוה שהוצאת על ג'ינס?300 שקל..אני מתה עליו.. 7. מהו המחיר הכי נמוך שהוצאת על ג'ינס?70.. 8. איזה קניון לדעתך הכי שווה בארץ (ארנה, אביב, סנטר, רננים, הגדול, הזהב וכו'...)?ארנה,אבל צריך למשכן את הבית בשיל לקנות חולצה=\ בעד ונגד: 11. לקנות בגדים במחירים מופקעים?רק אם זה מיוחד.. 12. לקנות רק מותגים?נגד.. 13. להתלבש כמומישהו אחר?נגד.. 14. להתלבש מוזר בכוונה?בעד.. 15. תלבושת אחידה?בעד.. 16. חוטיני?בעד לפעמים.. 17. תחתוני סבתא?בעד.. 18. לקבוע "FASHION STAITMENTS", הצהרות אופנה?מה אתה רוצה?! 19. להתלבש יפה כדי להרשים אנשים?אממ..נגד בעיקרון אבל אני עושה את זה לפעמים.. 20. להתלבד מכוער כדי לעצבן?נגד:\ האם אי פעם... 21. לבשת משהו שהוא לא שלך?ברור.. 22. הלווית בגד מחבר\ה?כה.. 23. הלווית בגד מחבר\ה בלי כוונה להחזיר לו\לה אותו?לא זוכרת..אולי.. 24. לא החלפת תחתונים יומיים?כה.. 25. לבשת תחתונים של מישהו אחר?של אחותי נראה לי..בקטנה.. 26. הרסת למישהו\י בגד בכוונה?יש מצב..אני לא ממש זוכרת..אבל מתאים לי לעשות משו כזה.. 27. הרסת למישהו\י בגד בטעות?כנראה.. 28. גנבת בגד מחנות?גרביים נחשב? 29. מדדת את הבגד ים בלי תחתונים (למרות שאסור)?אממ..כן.. 30. התעצבנת משאלון חודרני על בגדים?שאני אתעצבן?! :]

amickyaa

New member
גנית ?? את ערה בשעות כאלו ???

נו,נו,נו צריך לישון ולא למלא שאלונים.........

Maorah

New member
אולי תשנו את השם של הפורום ל

"פורום שאלונים" ?! זה כלכך חוזר על עצמו ונורא משעמם.

Hii BiTcH

New member
שמע....

היו פה כולה חמש שאלונים בלחץ..זה יצא ככה השאלון הקודם והשאלון הזה.. ותכלס חוץ מזאתי שרושמת תמיד שצריך לאמץ כלבים וכל זה אז הפורום מת.. אז רק ניסיתי להחיות אותו יומטוב.

Maorah

New member
נו את יודע שלא התכוונתי...

אליך ספציפית. זה עניין כזה. טוב לא משנה. איזה טירוף הרגשתי את הרעידת אדמה הזו, חשבתי שזה כלום. פתאום הודעה בפלאפון... טיפקום או משהו. מודיעים על רעידת אדמה. זהו סתם רציתי לשתף. (לא שלמישהו אכפת)

חןשסק

New member
למה להיות פאסימים שלמישהו לא איכפת

כולנו אחים
סתם. אבל הרעידת אדמה הזו לא הייתה מגניבה ביותר?!

dilan angel

New member
יותר מבהיל../images/Emo110.gif

כי הייתי בסרטים שיתחילו עוד רעידות...

חןשסק

New member
חחח הוצאתי את כל האנשים מהבית

היינו: אמא שלי, אחי ואחותי, שני חברים של אחי, בת דודה שלי, הכלבה שלי ואני. כולנו יצאנו בחמולה החוצה וחיכינו לרעדה נוספת חח. אחרי עשר דקות נכנסנו חזרה הבייתה כי הרגשנו טיפשים בחוץ
.

קיר קמט

New member
דווקא!

שאלון! 1. כמה שניצלים אתה יכול לאכול ברצף? 2. מה אתה מעדיף - נקניקיה או קבב ? 3. מה עדיף - אס"ק או מסנג'ר? 4. מה יותר גרוע - ריח רע מהפה, או פצעים בתחת ? 5. מה הסטטוס החביב עלייך באס"ק ? 6. והשנוא? 7. תחנת רדיו אהובה? 8. ערוץ טלוויזיה? 9. מה עדיף - יאיר ניצני, גרסת 2004 (אחורי החדשות), או יאיר ניצני, גרסת 1984 (תיסלם.) 10. מה המקום הכי מעניין שהיית בו? 11. מה המקום הכי רחוק מהבית שהיית בו? 12. מה ההבדל בין צבי לאייל? 13. למה הדואר מתהדר בצבי כזה? 14. כשתהיה לך חברה (חברה בע"מ, כדי להבהיר.) - איך תקרא לה? האם תשים כמו כל מיני אנשים מעפנים כלמיני א.א.א.א.א. בתחילת השם רק כדי להופיע ראשון בספר טלפונים?

cobainos

New member
גנית..בקשר לחתימה שלך

זה לא אמור להיות :it's in to be out ?

Hii BiTcH

New member
שיט לא ראיתי את זה=\

כי פשוט עשיתי העתק הדבר מהפרטים של מישהי:] ועכשיו אין לי כוח לתקן:[

קיר קמט

New member
מה לי ולבגדים.

1. מה היא החנות המועדפת עליך? ליאונרדו. יחס אישי, חולצות עם הומור בגובה הרצפה, מה רע !?
2. מתי בפעם האחרונה קנית משהו מיוחד? תגדירו מיוחד... לפניי המסיבת סיום. 3. עם מי את\ הולכ\ת בדר"כ לקנות בגדים? עם אמא, מישהו צריך לשלם על זה. או עם חברים, אם אני הולך לליאונרדו. 4. . איך היית מגדיר\ה את הסגנון לבוש שלך (זרוק, מיוחד, ספורטיבי...)? אממ, אנערף. 5. 5. מי הוא ה"FASHION ICON" שלך? דודי בלסר, פחח. 6. מהו המחיר הכי גבוה שהוצאת על ג'ינס ? אמא משלמת, לא יודע. 7. מהו המחיר הכי נמוך שהוצאת על ג'ינס? כנ"ל 8. קניון - אממ, רוטשילד, אבל זה בגלל שיש להם טאוור רקורדס והם לידי, וגם בגלל שאני פטריוט עירוני, ולא בגלל הבגדים. 9. איפה תשע? 10. איפה אפי? איפה 10? . לקנות בגדים במחירים מופקעים? למה? טיפשי. 12. לקנות רק מותגים? אני קומוניסט אנטי-גלובלי. 13. להתלבש כמומישהו אחר? אי אפשר להמציא שישה מיליארד סגנונות לבוש, לא יעזור... 14. להתלבש מוזר בכוונה? איכשהו, מתאים לגנית להגיד בעד. אני לא רוצה להגיד למה, אבל
אממ. לא יודע. בטירוף שלנו? 15. תלבושת אחידה? גמרתי בצפר, לא רוצה לדבר על זה. 16. חוטיני? תלוי על מי. בא נתחיל מזה שאני פוסל ישר חצי מאוכלוסית העולם לעניין הזה
17. תחתוני סבתא? לא יודע. 8. לקבוע "FASHION STAITMENTS", הצהרות אופנה? אה, נו, כמובן. 19. להתלבש יפה כדי להרשים אנשים? כולם עושים את זה, ולא יעזור כל מה שתגידו. 20 להתלבד מכוער כדי לעצבן? ומה יצא לי מזה? אני גם אסתובב מכוער וגם אעצבן אנשים? Joy ! 21. 21. לבשת משהו שהוא לא שלך? בדרך כלל, זה היה חולצות שלקחתי לאבא ואז הפכתי לשלי. אני לא לובש ממש בגדים של אחרים, אין לי חברים במידה שלי
בכל אזור בגוף
22. הלווית בגד מחבר\ה? פעם אחת, אבל זה היה מסיבה לא חשובה בעליל... . הלווית בגד מחבר\ה בלי כוונה להחזיר לו\לה אותו? לא 24. לא החלפת תחתונים יומיים? היה בוקסר שישנתי איתו יומיים ברציפות, אבל החלפתי תחתונים רגילים באמצע. זה נחשב? . לבשת תחתונים של מישהו אחר? לא 26. הרסת למישהו\י בגד בכוונה? לא שזכור לי. 27. הרסת למישהו\י בגד בטעות? אולי. 28. גנבת בגד מחנות? לא. 29. מדדת את הבגד ים בלי תחתונים (למרות שאסור)? לא שזכור לי. 30. התעצבנת משאלון חודרני על בגדים? בפרפראזה על המשפט האלמותי "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים" - חודרני יש רק בחוקן, וגם אותו סובלים בשקט.

Hii BiTcH

New member
גילעד...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מתאים לגנית להגיד בעד" חחחחחחחחחח הרגת אותי!! :]

enbalush

New member
רק כי אף פעם לא עשיתי שאלון כזה...

על בגדים... 1. מה היא החנות המועדפת עליך? לוצ'י 2. מתי בפעם האחרונה קנית משהו מיוחד? באוסטרליה חולצה מנצנצת עם גב פתוח 3. עם מי את\ הולכ\ת בדר"כ לקנות בגדים? לבד 4. איך היית מגדיר\ה את הסגנון לבוש שלך (זרוק, מיוחד, ספורטיבי...)?ספורטאלגנט. 5. מי הוא ה"FASHION ICON" שלך? אין 6. מהו המחיר הכי גבוה שהוצאת על ג'ינס? 200 ש"ח 7. מהו המחיר הכי נמוך שהוצאת על ג'ינס?50 ש"ח 8. איזה קניון לדעתך הכי שווה בארץ (ארנה, אביב, סנטר, רננים, הגדול, הזהב וכו'...)?ברחובות בעד ונגד: 11. לקנות בגדים במחירים מופקעים?נגד 12. לקנות רק מותגים?נגד 13. להתלבש כמומישהו אחר?נגד 14. להתלבש מוזר בכוונה?בעד 15. תלבושת אחידה?נגד 16. חוטיני?בעד-על בחור עם תחת חלק 17. תחתוני סבתא?נגד 18. לקבוע "FASHION STAITMENTS", הצהרות אופנה?נגד 19. להתלבש יפה כדי להרשים אנשים? בין היתר 20. להתלבד מכוער כדי לעצבן?נגד האם אי פעם... 21. לבשת משהו שהוא לא שלך?כן 22. הלווית בגד מחבר\ה?כן 23. הלווית בגד מחבר\ה בלי כוונה להחזיר לו\לה אותו?לא 24. לא החלפת תחתונים יומיים?כן 25. לבשת תחתונים של מישהו אחר? כן ישנתי אצל חברה (יאק) 26. הרסת למישהו\י בגד בכוונה?לא 27. הרסת למישהו\י בגד בטעות?לא 28. גנבת בגד מחנות?בוקסר (מבקשת מחילה הייתי קטנה וטיפשה) 29. מדדת את הבגד ים בלי תחתונים (למרות שאסור)?בחיים לא איכס 30. התעצבנת משאלון חודרני על בגדים?קצת

חןשסק

New member
גם אני רוצה. משעמם לייי

. מה היא החנות המועדפת עליך? TNT (כמו גנית
) 2. מתי בפעם האחרונה קנית משהו מיוחד? המממ קניתי סט של בגדים תחתונים..
3. עם מי את\ הולכ\ת בדר"כ לקנות בגדים? אמא/ חברים. אבל חברים פחות כי לא נעים לי, אני ביקורתית
4. איך היית מגדיר\ה את הסגנון לבוש שלך? אני לובשת הכל, לא נראה לי שיש סגנון מיוחד... 5. מי הוא ה"FASHION ICON" שלך? גיל ריבה
|!?| 6. מהו המחיר הכי גבוה שהוצאת על ג'ינס? לא זוכרת. לא יותר מ200. לא צריך להגזים
. 7. מהו המחיר הכי נמוך שהוצאת על ג'ינס? 30. ג'ינס מציאה. 8. איזה קניון לדעתך הכי שווה בארץ? מזה פה?! אני לא עד כדי כך שטחית! לא איכפת לי איזה קניון. בעד ונגד: 11. לקנות בגדים במחירים מופקעים? אם זה לאירוע מיוחד או משהו שבאמת באמת בא לי עליו 12. לקנות רק מותגים? נגד. מה רע בחנויות בעיר או בגופיות בשוק? 13. להתלבש כמו מישהו אחר? בפורים. 14. להתלבש מוזר בכוונה? בפורים 15. תלבושת אחידה? חוסך המון זמן. זה נוח. בעד. 16. חוטיני? לא נוח לי 17. תחתוני סבתא? המ. שאין ערב מיוחד ולא צריך להכנס לתחתונים שמוחצים לי את הרחם
18. לקבוע "FASHION STAITMENTS", הצהרות אופנה? מזתומרת? מהיום כולם לובשים חוצלות תחרה ורודות!!... (אופס.. כבר עושים את זה
) 19. להתלבש יפה כדי להרשים אנשים? חובה לדעתי במפגשים ראשונים לרושם ראשון. דבר ראשון שרואים זה את האדם מבחוץ. 20. להתלבד מכוער כדי לעצבן? אולי לעשות פרנצי לאמא
האם אי פעם... 21. לבשת משהו שהוא לא שלך? כן 22. הלווית בגד מחבר\ה? כן 23. הלווית בגד מחבר\ה בלי כוונה להחזיר לו\לה אותו? לא 24. לא החלפת תחתונים יומיים? לא. איכסה. 25. לבשת תחתונים של מישהו אחר? לא. איכסה. 26. הרסת למישהו\י בגד בכוונה? כמו בסרטים ששופכים יין על זאת שלבשה בדיוק אותה שמלה כמו שלך? לא. 27. הרסת למישהו\י בגד בטעות? יכול להיות... 28. גנבת בגד מחנות? לא 29. מדדת את הבגד ים בלי תחתונים (למרות שאסור)? לא
30. התעצבנת משאלון חודרני על בגדים? המ הפעם דווקא לא.

למעלה